Rižkoo -> RE: Oktobrčki 09 (21.1.2011 21:00:41)
|
Še jst mal. Čer Sm lena zadnje dni oz. časa ni. Liam čez noč vročina 39.9. Dva dni tko... sm zbijala in zbijala pol pa k pediatrinji. Diagnoza: Vneta ušeska, zoožane dihalne poti, vneto požiralnik. Piska k piščalka, smo na ventolinu in seveda na antibiotikih. Moram rečt, da ma naš mali fantek prag bolečine zelo visok. Če ga nebi peljala k zdravniku, se mi sanjala nebi kaj vse ga muči. Nobenega joka samo vročina in cartanje. Ko sva vročino zbila, je dirkal ko formula..., se igral, smejal...., tako da mi ni blo nič jasno po pregledu. Ma, borček je. Ni kej. Tiara.... ja boga mala Tara, a spet??? Pri nas v vrtcu jih je od 12 otročkov samo 6 prisotnih. Baje je kr hudo zdej. Upam, da se kmalu pozdravi mala lepota. Pol gremo pa na sokeca. Ma bogi naši čmrli. Se tko matrajo... dobro da nas majo. A ati je ostal doma??! Pri nas tudi. Prvič. Sva mela kratek stik, ker mu ni blo čisto jasno kaj pomeni ostati doma na bolniški zarad otroka ampak.... sm zrihtala. Jst to znam. Norice, uf... jst jih nism prebolela. Dons sm mela od 7-14 spet teste za sladkorno. Moja G je napisala takoj inzulin, tale moja diabetologinja pa ni čist za. Zdej mam samokontrolo 14 dni. Pikanje na tešče in uro pa pol po vsakem obroku 14 dni.... in te rezultati bodo odločili. Kr neki. Punce ...sam sm bla kr mal šokirana. Full mam visok holestorol. A je to možno...??!! Normalno tm do 6, jst mam pa 8.5. Svašta. Antibiotiki po žlički grejo pri nas brez problema. Ni važno kakega okusa. Žličko bi kr pogrizel. Tud v spanju... se ustnic dotaknem in hop je žlička že v ustih. Ja, ni težav. ninasiki.. pa bejbaaaaaaaaaa, kje si ti??? Ja lulčkiiiiiiiiiiiii.... wiiiiii, carice midve. Veš kaj jih bova postrojile!!!! Super za pregled, vesela sm. Pa še mali bo srečn, ker se bo mel s kom z avtočki za špilat.... pa ati zarad fuzbala in vsega... Jst se fantka zdej prv veselim. Tud punčke se bom..., ko bo. A tko bogi ste bli, pa joj. Maš pa tud tok težav z malim. Sm bla zadnjič enkrat tm v tvoji štacuni, te šla pogledat, pa te ni blo... sm misnla, da sm turnus falila, zdej pa berem. Grdo no. Upam, da mine. lenika83... a veš, da se je pa Liamu kodrček nardil. Prihajajo lasekiiii... Mi je kr čudn k sm ga brez laskov navajena. rozilu, jooooj.., jst tud na telovadbo. Blagor se ti. Jst se tok leseno počutim. Drugač sm skoz tok aktivna. Pa rolarji, pa kolo, pa bordanje, pa.... telovadba..., zdej pa nič. Edini šport, hoja po stopnicah MM, te aventove čudežne flaške.. al kaj že so. Super so, nikol se nč vn polil. Ma Liam svoje minute, ko jo po tleh meče ampak... kšna kaplca... to je to. Sicer jo uporabljamo samo za naokol..., doma ma gospod svoj kozarec. Tako kot tvoj. Da ne boš edina važička No, dons se je pa neki zgodil. Je prišel mali k meni in rekel... mmmm kaka. (Sam sebe kliče mmmm). No in še enkrat in... mi da roko. Vstanem, grem za njim proti wc-ju in reče moj mali sin... goj = gor in si hlače začne dol vlečt, mu pomagam in....ga za hec dvignem na školko. Držim in šokirano zagledam kakec, pa še enga in še enga. Kakal je v školkooooo. Najbrž zato, ker se ati že dva dni heca in ko me Liam išče, kliče MAAAAMAAA, me ni v bližni reče MAMA KAKA..., včasih lumpa celo not pokukata in še sama rečem MAMA KAKA in...evo ga. Liam kakal tudi sam. Ponavljal za mami. Bravo za mojga sinčka, a ne??! No, ne bomo prakticiral. Nč.... zgaga me daje... , sama sm... , zdej pa noge gor in počivat. NOČKA
|
|
|
|