|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brisanje ritke
4.8.2005 11:11:00   
Anonimen
Pri katerih letih si otrok samostojno obriše ritko po kakanju?

Naša 5,5 letnica tega ne zna in se tudi ne želi naučit :zmeden: (no, ne bom se spuščala v vzgojo njene mame) :(

LP :rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Brisanje ritke
4.8.2005 11:19:39   
Lenny
Ne vem, ampak najin triletnik s ponosom poskuša. Seveda še ni dovolj natančen, tako da "prisotna odgovorna odrasla oseba" zadevo dokonča. :) Kdaj bo čisto samostojen na tem področju, bomo pa še videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Brisanje ritke
4.8.2005 11:27:42   
Grascakinja
A ne gre ta 5,5 letnica v šolo jeseni? Kako bo pa tam? Madona, Tinka, pa kaj je res tok mim to ženšče?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Brisanje ritke
4.8.2005 12:18:36   
pika**
Naš starejši je to obvladal nekje pri 6,5. Tudi po 7. letu je še kdaj klical, ko je bila "kriza".:zmeden:

Tud pri mojem mlajšem bratu sem bila dvorna ritobrisalka nekje do 7. leta. :hudicek:

Eni prej , eni kasnej. Je pa hudo zdaj, ko gredo tamaučki tako zgodaj v šolo. Naš fant je kdaj prišel iz šole s polno ritko, ker si ni upal na stranišče, ker si ni znal dobro obrisat rito.:pujs:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Brisanje ritke
4.8.2005 12:20:00   
Marogica
Tudi naš 4,5-letnik poskuša že skoraj slabo leto, vendar mu mi pomagamo, ker se ne obriše dobro. Drugače pa imamo na Wc-ju vlažilne robčke, s katerimi ga bolje obrišemo.
Kdaj pa je "normalno", da se otrok sam obriše, pa ne vem. Mogoče bi vprašala pediatrinjo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Brisanje ritke
4.8.2005 13:06:17   
Anonimen
Vidim, da je tole res različno. Se mi zdi, da je naša že res tolk samostojna, da bi lahko...ampak..bo že njena mamica poskrbela za to, a ne :bravo:

Mene je samo tko informativno zanimal...

Ja, Pupa, ne bi zgubljala besed :racka:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?