ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! No,pa sem končno prišla skozi vaše debate. Ja,Saš je ful bogi,nima virusne pljučnice,ampak kr konkretno hudo pljučnico,celo desno krilo je ...ne vem,kak bi se izrazla,vglavnem,na sliki je namesto črnega obrisa vse belo.Saturacija se mi ne dvigne za boga ne,skozi na 93.Vglavnem,hudo je z njim. No,jaz sem še vmes bila pri G in smo veliki 3,3 cm,veselo plavamo in migamo,srček bije 100/h,vglavnem vse ok,PDP pa imam 23.6.2011.Mi je pa rekla,da me bo poslala v ambulanto za rizično nosečnot,ker sem pač noseča po 3.h CR in da naj oni povejo,kak pa kaj bo naprej z pregledi.Zaenkrat lahko še delam,še pohvalila me je,da sem zaposlena kljub 3-m otrokom. No,pa še to,vsak čas čakamo novice o svakinji,ki pravkar rojeva! U mater vam pa dogja. No njprej en velik, velik koš za Saša. Bošček mali. In veli koš zate. Pa da svakinja čimprej rodi zdravo dete.