Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naja, Lina ali Neli 28.11.2010 14:22:18
|
|
|
|
mišk
|
Neli
|
|
|
|
RE: Naja, Lina ali Neli 30.11.2010 18:26:12
|
|
|
|
witch
|
Meni je všeč Naja itak pa je teh treh imen zadnje čase ogromno.. Se boš pa res počasi mogla odločiti še malo pa bo punčka prišla na svet
|
|
RE: Naja, Lina ali Neli 2.12.2010 13:40:52
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Meni je všeč Naja itak pa je teh treh imen zadnje čase ogromno.. Se boš pa res počasi mogla odločiti še malo pa bo punčka prišla na svet Res je Witch, bo treba pohiteti z odločitvijo, da ne bo detece prehitelo nas. Kako si kaj ti?
|
|
|
|
RE: Naja, Lina ali Neli 13.12.2010 11:47:29
|
|
|
|
študentka86
|
Lina
|
|
|
|
RE: Naja, Lina ali Neli 14.12.2010 14:20:06
|
|
|
|
mariy
|
Neli
|
|
|
|
RE: Naja, Lina ali Neli 10.1.2011 14:40:28
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mag3 Heeeej. Malo pomoči bi mi prav prišlo. Tokrat jaz izbiram ime za našega malčka in je kr težka. Pa še tehtnica po horoskopu. Pravi G, da bomo imeli še eno . Kaj menite o imenih: Naja, Lina ali Neli. Hehe, no tudi meni je Neli ime, pa mi je kar všeč, pa sem že okrog 30, sam da risanke slončica Neli ni več na programu . Tudi moja izbira bi bila Naja, ker mi je lepo nežno ime. Lina mi pa nekako ni všeč.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?