|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   picca
3.8.2005 14:51:39   
corfu
Ima katera dober recept????

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   picca
3.8.2005 14:54:01   
baguSka
a za pizzo??

testo kupš od pečjaka in gor na mečš vse kar maš rada 8)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   picca
3.8.2005 14:56:17   
anajmad
Za pizzo ja.Narediš testo za pizzo(upam,da veš kako se naredi).Jst dam namesto navadnega olja olivno,za omako dam najraje pelate,ki jih dobiš v vsaki trgovini,sir pa najraje dam mozzarello.En nasvet:testo,ko ga zamesim,ga dam za pol ure v hladilnik,potem pa malo ven,da vzhaja,sam ne preveč,ker imaš potem kot kruh.In ko jo daš v pečico,jo dej v ful vročo.Za nadev pa lahko daš,kolikor te je volja:od šunke,pršuta,rukole,ogrske salame,morskih sadežev...
Pa dober tek!
en lp:morje:D.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   picca
3.8.2005 14:58:05   
tinčica
mene pa zanima kje v lj. so vam n aj naj pice, meni osebno je AZUR, mnjamsi.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   picca
3.8.2005 14:59:17   
baguSka
ja to pa tud mene zanima kje so naj?? :zmeden2: ker men so vse pice fuj :(:ups:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   picca
3.8.2005 15:00:59   
tinčica
ja pa FOCULUS v centru je tud dobr.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   picca
3.8.2005 15:07:58   
Suzi*
Testo od pečjaka, gor dam pa kečap, tuno, koruzo (ali čebulo) in sir. Njamiiii! Pa klasiko tud delam (kečap, salama, sir), gor dam pa svežo papriko al pa koruzo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   picca
3.8.2005 15:10:20   
Suzi*
Aja, corfu, pa GO-GO pico tudi pokličeva in so super pice, sploh tista mesna (paradižnik, mleto meso, nacho sir)!!! Poskusi.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   picca
3.8.2005 15:11:01   
tinatona
Haj!
Men so pa najboljše pr Jurman, pa v Piazzi (na parmovi) majo tud dobre. sicer pa testo jaz najrajš naredim brez jajc (moja mami ga pa vedno z jajci).

LP Tina:rozica:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   picca
3.8.2005 15:18:29   
SaaS
Testo za pico se dela brez jajc. Jaz tudi uporabim olivno olje. Pa največkrat se mi ne da s kvasom pacat (meni je sicer bolj všeč, če je s kvasom) in dodam kar malo pecilnega praška, pa je tudi ok. Sej okus je pa odvisen predvsem od tega kaj gor namečeš. Jaz dam kar pač najdem v hladilniku. Čim več zelenjave: bučke, paprike, svež paradižnik, malancane, šparglje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   picca
3.8.2005 15:24:44   
Tiki
V peki pic sem dokaj zverzirana. Tudi zamesim po občutku in nikoli ne vagam. Bom naštela samo sestavine. Testo: moka, sol, mlačna voda + malo piva ali radenske, v vodi raztopljen kvas + malo moke + ščepec sladkorja, malo olja.
Testo vedno raztegnem na zelo tanko -> pelati (zmiksani) -> šunka -> sir (jošt, tilzit, mocarela) -> kakor kdaj - gobe, artičoke, olive, kapre -> origano (nič ne šparamo) in bazilika.
Dam v zelo vročo pećico, da se rahlo zapeče in njammmm.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   picca
3.8.2005 15:28:17   
*maja
Najboljša pizza v Lj: definitivno Emonska klet :bravo:, ja pa lazanje tam so tudi zakon ;).

Drugače pa jaz testo za pizzo dam delat kar v avtomat za kruh in potem gor namečem vse kar me je volja oz. kar je v hladilniku.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   picca
3.8.2005 15:39:52   
lex
hiter recept za pizzo - brez kvasa:

1 lonček piva
2 lončka gladke moke
1/2 pecilnega praška
2 žlici olivnega olja

zgneteš v testo, razvaljaš in namečeš gor po želji, preostanek piva spiješ poleg pizze:)-:)-:)-:)- - dober tek!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   picca
3.8.2005 15:41:57   
mammika
lex a pa to kej vzhaja la je na brzino narjen?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   picca
3.8.2005 16:02:17   
SaaS
Tole s pivom bom pa probala...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   picca
3.8.2005 16:19:10   
lex
Ni treba vzhajat - je pivo in pecilni zato not( :)-:)-:)-:)- )
Za hitro kosilo pač

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   picca
3.8.2005 16:47:50   
Annny
Najboljše pice so ziher v piceriji Žerjavica v Begunjah:):bravo:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   picca
3.8.2005 16:58:21   
teta beta
če te zanima kak poseben recept povej, mam celo knjigico receptov za pico, od klasičnih, vegetarijanskih, "üppig" (obilnih, bogatih), pokritih, foccacia in z pice iz "mürbteig" (krhko testo). Ampak nisem sprobala še nič po receptih :ups:, kar nameči gor, kar ti paše.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   picca
3.8.2005 19:52:28   
Marogica
teta beta, si bila v Švici? nekaj izrazov mi je znanih.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   picca
3.8.2005 20:09:16   
teta beta
Ne, samo kuharico sem dobila iz Nemčije. Že pred leti, ampak zdaj moram pa res enkrat :love: presenetit in naredit kaj posebnega. Slike so namreč videt odlične ... njam, njam :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?