|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odpoved histeroskopske operacije
12.11.2010 10:40:12   
Anonimen
user posted image Sem jezna, razočarana, da se ne da povedat!user posted image
Pravkar sem dobila klic iz KC, da zaradi težav, ki jih lahko slišimo v medijih (?), prenaročajo operacije! Opravljali jih bodo šele drugo leto, tako, da se je potrebno decembra ali januarja ponovno postaviti v vrsto za naročanje!
Je še katera dobila tak klic? Kaj svetujete?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odpoved histeroskopske operacije
12.11.2010 11:46:48   
zvezdan
Jaz še nisem. Na op. sem naročena 6.12. Kaj pa je bilo v medijih takega?

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2010 12:40:50   
spelca82
Še ena taka, ki so ji danes odpovedali datum za HSC in LPSC. Sem bila že čist psihično pripravljena, potem pa tole. user posted image

Anonimen, lahko še nekaj vprašam? Ali si ti tudi dobila navodila kaj moreš prinest s seboj? Kaj so zahtevali od tebe?

Carpe diem!

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2010 13:01:10   
MP30
Punce pozdravljene, tudi jaz sem bila deležna takega klica! user posted image
Saj kar ne morem verjeti! Ali so kateri povedali konkreten razlog? In kdaj boste sedaj na vrsti?
spelca, nič posebno mi niso rekli, samo krvne izvide. so tebi rekli kaj posebnega?kdaj boš pa sedaj prišla na vrsto?

(odgovor članu spelca82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2010 13:43:26   
zvezdan
MP30 a nisi m ti še samo kakšen teden do operacije? Saj to je noro! Kdaj pa dobiš naslednji datum?

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2010 9:52:19   
spelca82
Poklicati moram 1. dan naslednje menstruacije.  S seboj pa moram prinesti izvid hemoglobina in Krvne skupine, po navodilih pa še nekaj preiskav, ki pa mi jih osebna zdravnica ne naredi. Upam, da bo kljub temu v redu. Pa izvidi ne smejo biti starejši od 1 meseca. Pač to kar je na tistem listu pisalo, ko sem ga dobila zraven.

Carpe diem!

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2010 10:14:42   
shyshy
A ste vezane na kakega izbranega zdravnika? Ker sicer sem jaz zelo hitro (takoj po M) prišla na vrsto v Trbovljah. Zdravniki so super, sestre tudi, oddelek je prenovljen, tako da so lepe sobe, kopalnice... Pogovorite se mogoče s svojimi gonekologinjami.

Jaz se več ne spomnim zakaj nisem šla v Ljubljano, mislim da sem mela takrat hudo slabe izkušnje z enim zdravnikom na urgenci, neki Sašo ali Aleksander in sem si potem mislila, čimdlje od Ljubljane :)

(odgovor članu spelca82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2010 8:53:59   
lučkamučka
Pozdravljena shyshy, nisi bila ti v mb v isti skupini (rdeča 33) kot jaz?....sem se že spraševala kam si pobegnila?nič ne poročaš?....kako si kaj?

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2010 15:00:06   
gerbara
Pozdravljene,
tudi jaz sem močno razočarana nad ljubljansko gin. kliniko! user posted image  Katastrofa! Maja dobila napotnico za HSC in LPSC. Takrat dobila informacijo, da zaradi dopustov dobim datum šele po avgustu. Ko sem klicala se je začela ravno stavka in ni bilo možno dobiti datuma. Po parih poskusih (da dobiš vezo, si moraš vzeti dopust) sem končno dobila datum 15.11.2010. In kaj se je zgodilo??? V četrtek, 11.11.2010, se pravi štiri dni pred datumom operacije, me kličejo in povejo, da zaradi kardovskih (?!?!?!) težav zapirajo operacijsko sobo za kakšen mesec in naj pokličem enkrat konec decembra za nov datum! user posted image  Jaz pa že preiskave krvi za sabo. Ne moreš verjet! In to pri tem, da nisem več rosno mlada in mi je tudi ginekologinja v Leonišču rekla, da se kar malo mudi... res ne štekam...kako potem tretirajo tiste, ki se jim ne mudi... potem pa še zvem za primer, ko je punca dobila napotnico za ista posega kot jaz za mano, pa je bila že operirana, pa sploh ne dela na zanositvi!!!!
So mi pa rekli, da moram s seboj prinesti izvid krvne skupine, izvid krvne slike in še kakšne izvide ostalih, do takrat opravljenih, preiskav. Ko sem to povedala moji osebni zdravnici, mi krvno skupino ni hotela naredit z razlago, da oni vejo, da mi morjo to opravit tam pred operacijo, no, za krvno sliko pa se me je le usmilila (kasneje sem od moje osebne ginekologinje izvedela, da izvidi ne smejo biti starejši od treh dni, se pravi, mi niti ne bi prišli v poštev)... Ko sem klicala v staro porodnišnico in jim povedala, kaj mi je rekla moja OZ, so mi pa rekli, naj nič ne skrbim in mi ni treba nosit nič s seboj, da mi bodo na dan sprejema tam naredili vse preiskave...
Kakorkoli, ne grem se več teh igric v Lj. Sem se naročila v Postojni.
Anonimen, svetujem ti, da se naročiš drugje, kjer te bojo jemali kot pacienta ne kot številko...
Kljub dežju lep dan vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2010 11:42:20   
spelca82
Evo, kot mi je bilo naročeno (naročioli so mi, ko so mi prestavili oktobrski datum), kličem danes (dobila user posted image ) in mi reče precej neprijazna gospa, da ne naročajo več za letos, ker imajo polno kvoto in kadrovske težave in nej v decembru pokličem da dobim datum za januar. In tako ali tako z 20.12. zapirajo kliniko in ne bojo več sprejemali pacientov.

Carpe diem!

(odgovor članu gerbara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2010 17:41:42   
Anonimen
Jaz sem bila v stari porodnišnici(Lj), včeraj. Pa so naredili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?