|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
2.2.2011 15:22:53   
pattaya
No pa sem se rešla prvih treh izpitov letos, jupi, vsi so šli v prvo. Zdaj pa do 24. 2.  fertik s faksom in imam cajt na obiske in čveke hodit.

Spanje se je kr izboljšalo, zdaj tudi spi po 7h skupaj. Zdravi smo tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
2.2.2011 18:14:16   
Anonimen
aja ... me še neki zanima ... a bi se lublančanke za kakšno kavico zmenle???
Recimo v Koloseju, k je lepo za otročke za igrat baje :)
Kšno soboto dopoldan recimo?
no povejte pa se bomo zmenle :)

(odgovor članu pattaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
2.2.2011 19:39:17   
pinky girll
Kako sva zraven prišla... Moja koleica Pirelika, ta ki nas skos fotka nama je zrihtala, oni (tam kjer dela) delajo katalog za Spar/Interspar.

Itak, da sporočim kdaj bo. Komi čakam.user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 803
2.2.2011 21:06:39   
rozilu
Ojla,

evo mene spet v akciji, jutri v službo. Bo pasalo malo, čeprav se je nagrmadil kup stvari za dokončat.

Majcy - ko smo se z drugimi mamicami menile, smo ugotovile, da na takih krajih mrgoli polno krasnih mikroorg., ki komaj čakajo da spoznajo naše otročke. user posted image user posted image user posted image Tako da smo odpovedale do... hja, dokler ne mine ta sezona bolezni (pol bomo pa lahko najbrž že zunaj, al kako??? user posted image ). Mogoče bi bil bolj priporočljiv kak sprehod, ne vem...

OK, moja ful malo časa hodi in od takrat ni bla dostikrat zunaj peš... danes jst ful navdušena, ona pa... itak vso svinjarijo s tal pobere, pa v usta takoj, pol se je malo metala po tleh (ker neki ni blo po njeno), pogruntala kaj je klanec in da je težko po njem hodit user posted image .... uh, pestro. V voziičku pa tudi taka trmaaaaaaa. Sej najbrž to dela samo ko sem jaz zraven, dvomim da je pri moji mami tako... Jutri bosta meli žurko s sestrično, ker se obe čuvata, ona pa user posted image user posted image user posted image upam da lepo preživi ti dve babnci.

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 804
3.2.2011 15:15:09   
muca*maca
Helou!

Mi smo pa danes stari 15 mesecev!!!
user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 805
3.2.2011 15:40:17   
malaMravljica
Moj LM pa bo cez 11 minut star 16 mesecev.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 806
3.2.2011 15:43:18   
tassika
vse naj naj LMuser posted image

Mene je pa sesulo, vročina 38,5 pa jaz nikoli nimam vrčine. Pol dneva mi je vroče, ostalo polovico me trese. Nič grem kar nazaj na kavč. Če mI bo zoja pustila. Danes jo meče mlajuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 807
3.2.2011 16:16:52   
malaMravljica
ja, danes prazniujejo Brina, Luca Mateo, Maks in Ajda.

Blina tebi zellimm vse nabolse za 16 messecev
Maks + Ajda vidvama tudii vse naj bolse zelim jaz LuCa MaTeo user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 808
3.2.2011 20:38:05   
majakla
Evo nas - jovo na novo:

Čer, pri nas ni dober, spet Nik bruha in driska,
po 9ih dneh vrtca - za po...!

Je že v vrtcu imel drisko, pa spet doma, sem s težkim

srcem šla na telovadbo, ampak sta z atijem ves čas
spala, pride mami domov, pa se začne bruhanje, po
celi postelji in valda po lasekih, uhici, rokici, pižamici
 - smo se že tuširali.
Torej smo februar začeli enako kot januar.

Kdo pa danes praznuje - VSE NAJ, NAJ! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
3.2.2011 21:29:22   
rozilu
majakla user posted image user posted image user posted image user posted image ma kje vi to pobirate user posted image user posted image user posted image

Vse najnaj Brina, Maks in LM!!! user posted image

Jst sm pa danes spet zamudila telovadbo, ker nisem v LJ user posted image . Teh ur mi že tolko manjka, da bi lahko celo poletje nadomeščala.

A greste kam za podaljšani vikend? Mi bomo kar na morju, sej že dolgo nismo bli skupaj tukaj. Pa upam, da bo lepo vreme, da se bomo lahko lepo šetkali po solinah...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 810
3.2.2011 23:36:00   
frrrr
hvala vsem za čestitke! vračamo lepe želje LM in Maksu!

pust - naša mala bo imela samo kaj na glavi, če ji bo všeč... letos ji še ni v veselje in je ne bomo mučili.

fotke - js sm v času druge porodniške prišla na tekoče, zdaj pa sproti mečem fotke v en folder in nekajkrat letno dam razvit. v albume mi pa še ni zneslo zložit vseh, imam tam do lanskega januarja nekje.
fotoknjiga je sicer luštna, ker lahko kombiniraš veliko fotk na eni strani, pa velike in majhne... načeloma lahko več prikažeš s fotoknjigo kot s samimi footografijami in tudi dopišeš lahko kakšno izjavo, opombo, dodaš skenirano risbico... skratka lep spomin, samo veliko dela, zato se tega ne poslužujem. sem naredila enkrat 3 majhne fotoknjižice, to je pa tut vse.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 811
4.2.2011 9:00:18   
didikaa
hei...tud jaz mam oktoberko 2009...pa me zanima, če vaši otroci že kaj govorijo? naša je čist not padla in ji kr odlično gre...ata,mama,teta,Lea,kakala,tam,kuku,kokolokokolo =) hehe obvlada...ko je tema v sobi reče: Mama tema je =) drugač pa je frajerka...se pokaka in mi pride povedat: mama, kakala =) namesto da bi prej povedla in bi jo dala na kahlico...hehe ampak ok ma še čas...drugač pa vsako jutro lepo lulala v kahlico in se ji prav dopade, je ponosna sama nase,jaz pa tud nanjo ...

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.2.2011 14:49:39   
majakla
Naš že ful dosti besed ponovi, no, vsak dan me preseneti,
ampak po svoje: takoj za šajšek (čaj), je lada (čokolada).
Aja, pa ko greva spat, mi dela PSSST in da prstek na ustka.

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.2.2011 15:11:50   
majakla
Dobila položnico za vrtec/jan. in so odšteli 9 dni,
to je -6€ in dec., to je -107€, kak paše, še sploh
zdaj, ko nimam plače - JEEEEEEEEEEEEEE!

Včeraj na FB dobila nagrado magnetek Srečna žabica. user posted image

Malo prej še pošto - Rižkoo - ti, ti, ti. user posted image

Uuuu ... sem vesela. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 814
4.2.2011 19:36:01   
googica
uu js pa lih dobila krasno idejo za maškare. morm samo kontaktirat šiviljo če je za stvar in pa seveda moža če je za neumnosti oblečt :) bote šli kam na karneval? sm študirala, da bi šli kej na ptuj ker tud js še nisem bla, ampak bi šla zdej na začetku, ko verjetno ni tak gužve, seveda pa pol na pustno soboto obvezno tud nekam, še ne vem kam. ne vem kako kej zgleda pust v ljubljani, a je tud kaka fajn povorka?
no evo pataya pridna, izpitov se rešila, js pa samo dveh koolokvijev. izpit sem šla delat samo en, pa še to neuspešno:(.. bom šla kr na govorilne zrihtat :)
naš še nič kej ne govori, zej samo pravi "nini" če česa ni :) npr. če ma prazna usta :D pa ko kej pokaže, reče "to"... mislim da drugo novo ni, edino lubčka pošlje in plesat je začel ful :)) dans smo šli s kolegico v Preddvor račke futrat, tamali je bil ful navdušen :)) tak lep dan, sva bla fuul zuni :))

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.2.2011 21:00:21   
ninasiki
ojla

majakla za nikca en velik zvrhan koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se čimprej pocajta

maškare bomo vidl kako bo lahk da bomo kej lahk pa da ne se še odločamo sam mi pa diši leučk k tamaumu k rečš kako dela leučk ga z takim veseljem oponaša da počš od smeha

govorica ja nm gre bl tko tko oponašanje živalic pa fuuull ma doma se mi zdi da ene 5 knjigic vzemi me sabo pa potipaj in spoznaj itd. in jih ma tud fuuull rd tko da upam da bo meu tud pr 15 rd tko knjige k zdeje besede so pa papu, kaku, papa pa če kej hoče je to to njam njam, titi ba če pade, pa nini k zmanka, aha če je kej narobe itd. ni neki zgovorm sam ma pa morm reč svoj jezik pa dobesedno skooooos laufa se ne ustau sploh zjutri pa dons mi je na velko neki razlagu jst sm pa lahko sam kimala ker mism mogla pisnt tok je biu u elementu user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 816
5.2.2011 9:23:23   
majakla
Jutro, no, daaan. user posted image

Nik je boljši, vročine skoraj več ni, apetit ima,
sploh ko je čokolada v igri, te poslušam samo:
Še, še, še, ... user posted image

Spali do 6h, ati (frajer) šel bordat na Pohorje,
Nik pa že pol urce spi.

Aja, še en hec vam moram povedat:

ko sem šla spat, tak ful tiho v spalnico,
pa še mojega čisto šepetajoče gnjavila
naj se pokrije, da ja ne bom Nika zbudila
... se mali na1x vsede, da prstek na ustka
in mi kaže in dela PsssT, PsssT, ... sem mislila,
da bom poknila od smeha.
No, pol pa se vležem zraven njega, pa mi
začne nogice k ustom tiščat in dela: CmoK,
CmoK, ... sem mu pred spanjem rekla, da
mora imet nogice pokrite in mu dala lupčke
na nogice ... evo, mati, zaj pa ljubi noge,
tu mam. user posted image  user posted image  user posted image
Vse si zapomnijo, ne - sploh kake take fore!
Face male naše. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 817
7.2.2011 10:11:18   
rozilu
Kaj zdej babe, vse dopustujete? No tisti, ki smo v službi imamo čas za forum user posted image

Samo tolko da nas dam spet na prvo stran... lepo se imejte v tem sončku!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 818
7.2.2011 21:01:58   
Rižkoo
Oj punce!
Da se še jst mal javim. Časa na pretek... pisat se mi pa nič ne da. user posted image

Z mano je tko. Odprta 1 cm, pozitivna na streptokok B... bova z malim antibiotike dobila in to je to. Baje nč nevarnega... Sm bla pa že pri Liamu pozitivna, pa sm pred izvidi rodila. Hvala bogu, moj sin ok. user posted image
No, jst sam upam, da bova skupaj v enem še do konc febraurja. Ma, u bistvu kr verjamem, da bova. Moram pa priznat, da ta nosečnost v primerjavi z Liamom, je res tok obremenjujoča... da MMuser posted image , ne nč ne uživam in čist nič se ne važim s trebuščkom. Res nič. Tok mi ni fajn...tok sm velka. K sod sm. Natečena tok, da komi kaj obujem, poročnega prstana že dolg več ni na rokah... uglavnem, zalita sm. Jem skor nč... oz. kar moram... kg pa kr naraščajo. Obup. Mi je tašča dons rekla, da zna voda zastajat. Mam že 67kg. Jem pa k črviček. Grozno. Pa oblečt se in kam it, mi je cel projekt. Ma, sm res prv žalostna in res iskreno upam, da čimprej mine. Sprašujem se...kaj pa, če pridem do 10. aprila????!!! Me najdete nekje v zraku, k balonček. user posted image
Uglavnem, NE... ni mi fajn.

Drugač pa moj sine... sm čist ponosna nanj. Res zna ogromno... komunicira, če ga ne razumem..., me odpelje, pokaže. Skratka.., taprav je. Z njim težav ne bo... razen z njegovo trmo. Trmast pa ko hudič. Uglavnem... če bom še pisala, bo zgledalo, da ga preveč hvalim.... Skratka, ponosna mami sm do konca. user posted image

Nč, lepo bodite, uživajte v sončkuuuuuuu!
Mi gremo pa jutri na izlet... Se veselim, pa tud ne... 10 korakov še nardim...pol se moram pa vsest... ja, zjamrana nosečka sm. Pa kaj! Tko je.

Ma pa naš prihajajoči sinko že nov kompletek..., št. 56 Tko mejnooooo.... za na ogledalo v avtu. Kr verjet ne morem, da je bil Liam še manjši, smo bli na 50ki. Brrrr... sm pozabila. user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 7.2.2011 21:03:16 >

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 819
7.2.2011 21:16:49   
frrrr
Rižkoo, že 2 dni sem gruntala kdaj imaš rok, al boš počasi začela že odštevat. naj te ne skrbijo kile, pa bodi sodček... sej imaš bit zakaj sodček, če si pa noseča. ča otekaš, pol ti zihr voda zastaja. pojdi na dekompresijo, naj bi pomagalo. uživaj še v troje, kmau dobite še eno bitje zraven in se boste še temu posvečali!

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 820
7.2.2011 21:31:16   
Februarka08
Hej, hejuser posted image

Upam da se me še spomniteuser posted image ni in ni časa, pa to ne morš verjet. Dnevi kar bežijo, če nisem na šihtu, sem doma z mulčkoma, zunaj na sončku, ali se igramo, ali pospravljam, kuham... itd. Pa saj veste, ne user posted image user posted image
V glavnem, zdravi smo (upam da tako ostaneuser posted image ) rasteta itak na ful, Blaž je trmast kot user posted image , ne vem kako mu bom to iz riti zbilauser posted image user posted image user posted image ... sta pa zlata če hočeta bituser posted image
No to je to, na kratko... danes sem bla popoldne na šihtu in to tako težko kot že dolg neuser posted image tak sonček, večinoma vsi frej, jaz pa tam viset user posted image ampak ok, sem zgurala, za ta mesec konec popoldanskihuser posted image jutri pa na izlet v Celovec in to v dvojeuser posted image komaj čakam!

Rizkoo, uf, nič ti ne zavidamuser posted image držim pesti, da bosta čim dalj še skupaj, naj mali uživa v hotelu mama! Vem pa kako ti je, sem bla jaz že 2x v podobni situacijiuser posted image drži se!user posted image
Majakla, uf, skoz je nekaj v vaši hišiuser posted image upam da se kmal dokončno pozdravite!!! user posted image

Maškare - še ne vemuser posted image
Besede - NIČ! user posted image Samo ama amauser posted image ampak saj bo, se tolažim... vse hoče povedat z uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, aaaaaaaaaaaaaaaa ipd... pomoje se mu bo pa 1x samo odprlo... user posted image niso vsi za vse, ne? Če komu rečem da še ne zna nič povedat, pa dobim odgovor, da je pa ful hitro shodil, kar je res za moje pojme, tako da eni prej to, eni prej drugouser posted image bo že. Čveka bo pomoje ta hudauser posted image

Zdaj pa res, lepo nočko user posted image

No, še prilimam slikici mojih dveh user posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 821
8.2.2011 17:44:44   
malaMravljica
Februarka, tvoj Blaz tudi izgleda tako velik ze. Pa nesramno leto letos a ne, kdaj naj Larisa praznuje roj dan, pa verjamem da se bo dobilo kar nekaj dni, ko bo torto jedla user posted image

Punce, eno vprasanje. Imajo vasi malcki kaksne fajn stolcke doma? Niti ne vem kaj bi, ima enega od Ike-e,  tisti plasticen z naslonjalom sam jaz bi mu se kaj nabavla, pa ne vem sama kaj. Ga gledam sedaj ze dva dni, ima en cist navadn balon in se vsede gor in skace po njem, neeee se ni pocil, pa se tok bojim, da bo in bo mali padu na vso silo na tla. Bi mu sicer lahko eno tisto zogo za sedet, pa sem ravno prej vidla z balonom, ko ga je vrglo naprej in je z nosom na tla zletel.

Je pa tko lepo v tem vremenu sedaj,midva se na polno cingava na gugalnici, ko se trava fajn posusi damo se tak mali ... ( ne najdem besede, uno za se spucat dol) pa peskovnik mu morem nabavit. Je pa grozno ce greva tko vn, na sprehod, je itak najlepse v najvecji luzi, pa z rokami notri packat. Prav razmisljam, da mu bom v C&A kaj za na vrh za oblect nabavla, da ne bo skoda zapackat.

Rizkoo, se mal daj, pa bo takoj pozabljeno vse hudo. In ne, jaz bi prva izvedla novico noooooooo....drugace pa obe naenkrat user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 822
8.2.2011 19:29:56   
googica
lep dober večer. mi smo bli ceeel dan na sončku. zjutraj smo šli v hribe, potem pa doma poležaval in se špilal :) super je blo :)
naš zdej začenja ful ponavljat besede za nami, ni ni, ni ga, kje je, dijo, ... :) in pa lubčke pošilja ves čas..
trma.. tud pri nas je ja... na srečo sva je tud midva polna, tko da ne zmaga Juš :))
bom objavla fotke na FB o današnjem dnevu.. :)))

Neposredna povezava do sporočila: 823
8.2.2011 20:57:16   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Je pa tko lepo v tem vremenu sedaj,midva se na polno cingava na gugalnici, ko se trava fajn posusi damo se tak mali ... ( ne najdem besede, uno za se spucat dol) pa peskovnik mu morem nabavit.  

do sedaj razmisljala in imam moje izgobljeno besedo. TOBOGAN se rece. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 824
8.2.2011 23:34:56   
majakla
Ko je Krištof Kolumb prinesel koruzo v Evropo, je Chuck Norris na pomolu že
prodajal kokice.

Ko so izumili mobilni telefon, je imel Chuck Norris že dva neodgovorjena
klica.

Hello Kitty ima zvezke od Chuck Norrisa

Chuck Norris lahko shrani podatke na navaden ključ.

Chuck Norris je zmagal na tour de france z orbitrekom.

Nekoč sta Chuck Norris in superman polagala roke. Poraženec mora še danes
nositi gate čez kostum.

Nekateri spijo v pižami od supermana. Superman spi v pižami od Chucka Norrisa.

Preden Chuck Norris prečka cesto, morajo avti pogledati levo in desno.

V zgodovini ni bilo nobene evolucije. Obstajajo le živali, ki jim je Chuck
Norris pustil živeti.

Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat.

Američani so se leta 1945 odločevali: naj na Japonsko vržejo atomsko bombo,
ali naj pošljejo Chucka Norrisa? Odločili so se za bolj humano možnost.

Ko je bil Chuck Norris mulc, nikoli ni močil postelje. Postelja se je sama
poscala od strahu.

Chuck Norris uporablja Mr. Muscolo kot kapljice za oči.

Chuck Norris je edini ki je v Vegradu dobil plačo.

Chuck Norris lahko ploska z eno roko.

Chuck Norris je zgradil hišo v kateri se je rodil.

Chuck Norris je edini, ki lahko v Tušu nabira Mercator Pike.

Chuck Norris reče: "Big Brother, ti si nominiran."
Chuck Norris gre z avtom tko hitro da mu garmin daje navodila v pretekliku

Chuck Norris se je prikazu mariji

Chuck Norris-ov srčni utrip se meri po Rihterjevi lestvici.

Chuck Norris surfa po radio valovih.

Zakaj je Chuck Norrisa rodila teta?
Ker mu nihče ni smel jeb** mater.

Kaksen je Chuck Norrisov naslov gmaila?
Gmail@chucknorris.com

Chuck Norris lahko napiše grafit na zvočni zid!

Zakaj Chuck Norris spi pri luci? Ker se ga tema boji!

Koliko sklec naredi Chuck Norris? Vse.

Zakaj je Bog ustvaro Zemljo? Ker mu je Chuck Norris rekel, da lahko.

Koliko sklec naredi Chuck Norris? Vse, in to tako, da odriva Zemljo od sebe.

Chuck Norris je od sekunde hitrejsi za pol ure.

Chuck Norris je premagal zid v tenisu.

Zirafe so nastale, ko jeChuck Norris usekal konja v brado.

Dinozavri so razjezili Chuck Norrisa - samo enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.