|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
18.6.2012 14:19:26   
Evita78
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

evita kje pa vozičkaš? kateri voziček pa imaš? mogoče sm te že kdaj vidla, jih je kr dost po bršljinu...

Od Peg Perego Uno, rjave barve. Če me boš srečala, me kar pocukaj... Večinoma grem dol ob Loki, pa tam obvezno na kavico al pa še kakšno tortico... user posted image  Sedaj, ko se je sonček prikazal, bom šla kdaj na sladoled k šiptarju pa ti javim, ker si baje blizu doma, ne?

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

ampak ei to pa znorim!!! ko bi nam država plačevala zdravstvo,ajd, naj se derejo! tak pa ko ga sai DRAGO plačujemo in si še dovoiljo take nesramnosti.... grrrrrr me je razkurla....user posted image user posted image

Te popolnoma razumem, pri meni je bilo tako vsakič, ko sem klicala-da popizdiš! Ampak ko pa prideš tja, so pa večinoma prijazne, vsaj v bolnici je tako.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
18.6.2012 15:11:03   
phelps
Punce, samo v vednost - Koželjeva ne dela več v porodnišnici NM.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
18.6.2012 21:16:17   
aiya
Phelps, a res? Sicer sem pri Klaričevi in mi je super, sem pa imela nekaj tudi pri Koželjevi in moram rečt, da je fantastična! Edina sposobna ginekologinja v Nm! Škoda, če je to res..

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
18.6.2012 22:21:21   
Anonimen
Sam tko za info - med nosečnostjo ginekologa težko zamenjaš, ker te nobeden noče vzet, če si že pri nekomu. In ja, dr. Koželjeva je šla v tujino, namesto nje je dr. Glavanova.

(odgovor članu aiya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
19.6.2012 8:30:07   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: Evita78

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

evita kje pa vozičkaš? kateri voziček pa imaš? mogoče sm te že kdaj vidla, jih je kr dost po bršljinu...

Od Peg Perego Uno, rjave barve. Če me boš srečala, me kar pocukaj... Večinoma grem dol ob Loki, pa tam obvezno na kavico al pa še kakšno tortico... user posted image  Sedaj, ko se je sonček prikazal, bom šla kdaj na sladoled k šiptarju pa ti javim, ker si baje blizu doma, ne?

js sm pa cilala ne eno mamico, ki ima pp, samo ni uno ampak tisti ki ima vsa 4 kolesa fiksna, malo bolj staromoden. je bil pa sive barve in se dosti tukaj sprehaja. če boš zdj pršla do šiptarja svaka ti čast, men se še par korakov ne da nardit, ker je tako vročeee.
gre katera na deželo ju ju danes? sj vem, da se našemu očitu ne bo dalo stat na vročiniuser posted image  sj tko in tko bomo pod tistimi drevesi v senci ampak vseeno vem da bo kompliciraluser posted image

klaričevo je bilo vedno težko dobit, že ko sm bila js noseča je bilo tako. tko da js bi šla ke, če je ne bi dobila. sicer sem to enkrat sestri očitala, zakaj se ne javijo, pa mi je rekla da majo oni dost drugega dela. ko sm bila js tam, nisem videla, da bi kaj posebnega delaliuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
19.6.2012 10:39:07   
Tangerina
Tako, danes zjutri sem spet ene 100x poskusla poklicat, in je blo spet isto - al zasedeno al pa tajnica... tko da sm se res vsedla v avto in vsa naspedirana šla tja, seweda parkinga nism najdla, tko da sm še krožla po tej vročini okol ZD, nazadnj parkirala v Tušu v garaži in šla do ZD peš... pol si pa predstvlite kake volje sm bla user posted image
Pa še Klaričeva me je zavrnila, ker ima gužvo, tko da ne prejema novih strank,,razen tiste k so od Preskarja ker gre on v penzijo...
Je blo pa isto kot praviš ti Lenčy - pravla je da se ne morjo konstantno javlat na telefone, ker majo gužvo - a v čakalnici je čakala le ena gospa, doktorca pa sestra so pa veselo klepetale... Ne wem no, ni to odnos...user posted image

Napotila me pa je v porodnišnico, češ da so tam novi ginekologi, ki so tudi zelo vredu. A morda katera ve za katerega, da je preizkušeno vredu?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
19.6.2012 12:29:07   
Evita78
Jaz hodim k dr. Mijajloviču, ki dela tam in mi je super-ga imam že ene 10 let...ampak on je moški, ti si pa želiš k ženski. Tam ne poznam nobene ženske, ampak mislim da dela in sprejema nove pacientke dr. Glavanova. Njihova tel.št. je 07/3916-205 in naročajo samo med 13h in 14h...poskusi...

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
19.6.2012 12:41:18   
Tangerina
Pa je vredu Glavanova?

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
23.6.2012 10:00:23   
Tangerina
Jupiiiii, včeraj smo imeli prvi pregledek user posted image

Danes smo stari natanko v 6t, veliki smo že 4,03mm in srček nam že veselo utripa user posted image user posted image upajmo da bo tako še naprej potekalo vse do konca nosečnosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2384
23.6.2012 18:29:57   
Evita78
Ej super user posted image ...itak da bo vse v redu-drugač sploh ne more bit  user posted image

Pri kateri gin. si pa bila?

Neposredna povezava do sporočila: 2385
26.6.2012 12:07:25   
Tangerina
Bila sem kar pri svoji stari ginekologinji, Dr. Kočnar v Brežicah, ona mi je najbolj domača, in mislim da bom tam tudi kar ostala user posted image

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
27.6.2012 12:10:08   
Evita78
No ja, če bi jaz bila na tvojem mestu, bi si poiskala novo ginekologinjo v kraju kjer živim in to samo iz enega razloga. Meni je bilo namreč pri obeh nosečnostih zelo zoprno se voziti z avtom na redne preglede, sploh pa proti koncu, ko moraš hoditi vsak drugi dan...user posted image  Pa ne gre za nič drugega, kot da te priklopijo na ctg (zraven priporočam da si vzameš knjigo ali pa časopis, ker traja cca. 20 minut) in to je to...dokler se user posted image  ne odloči, da pride ven...

Neposredna povezava do sporočila: 2387
27.6.2012 12:13:28   
Tangerina
bomo vidli kako bo, mojo gin se da vsaj normlano na tel dobit, kar je pa pri teh v NM skoraj misija nemogoče... Ravno včeraj in tudi danes že klicarim celo dopoldne glede NS, pa s emi kot pričakovano nihče ne oglasi.. pa še blazno nesramne so gospe na tel... ne vem no... nism najbolj navušena nad NM...user posted image

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
27.6.2012 12:25:26   
Evita78
Kam pa kličeš, v ZD ali bolnico? Ker v bolnici se javljajo striktno ob uri (mislim da med 13-14h), neprijazno sem pa jaz spoznala samo eno, z ostalimi mam pa zelo dobre izkušnje...

Neposredna povezava do sporočila: 2389
27.6.2012 12:27:57   
Tangerina
v ZD, klicala sem obe ki imata čez NS -dr. Kostanjškovo in dr. Klaričevo, ampak javi se ne ena niti druga, pa res kličem neprestano, seveda ko delajo... neprijazna je pa tako gospa na centrali (tel. s končnico 700) kot sestra v ordinaciji dr. Kostanjškove. Me je gladko odslovila z besedami da ma gužvo in da nima cajta zj za vprašanja...

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
27.6.2012 12:39:05   
Evita78
Ja, z ZD pa tud jaz nimam najboljših izkušenj, večinoma jih je res težko za dobit... Ampak nimaš kaj, kot bit vztrajna, žal. Sploh sedaj, ko se začenjajo dopusti, jih bo še težje za dobit pa še bolj nervozne so (utrujenost, vročina,...). Saj ne, da jih zagovarjam, ampak jih poskušam razumeti, čeprav se z njihovim odnosom ne strinjam. Ljudje, ki imajo opravka z drugimi ljudmi, bi se morali naučiti osnov komuniciranja...vsaj nekateri no. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2391
27.6.2012 12:53:36   
Tangerina
se popolnoma strinjam, predvsem z nosečnicami, ki smo še toliko bolj občutljive in razdražlive user posted image

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
28.6.2012 11:59:42   
lenčy
tangerina js ti predlagam, da greš kar osebno v zd, najbolje kar takoj ko se ordinacija odpre in samo reči zakaj si pršla, pa te bo takoj naročila. tako sm tudi js naredila in sem bila v 5min frej...

no mi pa veselo zaključujemo naše vrtčevsko leto, Aleks bo zdaj dva meseca pri meni. smo včeraj prejeli še mamico otrokovih slikic od konca do začetka leta in pa njihove izdelke. čudovit album je nastal res! skozi slike vidiš, kaj počne tvoj otrok v vrtcu in pa kaj vse zna naredit. neskončno sem srečna, da imam tako čast oz. da mi da Aleks veliko možnosti, da sem lahko neskončno ponosna na njega. otroci so res vse kar potrebuješ, da si srečen. in srečna sem, da imam takega sina.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 2393
30.6.2012 16:36:05   
Tangerina
lenčy hvala, vendar sme se kar odločila da ostanem pri svoji prvotni GIN, ko sem šla k njej na pregled sem se zopet spomnila kaj vidim na njej user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
30.6.2012 16:51:06   
neanja duo
Oj!

Ker je tukaj več obiska bom vprašala kar tukaj. Drugo leto se selimo v okolico Mirne Peči in sedaj iščemo osebnega zdravnika,pediatra ,..Mi lahko katerega priporočate.Saj ne vem kje bi bilo bolje....v NM ali v Trebnje...

že vnaprej najlepša hvala

lp
nd

Neposredna povezava do sporočila: 2395
30.6.2012 20:08:33   
caramel
Živjo punce! Sem parkrat pokukala k vam, zdaj pa se prvič oglašam. Doma imamo štirinajstmesečnico, decembra pa pričakujemo še enega škrata.

neanja duo mi tudi spadamo pod Mirno Peč in imamo vse zdravnike v Novem mestu. Tudi šolarji spadajo pod Nm. Jaz sem bila s tamalo na prvem pregledu pri Jusićevi, potem pa sva po spletu okoliščin pristale pri dr. Weissu. Jusićeva mi je bila zakon - ful se je nam posvetila, malo "pogovorila" s tamalo, tud sestre so bile ful prijazne. Za Weissa sem pred izbiro slišala same pohvale. Čez njegovo strokovnost sicer nimam pripomb, me pa malo moti uraden oz. hladen odnos tako njega kot tudi sester. Sicer ne vem, kaj od zdravnika pričakuješ, ampak jaz bom verjetno za drugorojenca izbrala drugega pediatra in prestavila tudi tamalo. Mogoče so me malo razvadili na šolskem dispanizerju (ko sem tja hodila še sama), pa tudi na pediatriji v Ljubljani sem doživela popolnoma drugačen odnos, ki je precej olajša že itak neprijetne obiske zdravnikov.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
1.7.2012 20:41:01   
frufru
Mi mamo Pencatovo in smo z njo zelo zadovoljni. Je prijazna do otrok, vse ti razloži in se potrudi in pokliče nazaj, da ti izvide razloži. Tudi sestre so fajn

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
4.7.2012 9:40:25   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Mi mamo Pencatovo in smo z njo zelo zadovoljni. Je prijazna do otrok, vse ti razloži in se potrudi in pokliče nazaj, da ti izvide razloži. Tudi sestre so fajn

Tud mi mamo Pencatovo, sem zadovoljna z njo.

Je pa fajn Švajgerjeva pa Zorčeva. Weissa so mi pa vso odsvetovali.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
5.7.2012 20:09:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

v ZD, klicala sem obe ki imata čez NS -dr. Kostanjškovo in dr. Klaričevo, ampak javi se ne ena niti druga, pa res kličem neprestano, seveda ko delajo... neprijazna je pa tako gospa na centrali (tel. s končnico 700) kot sestra v ordinaciji dr. Kostanjškove. Me je gladko odslovila z besedami da ma gužvo in da nima cajta zj za vprašanja...

za nuhalno svetlino piše na spletni strani zd novo mesto: Naročite se lahko od ponedeljka do četrtka od 13.00 do 14.00 ure, na telefonski številki 031/295 422.

Neposredna povezava do sporočila: 2399
9.7.2012 8:58:30   
5ra8
Punce kje ste?

Ze vse na dopustih? user posted image

Alex, kako kuzika?

Neanja duo, kdaj se preselite?

Lenčy, kako Aleks kej? Ti? Ze najdla ksno sluzbo?

Tangerina, reklamacija uspela! Hvala za pomoč user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?