gerbara -> RE: Odpoved histeroskopske operacije (16.11.2010 15:00:06)
|
Pozdravljene, tudi jaz sem močno razočarana nad ljubljansko gin. kliniko! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Katastrofa! Maja dobila napotnico za HSC in LPSC. Takrat dobila informacijo, da zaradi dopustov dobim datum šele po avgustu. Ko sem klicala se je začela ravno stavka in ni bilo možno dobiti datuma. Po parih poskusih (da dobiš vezo, si moraš vzeti dopust) sem končno dobila datum 15.11.2010. In kaj se je zgodilo??? V četrtek, 11.11.2010, se pravi štiri dni pred datumom operacije, me kličejo in povejo, da zaradi kardovskih (?!?!?!) težav zapirajo operacijsko sobo za kakšen mesec in naj pokličem enkrat konec decembra za nov datum! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz pa že preiskave krvi za sabo. Ne moreš verjet! In to pri tem, da nisem več rosno mlada in mi je tudi ginekologinja v Leonišču rekla, da se kar malo mudi... res ne štekam...kako potem tretirajo tiste, ki se jim ne mudi... potem pa še zvem za primer, ko je punca dobila napotnico za ista posega kot jaz za mano, pa je bila že operirana, pa sploh ne dela na zanositvi!!!! So mi pa rekli, da moram s seboj prinesti izvid krvne skupine, izvid krvne slike in še kakšne izvide ostalih, do takrat opravljenih, preiskav. Ko sem to povedala moji osebni zdravnici, mi krvno skupino ni hotela naredit z razlago, da oni vejo, da mi morjo to opravit tam pred operacijo, no, za krvno sliko pa se me je le usmilila (kasneje sem od moje osebne ginekologinje izvedela, da izvidi ne smejo biti starejši od treh dni, se pravi, mi niti ne bi prišli v poštev)... Ko sem klicala v staro porodnišnico in jim povedala, kaj mi je rekla moja OZ, so mi pa rekli, naj nič ne skrbim in mi ni treba nosit nič s seboj, da mi bodo na dan sprejema tam naredili vse preiskave... Kakorkoli, ne grem se več teh igric v Lj. Sem se naročila v Postojni. Anonimen, svetujem ti, da se naročiš drugje, kjer te bojo jemali kot pacienta ne kot številko... Kljub dežju lep dan vsem.
|
|
|
|