nika1 -> RE: Oktobrčki 2010 (10.11.2010 7:45:46)
|
Zivjo punce moj Nal je zaenkrat zelo priden dojenček, no raje ga ne bom preveč hvalila, to noč je bil čisto v komi je spal skupaj 5 ur, čisti luksuz, včeraj ga je patronažna prvič skopala, začuda je prav užival v vodi, celo nasmehnil se je , pa poučila me je kako postopati s tem lulčkom, ah ja...no upam, da bo to bolj mož prevzel sigurno bolj to obvlada kot jaz... hihih Teža napreduje bolj počasi a gre, zdaj sva kao v slabih 4 tednih pridobila od odpustne teže 400 g, glavno je ,da je dete zadovoljno je in pridno kaka in lula.. ja dojenje, jaz imam travme še od hčerke, kjer dojenje ni steklo, zdaj je pa ful boljše, mleko je, edino kakšen večer pa mu vseeno dodam tam cca. 20-30 ml, sej verjetno še tega ne rabi, samo za moj boljši občutek Se pa res nalivam dobesedo s temi čaji za dojenje in z vodo, kompoti.. joj ti čaji mi že kar ven gledajo ampak bom vztrajala s pitjem ŠIROKO povijanje, tudi mi nimamo idealne slike levega kolka pa mi nihče ni priporočal širokega povijanja, tako, da sem sama inciativno prva dva tedna res na široko povila ga samo zvečer , zdaj tega ne počnem več, pač bomo počakali kaj pokaže naslednje slikanje oz. kontrola kolkov Majabar - ful lepo, da se tako fajn rihtate, si pa faca, kar po porodu tako akcija, samo ne pozabi, res je dobro malo počivati, da se telo spravi spet malo nazaj, ni kar tako , da pravijo , da se je prvih 6 tednov res dobro malo bolj paziti, no jaz si kar vsak dan popoldne vzamem kakšno urico počitka in grem skupaj z Nalom tudi jaz spat...prav paše... Aja pa na slikici Majabar se mi zdi , da je kar tebi podoben, en prav luštkan fantek je... pa ful lepo, da pride oče k tebi na obisk, to boš pa zelo vesela... aja pa moj tudi ful kolca, se mi prav smili, njemu pomaga, če ga potem še malo pristavim k prsim, potem je ponavadi boljše... Aja a jih že kaj dajate v ležalnik, na igralno blazino, moj se trenutno najbolj odziva na te glasbene igrače z nežno glasbo ala uspavanke inp. to mu je zelo všeč... Igralna blazina pa mu še ne potegne, je verjetno še vseeno premajhen... ležalnika pa tudi še ne mara , samo tako za par minut... Upam, da danes uspem iti kaj na sprehod , že dva dni nisva šla zaradi tega vremena...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|