|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
19.12.2010 15:48:05   
MalaNeli
ah, vam končno zasledim.
napišem cel roman..
potem pa ERROR!!!
ooooo.
đabe.
:)
taj vam pa zaželim samo lep dan...
pa UPAM da vam bom lahk bolj sledila sedaj ;)

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
19.12.2010 15:52:42   
majabar
Se pozdravcek od mene:). Smo aktivni, raziskujemo okolico, jutri gremo pa na enotedenski izlet. Pocitka je malo, posledicno mleka tudi:(. Zdaj imam nekaj prostih ur in se bom probala odpociti, da vidimo, ce se rezerve kaj napolnijo.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
19.12.2010 18:44:59   
majabar
Ali meni racunalnik ne dela, ali sem res ze 3 ure sama na tem forumuuser posted image ? A ste vsi zunaj na soncku:)?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
19.12.2010 18:49:09   
mamamajča
majabar, meni se ne da....
sonce je ja, ampak ledeno, v celju je bilo danes zjutraj -19!!!

ti maš kak kombinezonček za sinka, zdaj ko pridete sem?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
19.12.2010 18:52:49   
zinchy
no evo Maiu so se pikce na ustkih že pozdravile oziroma so sle dol k sm podrgnla.Sem pa še malo o ustkih pogledala in ma pri straneh se bele lise a je ti tudi še to?Danes bov v celem dnevu komej načrpala za en obrokuser posted image Me pa tko vse še boli,da se dotaknt ne smem.Ne morm spat ne morm Maija pestvatuser posted image Ne vem kaj nej še gor dam,da bo bolše.Me pa tko peče k da bi me en z želetko rezu.
Maiu sm dala danes prvic umetno hrano.Pojedel je 170 in zaspal.Revež se je končno najedel.Po kolkem času bom pa vidla,če mu mleko ne paše?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
19.12.2010 19:02:45   
majabar
mamamajca, mi bodo posodili kombinezon, ja. Minus 19!? Sem pa videla, da se bo tudi pri vas otoplilo, bo kar nad niclo. Mi smo na cca 28 stopinjah.
zinchi, boga! Jaz sem prav srecna, da so minili prvi trije tedni, ker me je strasno bolelo. Zda je pa res super. Upam, da se ti uredi. Probaj odstraniti vse bele lise.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
19.12.2010 19:35:57   
caroline1
majabar- prav fajn vam mora biti! user posted image

anju- cinizem je dobra stvar, če ga tisti kateremu je namenjen, razume user posted image

pokora- moški so vedno najbolj ubogi na planetu...njih vedno bolj boli kot nas!!! user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
19.12.2010 20:28:19   
mamamajča
no ravnokar mythbusterja raziskujeta o pragu bolečine, razlike med moškimi in ženskami. Moški so revčkiuser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
19.12.2010 21:43:16   
zinchy
ja ja to se pa strinjamuser posted image mamamajca glede tega da grejo samo "na en pir" pa pride zjutrej čist nažgan dam,mam pa jest tut težave...prejšn tedn je bil pol se celo nedeljo na wcjuuser posted image In sploh se mu ne da dopovedat,da nej mi rajs reče pridm zjutrej pa je,ne pa da čakam pol doma vsa živčna.Sam mi je pa pol priznov,da pol ni tak filing pit ce ves da si lahko mirno do zjutrej.Ah teli naši fantki,včasih so pa res revčkiuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
19.12.2010 21:46:30   
M&A
Pri nas je pestro. V petek je tasrednji razvil bronhitis, danes zvečer je bil na srečo že za odtenek boljši, ko je tavelik prijokal iz sobe, da ga boli uho. Sem mu dala calpol in upam, da ga mine. Tamala zaenkrat - TRKAM! - še zdrava, mi pa že dva dni visi z joške, zvečer scuza vse do zadnje kapljice pa še bi mal, no pol vseeno zaspi za 6-7 ur.   

Se mi obeta pestra noč in naporen začetek tedna. Pa še za božička nimam vse komplet. Mah, grem kar spat.

Neposredna povezava do sporočila: 1660
19.12.2010 21:52:55   
missD
punce, vašim možekom kupit tako budilko, ki se ko se aktivira pobegne iz nočne omarice pa naj jo lovi po celem stanovanju, da jo bo ugasnil. Sploh za takrat, ko rečejo da pridejo čez 1h primajejo se pa sredi noči ali zjutraj. Naj bo kazen vzgojnauser posted image

Dragemu sem že kupila darilo - vremensko postajo, ki si jo želi že dlje časa.
Za ostale pa NIMAM POJMA.neki malega. Piškotka sta pa dobila nove dudice ampak sem rekla, da jih dobita po božičku/dedku mrazu :)

ravnokar sem prišla iz bowlinga, smo imeli še bone za pokurit pa smo šli in je blo noro fajn. Babica je pa piškotka čuvala-sta bla baje fuuuul pridna. Sva pa šla od doma prej, da sva šla lahko še na kosilo pa da sva mela mal zase. Je treba tud razmerje negovat čeprav so otroci a ne :)

Zdej grem pa spat,dokler se ne odločita, da bi pa spet kaj jedla :) Še razmišljam če bi šla jutri v Ljubljano...hmmm...bom vidla :)

Aja, sem pa še malo zapravljala: Jakob je dobil pajacka z logotom supermana in tud barve so take, je dragi vztraju, da mu morva to kupituser posted image Za Sofio se pa nisem mogla upret in sem ji kupila roza oblekico. aaah ja...zdej mam 2 pa se lahko igram kot mejhna punčka pa jih oblačim in preoblačimuser posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
19.12.2010 22:21:41   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: missD
Dragemu sem že kupila darilo - vremensko postajo, ki si jo želi že dlje časa.
Za ostale pa NIMAM POJMA.neki malega. Piškotka sta pa dobila nove dudice ampak sem rekla, da jih dobita po božičku/dedku mrazu :)

A tvoj je tut vremenar? user posted image  Moj je bil čiiist nesrečen k mu je ta stara crknila. Je mogu pol vn na balkon hodt gledat kok grozn mrzlo/vroče je. Težk žiuleneuser posted image

Drgač sm pa na FB vidla da ste bli učer pr moji sestrični na čokoladiuser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
19.12.2010 23:10:41   
missD
sestricni v centru mogoce?? Ker sam tam se spomnim,da sem cokolado jedla. Hehe (Sm omenila dragemu in sva takoj pogruntala - Sara aneda :D)

Ja tezkokategorni vremenar je. Sicer sem kupla sam tako za zunanjo pa notranjo temp,ker tistih high tech ne rabmo glih :)

< Sporočilo je popravil missD -- 19.12.2010 23:19:36 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
19.12.2010 23:46:33   
Najki
cer/jutro!

Cel dan sem imela obiske, zvecer po osmi uri je pa malo miskico ful zvilo. Spet ni kakala od vceraj in jo je tako zvijalo, da se je dusila od joka. Pred tem mi je pa v treh urah trikrat jedla in nisem imela niti kapljice mleka, ona bi se pa tolazila. Saj sem prepoznala vse simptome vetrov, samo si nisem mogla kaj, da se ne bi sprasevala ce le ni lacna in je ne morem nahranit... Pa hude flashbacke sem imela na prejokane dneve s sinom user posted image . Z dragim naju je kar stiskalo, pa dretje ni trajalo niti pol ure... V glavnem po neuspelih masazah in telovadbi in polozajih sem ji dala prevreto sladkano vodo po zlicki in se je tako umirila, da je zaspala. Cez kako urco se je pa zbudila dobre volje in sem jo priklopila in se je obilno najedla (vmes sem se seveda nalivala s caji za dojenje in vodo...), sem jo se previla, ker je malo uspela pokakati in spucala nosek, zdaj pa spi kot angelcek... Phew! Sem blazena, da so taki momenti samo izjeme...

Sem pa pri hare krisna danes narocila Krisnova kuhinja, recepti za indijske vegetarijanske jedi, se mi ful sline cedijo, ko jo berem. V glavnem sem jo kupila za darilo in jo je danes osebno dostavil, pa mi je podtaknil za 3 eur se vrecko medenjakov, ki jih je sam spekel. Medenjakov sicer ne maram, samo tile so pa fantasticni! Najraje bi ga poklicala, da mi jih se par vreck dostavi user posted image . Pa se kake 4 komade knjige, ker mi je ful vsec in vem za vsaj se 4 frendice, ki bi bile navdusene user posted image .

Zdej grem pa se en medenjak ukrast, pa spat.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
20.12.2010 8:09:10   
anju
jutro

u Najki tole se mi je narisalo pred oči kako je hudo v momentih ko otroček joka, ti pa ne veš več kaj.
Vitan ima danes 5 dan ko ne kaka, včeraj samo en flekec, ne morem rečt da se je pokakal. ampak ga nič očitno ne matra. čakam porcijo user posted image
tile recepti tudi mene zanimajo, maš kak link pr sebi:)?

zinchy upam da je boljše. tisti beli flekci so tudi glivice. vse očisti. na bradavice pa zdaj ne dajat kompres multi mam, naj se ti najprej čimbolj posušijo. daktarin pa na zrak.

M&A user posted image user posted image user posted image

kdo je danes napovedal dež??

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.12.2010 8:52:39   
mamamajča
Dan!
Sem že pripešačila iz vrtca in je prav toplo zunaj! Včeraj noro mrzlo, zdaj pa prav prijetno.
Tako da se malček naspi, naje in že greva ven.

M&A, čimprej se pozdravite!!!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.12.2010 8:55:51   
snežakinja
Pozdravček,

pri nas se fronte umirjajo. Vseeno pa ostaja nek tak grenak priokus. Izrečenih besed se pač ne da vzet nazaj in pozabi se jih tudi ne, če te fejst prizadanejo.

Ta mali bošček je še vedno šmrkav. Full mu od zad za noskom sluz teče in se mu zaletava potem kašlja in ga to tako jezi. Zadnje dni imamo jok, jok, jok in še enkrat jok. Njegova P mu noče dat kakih zdravil, ker vročine nima, pa tud iz noska mu ne curlja. Sama gruntam kako naj mu še pomagam. Stanovanje fejst vlažim in pucam mu noska z baby vacom, ampak ne gre kaj dosti ven. Naslednji ponedeljek bi mogu bit cepljen in me zdaj skrbi, da ga ne bo hotel cepit, če se ne znebiva tega šmrklja.

Primorke a ima katera izkušnje z Bronhopulmin svečkami?

< Sporočilo je popravil snežakinja -- 20.12.2010 8:58:15 >

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
20.12.2010 9:04:38   
tinaaleks
Dan!

danes sem pa malo potegnila v postelji, ker mi ni bilo treba peljati večje v vrtec (danes pride s smučanja), pa mi je prav pasalo.

Vikend je bil tudi kar lepo miren, malo sem šla v šoping, kupila na koncu skoraj nič, ker nisem našla nič pametnega. Pa smo malo prišparali.

kar se daril tiče: za Aleksandro sem kupila eno lepo oblekico, dragi si želi zastavo (še zdaj ne vem zakaj), meni je že kupil parfum, ki sem ga hotla-seveda sem morala itt z njim, ker takrat ko sem omenila kaj bi rada, si je zapomnila samo da je parfum, kateri pa seveda ne.user posted image  Za maelga pa ne vem če bom kaj kupila, čeprav glede na to, da me daje božični duh, bo najbrž dobil eno malenkost.

Zdaj moram pa malo pospraviti, dokler otrok spiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1668
20.12.2010 9:04:38   
mamamajča
snezakinja
Fiziološko mu stiskaš v nosek? To bi moglo pomagat....

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
20.12.2010 9:06:51   
snežakinja
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Fiziološko mu stiskaš v nosek? To bi moglo pomagat....

Ja fiziološko mu stiskam. Sicer samo zjutraj in zvečer, si več ne upam. Bi mogla bolj pogosto? Ma kako dolgo se navadno pri takih malih vleče tako sranje?

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1670
20.12.2010 9:45:21   
caroline1
mi smo zaenkrat zdravi!!! HB... vsake toliko nosek spucamo, kar pa je hud problem, saj se dere že, ko jo primem za glavo!

danes je Daša prvič prijela igračko in to čisto sama. na tleh ima ležalno podlogo na kateri so prišite različne živalce in je držala ribo, ko sem prišla iz kopalnice...vauuu kako sem jaz ponosna user posted image user posted image user posted image

tole kakanje je kar huda stvar...jaz kar trkam, gre 2x dan ali pa vsaj 1x orng doza user posted image

punce kaj boste kaj skuhale za božični večer??? al greste vse nekam drgam jest? mi bomo preživeli božični večer sami skupaj in to doma!!! pa ne vem akj naj pripravim. pogrešam jano z njenimi nasveti!

kje pa so sploh te babnce? pa pixie, bloom, ...en cel kup jih ni!

zunaj grdo piha, ampak bova vseeno šle malo po nakupih. zdaj ko so mi odblokirali račun gre vse to lažje user posted image

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.12.2010 9:47:14   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: anju

IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

danes se samo jezimo, sem zelo nervoznauser posted image  

To misliš malega, da se s5 krega na joški?
jauser posted image
mogoče ga pa silimuser posted image danes je jedu 6x (štejem noč) meni se to zdi malo. zgleda tako poskusi bradavico (včasih je dovolj položaj za dojenje) in začne vreščat. na obeh straneh. dopoldne sva poskušala celo uro. pa nič. potem je zaspal za slabo uro, se zbudil in se napokal. pa danes 3 dan ni kakal, mogoče ima tudi to ka zraven.

S* podobno je bil moj moker, če ga nisem ponoči vmes previla, na boku. zdaj mu dam alano (DM), mislim da je od 4-9kg, kar velik razpon in so večje in večinoma zdrži noč.

mi imam tud samo še 6 obrokov v celem dnevu, po 150 ml!Pa pravijo,da je to čisto ok.Naš ne kaka tud po 6 dni, potem se pa noro matra, kaka prov bobke:((((, Pa pravjo,da če je na umetni hrani,dani lih dober da tko poredko kaka.Dojeni patud 14 dni ne kakajo!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
20.12.2010 9:51:15   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

pokora Mai ima ritko čist lepo nima nobenih pikic.Ima pa na ustnicah bele pikce na notranji strani,vidim kadar jokauser posted image

a na jezičku imam tud kaj belega!Lahko,da ima sor,to so glivice, ki jih otroci radi dobijo.Mi smo jih imeli že 2 krat.Pojdi v lekarno po daktarin gel-oralni.Pa ene tri dni zaporedoma, 2 krat na dan dudko namaži, pa mu jo daj.In če je to bodo pikice izginile.Tudi, če nima tega mu daktarin ne bo škodoval, k je to tko samo sladko.
Moraš si pa tudi ti mazat bradavice s tem, k lahko da se je tud na tvoje bradavice preneslo!
Ponavadi se, ko je že res hudo razvit sor, pojavijo še pikice na ritki, ni pa nujno, mi jih nismo imeli, pa je imel naš sonček že čisto bel jeziček,pa smo se tega znebili v 2 dneh!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.12.2010 9:52:22   
lija30

pomojem da brez recepta. ne vem od česa pridejo, porušeno razmerje med bakterijamiuser posted image aja pa dudo, vse cuclje fejst prekuhi - 1x na dan 15 min naj vre.

daktarin oralni gel se dobi brez recepta

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
20.12.2010 10:01:10   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

planičke: jest trenutno še mal sprobavam,2 sm mela premium care pa so mi ble všeč,3 sm pa zdej kupla ene sleep&play pa sm čist razocarana ker čist vsaka planica premoč.
soor: sm si mazala pa me tok pečejo joške da si jih ne smem dotaknt..tko,da mi se mleka zmankuje.Zdej pa ne vem katerega nej umetnega kupim.Včerej sm kupila hipp bio pa se mi zdi da ga napenja ker smo imeli celo noč jok pa napenjanjeuser posted image
Zdele mu bom še zdrgnila ustnice z sladko vodo.Upam,da bo bolš.

zakaj si mu pa hipp bio vzela?Po moje lahko navadnega.Mi imamo aptamil1,pa je tko tko,na čase je zaprt.Drugače  pa ful hvalijo dm mleko, mislim,da je babylove,ma muller ima tud eno svoje mleko, k je 4 evre.Pa pravjo,da je ok.Mi smo zaenkrat še na aptamilu,pa bomo videl!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?