|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
12.1.2011 18:39:00   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: missD

jst nism bla user posted image

pa kajuser posted image

srečanje - uaaa kolk so vsi dojenčki luuuuštni :D punce super ste!
slikale se pa nismo nič...vsaj ne da bi jaz vedela...

Hej, zakaj ne? Ah, sem mislila, kak bo fajn videt... No, glavno, da ste uživale! A Anju je prišla?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
12.1.2011 18:45:32   
missD
ne vem zakaj ne, nam je blo nerodno user posted image

anju ni blouser posted image
mamamajča ti bi pa komot lahko pršla :)

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
12.1.2011 18:52:53   
mamamajča

mamamajča ti bi pa komot lahko pršla :)

Kamuser posted image
a na srečanje? Ja missD, si pozabila, Štajerka sem jaz:user posted image Pa še peš. No, lahko bi že včeraj štartala, bi se vam pa res danes pridružilauser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
12.1.2011 18:53:15   
missD
malaneli spraševala si če dojim. na žalost ne, ni uspelo.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
12.1.2011 18:54:53   
missD
mamamajča...sej pravjo za štajersko,da je druga država ampak tolk delč pa tud ni :)
pa peš...sej se rade vozičkamo zdejuser posted image

no upam da pa enkrat vseeno pridešuser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
12.1.2011 18:58:14   
mamamajča
Druga državauser posted image
No ja, tud možno.

MalaNeli, mama enega skupnega prijatlauser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
12.1.2011 18:58:46   
anju
anju je pa primorka, ima lih en tolk.

malaneli ja, sonček je bil in z nanosa je odneslo megleno kapouser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
12.1.2011 19:01:12   
MalaNeli
ah. sem pozabla da si ti tam.
hehe. ja za tam bi pa še verjela da je sonce ja.
sm bla lani tak čas... v Vipavi :)
haha
a tebe ni na fb? anju?

mamamajca :) ja :) prijatla. pa ene par prjatlc.
boš mogla prit obiskat ga :) pa se vidimo na kavi :P

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
12.1.2011 19:02:50   
missD
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Druga državauser posted image
No ja, tud možnno.

tako smo se hecali v bivši službi user posted image
pa brez zamere :)

Neposredna povezava do sporočila: 2534
12.1.2011 19:04:43   
MalaNeli
missD ti si se lani poročila? šala. :) zelo lepa si bla.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
12.1.2011 19:07:22   
missD
jap, noseča 6 mesecev :)

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
12.1.2011 19:10:38   
mamamajča
missD, ne morem verjet, da si mela pri dvojčkih tak mali trebuh! Jaz bi kako slikco, boš pokazala? In tvojo, MalaNeli... in še katero... No, razumem pa, če vam ni za dajat na internet.

MalaNeli jaaaa, bomo prišli, veš da bomo šli enkrat Romča obiskat. Pa bi se res lahko zmenli. Bo treba kmalu, ker pol mi pa dragi v nemčijo pobegneuser posted image Ah, ga tako vleče delat v tujino, pa jaz mu pravim, naj kar gre, če dobi...

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
12.1.2011 19:11:40   
Tiamo
Čer,

da se vam malo javim. Smo uredu, vidim da sem zamudila srečanje, pa drugič.

Ena je spraševala o smrkljih, tudi jaz mojemu vlijem fiziološko v nos in potem posesam, to delam 2-3kratna dan, odvisno od zabasanosti. Pediatrinja mi je dejala, da ne moreš pretiravat s fiziološko, nič ne škodi, sesanje ven pa tudi nič ne škodi. Doma imam 5letnico s super noskom, pa sem isto vlivala fiziološko v nosk kot temu. Jaz se bolj bojim, da se iz zabasanega nosa ne razvije vnetje ušes.

Hranjenje, bruhanje v loku, probajte po hranenju otroka mal dalj časa držat pokončnem položaju. Če še vedno bruha iz jedilnika črtajte mlečne izdelke, če ste na AM preidite na probiotični AM.

Najki, a ti Liam štrajka?

se tipkamo...

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
12.1.2011 19:14:20   
tinaaleks
'Čer!

Končno se javljam!user posted image
Najprej težave z modemom, ki sem jih zrihtala-je bil menda slab signal.... potem sem pa šla za 14 dni na vikend, kjer smo pa čisto odrezani od sveta. Včasih smo celo imlei TV in to samo SLO 1, zdaj ko je pa digitalni signal pa še te ni, ker so analognega tam čisto odklopili.Smo se hecali, da če bi prišli Nemci, ki bi hoteli zavzeti državo, bi jih mi samo na čaj povabiliuser posted image .

Se moram pa opravičit, ker nisem prišla na srečanje. Smo že včeraj prišli domov, samo sem imela danes preveč dela z pazenjem otrok. Dragi se uči, naredil je že pisni izpit, jutri ima pa še ustnega, tako da je skrb za 2 na meni. Sem mu še ob pol enajstih rekla, da vzamem malega, on pa naj ima veliko, pa je bilo takoj, da se mora učit (prej je seveda pil kavo), z obema pa nisem hotela pridt, ker potem ne bi bilo nič od debate.... Mi pa prav manjka nekaj čveka z odraslimi ljudmi. Moram kaj mojo prijateljico spet aktivirat.user posted image
Malo bom imela še kar do konca tedna pri meni, mi je brez veze jo dat za 2 dni v vrtec. Jutri imamo posvetovalnico, tako da zvem koliko smo kaj zrasli.

Zdaj pa moram šibat narest večerjo, ker je dragi lačen po celodnevnem učenju (otroci že spijo in imajo starši čas zase).

Aja, brala za nazaj pa ne bom, je zagotovo prevečuser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
12.1.2011 19:14:25   
Tiamo
Se je PixieM kaj javila?user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
12.1.2011 19:14:48   
Tiamo
Se je PixieM kaj javila? user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
12.1.2011 19:32:09   
missD
mamamajča sem dodala malo v album tukaj na RR

Tiamo, jaz se nič ne spomnim,da bi jo brala...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
12.1.2011 19:40:51   
Tiamo
Škoda, me prav zanima kako je z njo in njenim Markom

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
12.1.2011 20:07:04   
kpmk
lija30 - nos, ja če ima tako ti samo pucaj in na polno F uporabljaj, če ima zeleno in se ne zboljša, pomaga tobrex(da ga dr), moja je imela res zelooooo in se ji je popravilo v parih dneh,.... in ja bilo je zeleno.... ne nič ne boš poškodovala, tudi jaz se bolim ušeskov in to je tudi da jih ne dobijo, tako da ti kar vlivaj in pucaj user posted image
mamamajča - ja te je dodala ena septembrka user posted image  

se šibam stuširat

aja kaj pa me bi se kaj vidle, sedaj imam fajn malo zdravo user posted image  tako da javiteeeeee!!!!

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
12.1.2011 20:07:44   
MalaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

missD, ne morem verjet, da si mela pri dvojčkih tak mali trebuh! Jaz bi kako slikco, boš pokazala? In tvojo, MalaNeli... in še katero... No, razumem pa, če vam ni za dajat na internet.

MalaNeli jaaaa, bomo prišli, veš da bomo šli enkrat Romča obiskat. Pa bi se res lahko zmenli. Bo treba kmalu, ker pol mi pa dragi v nemčijo pobegneuser posted image Ah, ga tako vleče delat v tujino, pa jaz mu pravim, naj kar gre, če dobi...

Kaj gre delat v nemcijo? Ja zdaj konc mesca so snezni gradovi,ce ste mobilni po snegu (storklja,sling ipd.) pol jih pridte pogledat.

Odkar jaz sledim foromu spet,se nism vidla pixiM.
A bi dala,prlepla katera seznam oktobrckov,da mal vidim kdaj je ze kateri se rodil. Sem bla tko dolgo odsotna,da nc vec ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 2545
12.1.2011 20:10:13   
anju
missD na koncu je bil trebuh kar konkretenuser posted image mala2 sta pa takooo okrogla, joj kako to rastejo!

malaneli me že imaš na fbuser posted image

tinaaleks lahko bi se kaj zmenli, mate na postojnskem vikend, ne?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
12.1.2011 20:11:01   
mamamajča
A res? To bi blo zanimivo. hm, mogoče pa res. No, zdaj bomo vidli, kaj bo z uhico od starejšega, danes pa mene tak kuha, da se mi blede. Pa cel dan sama z obemauser posted image
Zadnjič so me ledvice bolele, nisem šla nikamor, pa čeprav mam večne uroinfekte. Danes pa uho in grlo, pa komaj sem na nogah.Saj je ati že doma....

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
12.1.2011 21:02:59   
MalaNeli
evo, za lahko noč sem tistim ki jih imam na fb in ki vem h katerim nickom spadajo na foromu poslala slikce.
žal ne želim dajat svojih slik na fb.
pa da boste mele predstavo tudi o naju z Neli.

lep večer
moja2 že spita. pa grem taj tut jaz

Neposredna povezava do sporočila: 2548
12.1.2011 21:10:00   
mamamajča
Jaz pa nimamuser posted image

Grem jaz tudi, sem zlamana čisto... lahko noč!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
12.1.2011 22:05:09   
Pokora
Res smo se imele lepo danesuser posted image  Se nas je res kar nekaj nabralo. Je bilo prav lepo videti toliko mladičkov na kupu. Pa vsi so bili res takoo pridni!!!
Sem bila ful vesela da se nam je pridružila tudi Alica (se bolj malo javlja zato, ker ma net samo v knjižnjici), pa da sem videla njeno Julijo. So me preplavili spomini - z Bino sta rojeni na isti dan in sva se srečali na klistirju predno sva šli v porodno...

2ursae res si izbrala dobro lokacijo. Sem vesela da sem malega pripeljala sabo! Je bil tako navdušen da me je prosil da če bi lahko šla jutri spetuser posted image  Zna bit da ga bom drug teden spet peljala.

Majabar kako LM? Na srečanju se je dobro držuuser posted image  Upam da se je dan tako lepo nadaljeval.

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks
Smo se hecali, da če bi prišli Nemci, ki bi hoteli zavzeti državo, bi jih mi samo na čaj povabiliuser posted image .

user posted image user posted image

Anju dej jutr mal pihn proti Gorenjski, da še mi mal sončka dobimo! Sem še vseeno malo računala da se boš prikazala... drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?