lenčy -> RE: Dolenjke, 4.del (25.4.2012 12:59:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska popravljam: štet nama je samo en avto, tisti ta dražji, na kredit, prvič registriran 2011, bil je pisan name, januarja 2011, niso šteli še enega, ki je bil jan.2011 pisan na partnerja. alex dobr da si me na bicikl spomnila, je treba prah z njega obrisat in moja stegna zalaufat [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] skuham in šibam v službo..... avto je štet samo pri dokladih? ker pri nama ga za vrtec ni... smo ga pa kupili oz. registrerali 2010, najprej je bil na lizing, 2011 pa sva ga odplačala, da bi dobila kredit za stanovanje. dohodnino je pa moj tud dobil vrnjeno nekaj malega, pa tudi piše 00. so nas pa zj.... moje delnice, ki so bile HB ravno takrat, ko so oni gledali, nizke, ker so padle. mi je žal, da jih nisem že prodala, ko so bile visoke, ampak še zmeraj upam na višji znesek[sm=smiley1.gif] sm pa ugotovila, da so delnice, stanje na vseh računih gledal konec januarja letod. zakaj so toliko časa rabili, da smo dobili to odločbo?? in zdj vse za nazaj plačat?? tudi pri nas bo težko, zato upam, da že dobim to prekl... službo.
|
|
|
|