škorpijonček_
|
Dobro jutro, U, dva dni nisem pokukala sem gor, pa tolk novih strani. Super. Včeraj sem imela pregled, je rekla, da se vse lepo celi, maternica lepo skrčila, za menstruacijo je rekla, da če dojim, da je še naj ne pričakujem (iz njenih ust, v ušesa višjega). Nisem hotla nobene zaščite, bomo pač pazili. Še par dni, tednov, sem bila fiksirana, da bi imeli samo eno dete, a ko vidim tega našega škrata, kako hitro raste in kakšen navihanček je, pa ko se tako lepo nasmeji, sem začela mal študirat v smeri, da pa bi imeli še enega – a ne bi začeli pred naslednjim poletjem. No, bomo videli kaj bo takrat, je še kar nekaj mesecev. Drugače naš malček pridno ziza, vseeno mu še kdaj ponudim flaško, pa jo odklanja, tako da očitno ima dovolj. Niti ne zna več zagrabit flaške in se zmrduje zraven. Je pa res, da odkar ne dobi dodatka, kakamo 1-2/dan, kadar je pa Aptamil spil je pa takoj vrgel ven. Tudi bruheci so se v zadnjih dveh dneh umirili. Včeraj je spal od pol štirih do pol osmih, kopanje, hranjenje, postelja…šel še mal prklopt pred deseto in lepo pančat. Počasi se tudi pri nas umirja in ni potrebnega bedenja do poznih ali zgodnjih ur. Malce delamo tudi na metodi spi dete, spi…pa sva z mojim kar zadovoljna z napredkom. Ponoči sva se enkrat dojila, pa prej zjutraj, zdaj pa še panča in čakam, da se zbudi. Včeri dopoldne, dokler nismo šli ven je pa full tečkal. In kakor ga dam v voziček, stopim z lifta ven, že spi kot ubit. Očitno jim paše svež zrak, sploh če lepo na toplem ležijo. V torek imamo posvetovalnico in me prav zanima koliko smo pridobili…dolg je kot ponedeljek in posledično zgleda tudi suh, le na obrazeku se mu vidijo okrogli ličeki. A ste katere tu iz Štajerskega konca…meni je še prezgodaj, da uletim v Lj s tako mali detecem, me je še mal strah, da se ne bom znašla. Potem kasneje ko bodo toplješi dnevi in modo malčki malenkost starejši. Glede poroke pa, tiste ko so pisale za piknik varianto…jst sem se lani poročila na tak način…če ktero zanima res lepo in skrbno pripravljeno, lahko si pogleda slikce na FB, pa še kontakt ji dam. Midva sva bila full zadovoljna glede ambienta, hrane,…tko da res priporočam.
|