Februarka08
|
Hej, hej Upam da se me še spomnite ni in ni časa, pa to ne morš verjet. Dnevi kar bežijo, če nisem na šihtu, sem doma z mulčkoma, zunaj na sončku, ali se igramo, ali pospravljam, kuham... itd. Pa saj veste, ne V glavnem, zdravi smo (upam da tako ostane ) rasteta itak na ful, Blaž je trmast kot , ne vem kako mu bom to iz riti zbila ... sta pa zlata če hočeta bit No to je to, na kratko... danes sem bla popoldne na šihtu in to tako težko kot že dolg ne tak sonček, večinoma vsi frej, jaz pa tam viset ampak ok, sem zgurala, za ta mesec konec popoldanskih jutri pa na izlet v Celovec in to v dvoje komaj čakam! Rizkoo, uf, nič ti ne zavidam držim pesti, da bosta čim dalj še skupaj, naj mali uživa v hotelu mama! Vem pa kako ti je, sem bla jaz že 2x v podobni situaciji drži se! Majakla, uf, skoz je nekaj v vaši hiši upam da se kmal dokončno pozdravite!!! Maškare - še ne vem Besede - NIČ! Samo ama ama ampak saj bo, se tolažim... vse hoče povedat z uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, aaaaaaaaaaaaaaaa ipd... pomoje se mu bo pa 1x samo odprlo... niso vsi za vse, ne? Če komu rečem da še ne zna nič povedat, pa dobim odgovor, da je pa ful hitro shodil, kar je res za moje pojme, tako da eni prej to, eni prej drugo bo že. Čveka bo pomoje ta huda Zdaj pa res, lepo nočko No, še prilimam slikici mojih dveh