3x mami -> RE: Oktobrčki 2010 (7.12.2010 8:12:38)
|
jutro! opravili uz kolkov. vse bp [sm=smiley1.gif] danes je spal 9h v kosu, jaz pa prsi ko balone. saj ne da se pritozujem, ampak se mi zdi prelepo, da bi bilo res. upam ,da tudi ostane tako. spanje na trebuhu. ko ga polozim v posteljico, najprej polozim glavico - na eno lice, takoj za tem pa se telo - popravim roke, da jih ima ob strani in ne pod sabo. ko se zbuja in ko je ze dovolj mocen, ja, dvigne glavico in zacne drgnit nos ob posteljo. ampak spi pa vedno z licem navzdol. cigarete. punce, probajte zdrzat brez. sicer zlajnano, ampak je to boljse za vas in za otrocka... spanje podnevi. ja, ce si utrujen, tudi ni kaj dosti od tebe. sploh na zacetku sem spala, ko je bila prilika. se mi je zelo poznalo. pa brez slabe vesti. potem, pocasi, tudi jaz nisem vec rabila. pospravljanje pa, pocasi, mimogrede. uh, da ne bo pomote. to pomeni posesat potleh, pomit posodo, skuhat, polikat, pospravit postelje. kaksno pomivanje potleh in to se dolgo ne bo na sporedu. pa se te stvari pac pocasi, ko znese. no, prioriteta je hrana [sm=smiley36.gif] potem otroci in potem ostalo. zdaj se ucim peci piskote. smo z otroci cez vikend pacali medenjake, so ratali prav fini. zdaj pa pocasi naprej.
|
|
|
|