lenika83 -> RE: Oktobrčki 09 (28.1.2011 7:13:14)
|
Dobro jutro! Jaz imam tako norišnico v službi, da sploh nimam več časa nič napisati. Ko pridem domov pa mi je računalnik itak zadnja stvar. No, a saj tudi ni kaj posebno novega pri nas. Razen enega zobka, 9. po vrsti. samo ta nam je pa dal vetra, za vseh prvih 8 skupaj, pa še malo zraven. Pri prejšnjih zobkih sploh nisem vedela, da jih dobiva, kar naenkrat so bili, tale pa jo je čisto sesul. Več kot 1 teden je jedla pretežno tekočo hrano, npr. čokolino, pa juho, kakšen pire, pa mehek kruh, drugega pa ne. Najprej mi sploh ni potegnilo zakaj noče gristi, potem sem pa zagledala, da ima ful otečeno dlesen in mi je bilo takoj jasno. Samo zdaj pa ni videti, da bi še ostali trije hoteli prikukati. Bodo že, med 8. in 9. zobkom je minilo več kot 6 mesecev. mM jaz ti lahko povem svoje mnenje o tem, oziroma kako jaz delam s fotkami. Meni ta fotoknjiga sploh ni všeč, pa ne vem točno zakaj, enostavno me ne pritegne. Zaradi tega zlagamo fotke v album. Itak smo dobili več otroških albumov za darila in jih pridno polnimo. Čeprav, priznam, sem se zadnje čase malo pokvarila in niti toliko ne fotkamo, fotk pa tudi že nekaj mesecev nismo dodajali v album. ampak bom, saj imam označeno do katerega meseca so urejene, pa bom potem dalje. Drugače pa nimam omejitve glede števila fotk. Včasih imamo pač veliko fotk v enem mesecu, če se je kaj zanimivega dogajalo, naslednji mesec pa manj. Seveda pa nimamo v albumu vseh fotk, ker potem bi imeli že več kot 5 polnih albumov. Vse fotke hranim na računalniku. V album pa dam take, ki so najbolj zanimive. Prijateljica pa je svoji punčki za prvi rojstni dan podarila fotoknjigo v kateri so fotke prvega leta. Naredila je tako, da je od vsakega pomembnega dogodka po ena fotka in komentar zraven. Saj je lepo za pogledati, ampak meni je dosti ljubše listati album. Zdaj pa še eno vprašanje. a že kaj razmišljate, kaj bodo malčki za pusta. Ne me imeti za preveč čudno, ker že tako hitro sprašujem, samo jaz sem iz Ptuja, pa se pust začne v bistvu čez 6 dni in se vsi že o tem pogovarjajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|