barni -> RE: Vaše mnenje? (15.11.2010 7:23:31)
|
Jaz sem imela fanta, ki je kadil. In to tako kot cigarete. Sploh v bistvu ne vem, če sem ga poznala "normalnega", saj je bil po mojem skos v oblakih. Njemu je bilo to kul, ker ga je pomirjalo, vse se mu je dogajalo bolj na izi. Čeprav je drugače čist ok funkcioniral, hodil v službo in na faks, zvečer, preden je šel spat pa je obvezno peljal še psa na sprehod, in si enega zvil. Za lepše sanje je pravila on. No ja,jaz sem videla, da tu ni prihodnosti, ker se tako jaz ne grem. Danes ima dva otročka in mislim, da je popolnoma prenehal s tem že nekaj časa nazaj. Zakaj se je odločil nehati ne vem, toda ko sem bila jaz z njim, očitno nisem bila dovolj dober razlog. In imam prijatelja, ki je prav tako dnevno kadil. In hvala bogu je v nekem trenutku ugotovil, da to nikamor ne pelje, da gre njegovo življenje mimo njega in da to ni nič. Je nehal. VEndar je prej naredil kar nekaj numnosti (ker je bil tako na izi, ker je bilo vse tako lepo - seveda skozi rožnata očalca), ki jih je moral potem tudi urediti. Skratka, dovolj dober razlog mora biti, da človek preneha z nečim, kar mu sede in se ob tem dobro počuti. Razmisli.
|
|
|
|