|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
29.12.2010 10:37:53   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

user posted image punce če dojenčki pri vas zaspijo-kako dihajo?????????????
sj vem da so pri dojenčkih normalne te menjave ritmov.ampak naš učasih kar večkrat vdihne,pa spušča neke čudne zvoke.mi je prou grozno ga poslušat.
sj ko trdno zaspi je ok,ampak dokler pa ne spi trdo pa vse živo spusti vn iz ust in nosa umes,take vzdihljaje da je kr joj.
ni nč tko da bi mel kšne težave z dihanjem,sam useen ne vem če to sam naš dela da tko diha da ga je težko poslušat,učasih je prou glasen....user posted image

pri nas enako, hropenje, cviljenje, stokanje... - sem hodila skoz gledat kaj ji dogaja, zdej sem se pa že navadila.

pri nas tudi, dajem na radijator mokre brisače, da bi malo pomagalo (centralna-suh zrak) pa vaze polne slane vode, pa se mi zdi da nič ne pomaga.
HB danes dobim vlažilec zraka in upam, da mu bo kaj pomagalo - vse za mojega srčka. Če pa ne bo pomagao sem pa spet vrgla dnar čez okn - nič novega user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 701
29.12.2010 10:38:32   
nejka000
Nam je takrat pediatrinja rekla da mava čas do  šole da se do konca spusti kožica.Ker se nama še ni čisto gremo čez 3 mesce da mu jo zdravnik. Pa bo star 6 let. Ni noben paničaro zarad tega.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 702
29.12.2010 10:47:05   
kapesanta
naša pediarinja je tud rekla da mora do 3 leta čist dol (eh, kaj enih variant, pol očitno ni še nč drgač)

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 703
29.12.2010 11:25:20   
ljubljana
Pri mlajših dveh ki sta stara 3 in 6 še ne gre čisto dol se še drži glavice ampak jo pri vsakem kopanju vestno nazaj vlečeta.
Tole rezanje je pa zoprno, ker potem otrok noče pit, ker ga boli ko gre lulat. Je imela prijateljica ta problem. Pa meni sploh ni zgledalo na pol obrezano ampak čisto. Pa verjamem, da je malega res zelo bolelo, tista ki je bila raztrgana se lahko spomni kako peče urin na raztrganino.

Neposredna povezava do sporočila: 704
29.12.2010 11:50:52   
tejci1981
Dan punce!

Najprej en kup za vse, ki ste žalostne in imate takšne ali drugačne težave.

Obiske in druženje uspešno preživeli. Leon je itak spet večino prespal user posted image
Kakanje - Leon (flaširan user posted image ) kaka vsak dan, vsaj 1x, me pa bega barva njegovega kakca - enkrat temno zelena, že skoraj črna, spet drugič gorčično rjava user posted image

Spanje - Med 20 in 22 ga spravim spat - kopanje, pižama, uspavanka za Leonauser posted image , ga položim v posteljico in čez par minut že spi user posted image , zbuja se na 3-4 ure, poje, po potrebi previjema ritko in spi dalje.
Čez dan pa spi na kavču, v ležalniku, pri meni na rokah, ko se cartama, v vozičku,...če ga ne zvija in ni lačen, sploh ne vem da ga imam - je pravi angel

Majabar - dobrodošla na obisku doma user posted image

Ste že slišale za kapljice Coliprev?

Naslednji ponedeljek imamo drugo posvetovalnico, se še moremo odločit bomo cepili ali ne,...
Si pišem listek z vprašanji za P, da ne pozabim kaj vprašat, ker se me nosečniška skleroza še vedno drži po malem user posted image !

Malo še počakam, da se megla dvigne, pa greva z sončkom na sprehod.

Lep dan!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 705
29.12.2010 12:00:40   
nadinne
Živjo.

Evo na hitro...mala še spi, pa bo kmalu alarn za papico user posted image  Mam še kup drugih zadev dons...pa še v Kranj mormo skočit.

majabar...uživej te 3 tedne v Sloveniji...pa toplo se oblecita! user posted image  Kako sem? Ja v bistvu vredu...tesnobe je vedno manj oz. skoraj nič več...ampak jokavost pa še...zej sem 2 dneva imela pestro...mala se popoldne še lepo doji, potem pa ne več...hoče skoz bit na joški in joka da je joj...včeraj spet enako...lepo sva se dojili še ob 18h potem je pa kar naprej hotela viset na meni...ji nisem pustila...ampak sem jo pristavljala na 1 uro, da so se vmes moje bradavice malo oddahnile...pa ni nič pomagalo...no potem sem ji koj dala flaško, pa nič. Po borbah popila 10ml, pa še vedno ni spala in jok. Vse od pol enih ponoči...pa se mi ne zdi da ima kolike, ker se nič ne krči ali kaj podobnega, pač samo vrešči. Sem bila ves čas mirna...seveda tudi zato, ker jo je imel večinoma moj po rokah...pol ob polnoči, ko sem videla da ne pomaga nič drugega kot moja joška, sem se pa zlomila...sem jo enostavno odstavila in šla v kuhinjo se zjokat do konca...mojemu sem dala dudo, da naj poskusi spet z njo...je mala še vreščala ene 5 min, potem pa zaspala kot top...ne vem zakaj, kaj je bilo drugače user posted image  Vglavnem je spala od pol enih pa do 6.40! Zjutraj sem kar debelo pogledala na uro...tako da naspala sem se zelo user posted image  Ampak po pravici povedano me je groza večra kaj bo spet. Ne vem a mi manjka mleka in vleče pa nič ne pride...joške so itak mehke, ker non stop vleče in se niti mleko ne more tolk narest, da bi bile trde al kako? Ker zjutraj sem imela pa tako trde joške da je bolelo in sem komaj čakala da mala popije in sprazni.
Tako da zej sem sklenila da grem danes v Kranj v Baby center po črpalko...mam še bone za zapravit...pa si bom popoldne načrpala, da vidim koliko je sploh mleka...pa ji bom dala kar po flaši danes. Ker ne vem drugače kako naj ugotovim ali je kaj na mojem mleku user posted image  ker takele izpade jaz sama ne bom zmogla...moj pa tud ne bo večno z nama doma, sploh ker ga ravno zvečer ponavadi ni doma. user posted image

renesme in nejka...luštni ste user posted image

Drugač sva pa včeraj imeli prvo posvetovalnico...se je Evelina skrčila za 1 cm user posted image  Sedaj ima 53cm, težka je pa 4300g (iz P sva odšli z 2900g) user posted image  Zgleda da kljub težavam mamino mleko rula user posted image  Pa tudi drugeč smo zdravi kot dren...naslednjo posvetovalnico imava 25.1. in se bomo že cepili proti rotavirusu...sem se kar odločila da jo dam cepit, ker upam da bo šla jeseni v jasli, poleg tega pa vem kaj je rotavirus in kaj ti naredi, ker sem ga imela sama večkrat in vem da komaj živiš, tako da raje ne pomislim kaj šele preživljajo malčki...sej vem da ni rečeno da pomaga, ampak nikoli ne veš.

Evo naša ravno kaka in prdi kot kak ata user posted image  Bo alarm kmalu...se vedno zbudi po takem prdkanju user posted image  

glasovi v spanju...ma naša spušča vse sorte glasove...pa se niti ne zmenim več za njih. user posted image

Evo alarm...

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 706
29.12.2010 12:07:32   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

sj vem da so pri dojenčkih normalne te menjave ritmov.ampak naš učasih kar večkrat vdihne,pa spušča neke čudne zvoke.mi je prou grozno ga poslušat.
sj ko trdno zaspi je ok,ampak dokler pa ne spi trdo pa vse živo spusti vn iz ust in nosa umes,take vzdihljaje da je kr joj.
ni nč tko da bi mel kšne težave z dihanjem,sam useen ne vem če to sam naš dela da tko diha da ga je težko poslušat,učasih je prou glasen....user posted image

pri nas enako, hropenje, cviljenje, stokanje... - sem hodila skoz gledat kaj ji dogaja, zdej sem se pa že navadila.

pri nas tudi, dajem na radijator mokre brisače, da bi malo pomagalo (centralna-suh zrak) pa vaze polne slane vode, pa se mi zdi da nič ne pomaga.
HB danes dobim vlažilec zraka in upam, da mu bo kaj pomagalo - vse za mojega srčka. Če pa ne bo pomagao sem pa spet vrgla dnar čez okn - nič novega user posted image

Naša Neža tudi ful hecno diha, ampak sem se navadila. Mora imeti pa vedno spucan nosek, da lepo zaspi.

Simonmojca, ti le kupi vlažilec zraka. Mi ga imamo in ga vsem toplo priporočam. To je nakup stoletja oz. za nas ena res potrebna stvar, mi vsi trije ful lažje spimo. Smo ga pa kupili v BC v akciji in je bil 50 eur.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 707
29.12.2010 15:06:57   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne
...mala se popoldne še lepo doji, potem pa ne več...hoče skoz bit na joški in joka da je joj...včeraj spet enako...lepo sva se dojili še ob 18h potem je pa kar naprej hotela viset na meni...ji nisem pustila...ampak sem jo pristavljala na 1 uro, da so se vmes moje bradavice malo oddahnile...pa ni nič pomagalo...no potem sem ji koj dala flaško, pa nič. Po borbah popila 10ml, pa še vedno ni spala in jok. Vse od pol enih ponoči...pa se mi ne zdi da ima kolike, ker se nič ne krči ali kaj podobnega, pač samo vrešči. Sem bila ves čas mirna...seveda tudi zato, ker jo je imel večinoma moj po rokah...pol ob polnoči, ko sem videla da ne pomaga nič drugega kot moja joška, sem se pa zlomila...sem jo enostavno odstavila in šla v kuhinjo se zjokat do konca...mojemu sem dala dudo, da naj poskusi spet z njo...je mala še vreščala ene 5 min, potem pa zaspala kot top...ne vem zakaj, kaj je bilo drugače user posted image  Vglavnem je spala od pol enih pa do 6.40! Zjutraj sem kar debelo pogledala na uro...tako da naspala sem se zelo user posted image  Ampak po pravici povedano me je groza večra kaj bo spet. Ne vem a mi manjka mleka in vleče pa nič ne pride...joške so itak mehke, ker non stop vleče in se niti mleko ne more tolk narest, da bi bile trde al kako? Ker zjutraj sem imela pa tako trde joške da je bolelo in sem komaj čakala da mala popije in sprazni.

pri nas pri kolikah pomaga le očitovo naročje - pri meni se skoz neki oglaša in pojokava - ko jo vzame oči je pa skor dobro - mislim da je to povezano s tem da kolike malo ublaži joškanje in ko je pri meni hoče zizo za crkljanje - mogoče pa je to problem tudi pri vas?

l.p. Mateja

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 708
29.12.2010 16:18:00   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

a nso enako kot Biogaia - probiotiki za uravnavanje črevesne flore?

l.p. Mateja

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 709
29.12.2010 17:33:58   
emma83
Dan,

midva z malim sva pa pol ure nazaj prišla domov, sva bila kr 2 uri zunaj. Včeraj pa sva se potepala po BTCju in Cityparku in se mi zdi, da sem eno novemberko srečala v Cityparku pri liftu v 1. štuku. Ni mi takoj potegnil od kje mi je znana, šele pol, ko sem ven prišla sem pogruntala. Zdajle imava pa z malim borbe za spanje, ful je zaspan pa se boji, da mu bo kaj ušlo in veselo okoli gleda, mene pa z glavico buta v brado.

Evo je že sirena, grem.

Neposredna povezava do sporočila: 710
29.12.2010 18:09:40   
Majchi

Coliprev kapljice so laktaza, ki naj bi pomagala pri laktozni intoleranci. Luka jih je celo flaško porabil, pa ga ni nič manj zvijalo. Ko je zmanjkalo, nisem šla novih kupit.

Neposredna povezava do sporočila: 711
29.12.2010 18:35:40   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

No pa imamo potrjeno kri v blatu in je mami od danes na res strogi KML dieti.. kar pomeni, da hrana ne sme niti pomislit, da bi vsebovala kako mlečno zadevo... Odpadejo še kakšna paštetka, pa za Poli nisem ziher, da je res nima, ker na ovitku ne piše...user posted image
Me je ves dan nekaj lakota preganjala, po pogovoru s P me je vse minilo...

A to kri v blatu bebe? Ker sem tudi sama prej popoldne opazila tako rdečo sluz v blatu moje pikice. A je to to?
A v tem primeru greš avtomatično na brezmlečno dieto? Oziroma ali je bolje, da stopiva do pediatrinje?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 712
29.12.2010 20:35:16   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Coliprev kapljice so laktaza, ki naj bi pomagala pri laktozni intoleranci. Luka jih je celo flaško porabil, pa ga ni nič manj zvijalo. Ko je zmanjkalo, nisem šla novih kupit.

a to potem pomaga pri težavah s prebavljanjem mleka ki ga popije mamica ali mleka ki ga popije dojenček (nč ne zastopim user posted image )

l.p. Mateja

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 713
29.12.2010 20:50:25   
emma83

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

a to potem pomaga pri težavah s prebavljanjem mleka ki ga popije mamica ali mleka ki ga popije dojenček (nč ne zastopim user posted image )

TUKAJ je vse razloženo.

Neposredna povezava do sporočila: 714
29.12.2010 21:47:05   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Naša Neža tudi ful hecno diha, ampak sem se navadila. Mora imeti pa vedno spucan nosek, da lepo zaspi.

Simonmojca, ti le kupi vlažilec zraka. Mi ga imamo in ga vsem toplo priporočam. To je nakup stoletja oz. za nas ena res potrebna stvar, mi vsi trije ful lažje spimo. Smo ga pa kupili v BC v akciji in je bil 50 eur.

Ja sej vem sam € je pa ogromno, sej vem da mi ne bo žal zato pa jutri greno zamenat, ker sem najprej kupila tegale, ki samo vlaži prostor

http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/ogrevalna-hladilna-in-vlazilna-tehnika/vlazilci-in-razvlazevalci-zraka/478606-bionaire-bu3000-ultrazv-vlazilnik

pa grem zdaj iskat tegale

http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/ogrevalna-hladilna-in-vlazilna-tehnika/vlazilci-in-razvlazevalci-zraka/465053-lanaform-vapo-elegance-vlazilnik

ta ima toplo ali pa hladno vlaženje, odvisno od letnega časa pa še neke ione user posted image
uglavnem vsi mi tega priporočajo, da je bolje - deci so rekl da je ta bolši in jim bomo vrjeli user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 715
29.12.2010 21:51:03   
simonmojca
user posted image  jaz pa res vse naumnosti pogruntam user posted image

jaz bom čez 2meseca in pol šla na tole user posted image
http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=88

kokr sem brala sem se čist zagrela pa še doma so mi rekl, da je dobr da otrok plava, da se motorika bolje razvija in je moj oči reku, da to nama pa on časti user posted image , pol bova pa še vse poletje na morju pri mojih user posted image .

A bo še katera šla

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 716
29.12.2010 21:55:27   
zori82
večer :)

kakanje evo pa nama je ratalo včeri in danes, sicer z mojo pomočjo (svež zrak, čajček+kuminov sirup+bipgaia, telovadba, masaža) user posted image user posted image žajfa to sem js tud slišala da pomaga, sam si js nekak tega ne upam (jap prpa sem)

dojenje ne vem zaka se zadnje čase tako krega z zizo...a je možno da je mleko bol "gosto" in se tako mora malo potrudit pa ji glih ni do matranja, ker ko jo dam na drugo zizo lepo ziza potem pa spet kreganjeuser posted image user posted image če jo dam pa stran pa jok...no to sm ugotovila da ko jo odstavim morm hitro dudo dat pa je ok...tako da naddine probaj narest tako, če se bo kregala, hitro stran pa dudo not (ampak res hiter hop čop), ker glede na lepe pridobljene kilce vrjetno ni lačna, ker maš dost mleka sam cartala bi se rada na zizi, tako da jo probaj podkupit z dudo

renesme, nejka lepiiiiiiiiiiiiii vsi

majabar uživita max v krogu družine in prijateljev, ker bo še prehitro minlo...aja pa sinčku malo razkaži našo lepo Slovenijo user posted image

pa še ena neumesna...user posted image a mogoče katera rabi spar točke (za vlažilec če rabi), neki jih mam tud od mercatorja...mi smo kupli ta sparov vlažilec in smo zaenkrat zadovoljni user posted image

no bo treba spat it
nočko

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 717
29.12.2010 21:59:02   
zori82

user posted image  jaz pa res vse naumnosti pogruntam user posted image

kokr sem brala sem se čist zagrela pa še doma so mi rekl, da je dobr da otrok plava, da se motorika bolje razvija in je moj oči reku, da to nama pa on časti user posted image , pol bova pa še vse poletje na morju pri mojih user posted image .

A bo še katera šla

to sm pa js hodla zraven kolegice in njenega sinčka pa morm rečt da je superrrr...bom js tud razmisla da Nijo peljem, glede na to da v vodi uživa ji bo tole prav super

Neposredna povezava do sporočila: 718
29.12.2010 22:02:44   
emma83
Evo mali spi, jaz pa na netu visim in neki na pol gledam Harryja Potterja, itak je ful slaba kvaliteta pa mi ni tolk zanimiv, ker se ne vidi vse tako kot je treba.

simonmojca jaz bom verjetn šla na tale tečaj, sem že gruntala, da moram mal pobrskat kje je kakšen tečaj za user posted image pa si mi prihranila delo. Cena je pa user posted image ampak OK sej lahko še nekoga zraven vzamem.

Kakanje - Leon (flaširan  ) kaka vsak dan, vsaj 1x, me pa bega barva njegovega kakca - enkrat temno zelena, že skoraj črna, spet drugič gorčično rjava 

Blato je zeleno zaradi krčev, Liam kaka vsak dan zjutraj in je isto blato najprej ful temno zeleno pol je pa rumeno proti koncu, to seveda, če je imel krče večer prej, če pa ni bilo krčev je pa gorčično rumene barve. Mater bomo vse doktorirale iz kakcev.

Neposredna povezava do sporočila: 719
29.12.2010 22:13:43   
simonmojca
super pol se bomo pa vidl - lahko prej dubl user posted image
sej meni se je tudi cena zdela malo tako - veliko samo mi je to zelo blizu in pri roki, pol pa ko sem danes doma povedala je očeti takoj reku, da nama pa on to plača, tako da verjretno sploh ne bom druge opcije iskala

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 29.12.2010 22:15:59 >

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 720
30.12.2010 7:32:18   
babi2
Pozdravljene mamice,

babice ravno ne sodijo na vaš forum, pa vseeno. Že tri mesece vas spremljam in ste čudovite mame, vaši škratje pa "za pojest"user posted image .
Pred tednom sem postala babica male sneguljčice, ki je sicer velik požerušček, mamičine mlekarne pa proizvajajo tooooliko mleka, skratka preveč. Namig babice je bil, da naj ga načrpa in shrani v skrinjo in ko bo deklica že večja in jedla kašice, jih lahko zameša kar v to mleko ali pa ga uporabi pri pripravi zelenjavnega pireja. Rok zmrznjenega mleka poteče po 6 mesecih.

Ampak kako? Verjetno se tudi kakšna izmed vas poslužuje tega, pa bi nam morda vedele svetovati: kam naliti mleko (v vrečke?), kako ga nato odtaliti (verjetno se hitro pokvari)?

Mi je zelo všeč, da forum obstaja, saj se prav iz vaših izkušenj veliko naučimo, predvsem pa mamici preprečuje, da ne pade v paniko ob vsakem "drugačnem" vedenju hčerke.

Prijetno se cartajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 721
30.12.2010 9:12:14   
kapesanta

kokr sem brala sem se čist zagrela pa še doma so mi rekl, da je dobr da otrok plava, da se motorika bolje razvija in je moj oči reku, da to nama pa on časti user posted image , pol bova pa še vse poletje na morju pri mojih A bo še katera šla

jaz bom sigurno hodila - meni najbližje je v Hrastniku - sem hodila že z Rokom in je res super - nobenega strahu pred vodo ni imel, navajen na trušč kopališč. Hodil je do predlani, lani pa smo žal morali izpustili, ker je spal do 16, plavanje ob 17 in je bilo no-way zorganizirat. Letos hodi že na tečaj za plavanje ki je nekakšno nadaljevanje plavanja za malčke, še vedno so v fredovih obročih, se pa veliko ukvarjajo s samo tehniko plavanja. Tako da računam da bo splaval še letos (pri 5 letih), poletje nameravam preživeti na morju in bi bilo super če bi že plaval, bi lahko res dobro utrdil.

l.p. Mateja

(odgovor članu babi2)
Neposredna povezava do sporočila: 722
30.12.2010 9:15:06   
kapesanta
babi2 - čestitke za vnučko.
Dobrodošla, jaz mislim da babice tudi pašejo sem, bi bilo pa super še kdaj prebrati kakšno vaše mnenje, me smo večkrat čustveno preveč vpletene da bi lahko realno ocenile kakšen problem.

l.p. Mateja

(odgovor članu babi2)
Neposredna povezava do sporočila: 723
30.12.2010 10:15:15   
tejci1981
Jutro!

Mali nahranjen, umit in spi. Čakam na sonce (spetuser posted image ), da grema na sprehod. Popoldan gre k babici na popoldanske počitnice user posted image , da greva z dragim malo v šoping, pa zarabit bone od tuša - mi Leona ni za sabo za vlačit, ker bo itak taka gužva da dol padeš, še meni ni, pa bom lažje pretrpela!

IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Evo mali spi, jaz pa na netu visim in neki na pol gledam Harryja Potterja, itak je ful slaba kvaliteta pa mi ni tolk zanimiv, ker se ne vidi vse tako kot je treba.

JUPI - nisem edina user posted image user posted image user posted image ! Sem si tudi snela pa je bil prve pol ure svetovna kvaliteta, pol se pa nekaj zgodilo in poraz naprej! Čakam na DVD da si ga snamem - za mojo zbirko (sem pravi HP obsedenec user posted image ). Zadnji del pa grem obvezno v kino gledat 3D.

Včeraj je moj sonček jedel ob 16, okoli 17 zaspal in spal do 23!!!!
user posted image user posted image  Kako naj prestavim to njegovo zajetno pozno popoldansko spanje v noč?
Sem že probala z animiranjem, pa postane siten ko mu več ni in bi on raje spal,.....naj ga zbudim, ko naj bi bil čas za nasednji obrok, ga nahranim in ga spravim v posteljo,.... naj ga namesto ob 20 spravim spat ob 18?!?!?!?!?!?!

Simonmojca - plavanje fajn ideja,.... morm pogledat, če v Mb ponujajo kaj podobnega!

Neposredna povezava do sporočila: 724
30.12.2010 10:35:42   
simonmojca
JUTRO oz. DAN user posted image

sva malo prej vstala in se zrihtala user posted image  zdej pa še mami je zajtrk

spanje tole sem ravno včeraj brala

Dojenček že razlikuje med dnevom in nočjo, tako da vedno več spi ponoči (okrog 10 ur), potrebuje pa še tri približno dvourne dremeže čez dan. Večina dojenčkov se ponoči še zbuja dva- do trikrat za hranjenje, nekateri pa že spijo tudi 6 ur skupaj, kar večina dojenčkov doseže v starosti 5 ali 6 mesecev, nekateri pa šele po prvem letu.

klele sem pa našla

http://www.ringaraja.net/koledar_otroskega_razvoja/1-mesec.html

plavanje super user posted image  madonca nas bo velik, v enem tečaju same novemberke user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 30.12.2010 10:36:56 >

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?