2ursae
|
Lučka je zaspala, otroka gledata Živ Žav, mož spi - blažen mir . Rogljičke za današnji zajtrk sem spekla že včeraj zvečer, tako da moram le še pristaviti čaj (in kavico zame ) in najboljši zajtrk bo nared. A sem že povedala, da si kavico sladkam z javorjevim sirupom? Ni sicer tako zelo sladko, kot s sladkorjem, je pa čisto primerna in zdrava alternativa. Včeraj smo bili v ZOO, prav luštno je bilo, sta se otroka malo nadivjala, Lučka se je pa odmarala v vozičku. Smo bili tri ure, tam ob pol štirih je pa postalo že prav nemarno hladno. Sem pa kar jezna, ker je bil za včeraj napovedan sonček in smo zato tudi planirali izlet, danes, ko pa dejansko sije, pa dobimo obisk in bomo notri. Jah no, kaj čmo. krčki: enkrat sem zasledila, da so dojenčki, ki polivajo, manj nagnjeni h krčkom. Če to drži, je Lučka glede krčkov na varnem . Ni pa nobeden od mojih otrok imel krčkov, tko da bom prav vesela, če jo bomo tudi tokrat tako dobro odnesli. IZVIRNO SPOROČILO: Najki Je mozno, da traja cisca samo en teden? Danes imam cel dan cist vlozek, vceraj je bila samo lisa, danes sem samo 2x obrisala rjavkasto po lulanju, sicer pa nic... Je mozno, d se cez par dni se ful vlije in ali je nujno, da traja vec tednov? moja čišča je bila tudi precej kratka, ja, kakšen teden, morda par dni več. Se pa spet po malem pojavlja, ampak to je popolnoma normalno, tko da ni panike. duda: Bor (moj drugi otrok) ni imel dude, pa sem si takrat, ko sem ga odvajala od dojenja, na moč želela, da bi jo imel .. ga je bilo zelo težko odvadit od zizanja, saj ni imel nadomestka . Lučka jo načeloma kar ven pljune, priznam pa, da mi na sprehodu pride zeloooo prav, če se pol ure proč od doma začne zbujat. Jo dudica v hipu uspava. Pa včeraj je jokala v avtu in ji je Anže, ki sedi zraven nje, dajal dudo v usta. Jo je sicer pljuvala ven, ampak se je kar potolažila, tako da smo uspeli prigurat do doma. Bom zihr še vztajala.