RE: Dolenjke, 4.del (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (28.3.2012 10:55:25)

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

petra - kje si pa bla? Nisi hotela prit mim ka sem drva sekala[sm=smiley36.gif][

sem se bala da dobim sekiro v roke [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

se je men zdelo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
torta je pa krasna - pridem mal na uvajanje[sm=smiley2.gif]

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (28.3.2012 10:56:25)

lenčy - krasen fant [sm=smiley1.gif]. Res gre hitro čas[sm=smiley1.gif]

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (28.3.2012 10:57:28)

petra - kje si pa bla? Nisi hotela prit mim ka sem drva sekala[sm=smiley36.gif][

sem se bala da dobim sekiro v roke [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Sem se nasekala v jesen drv, sta moja dva naročila 25 kubikov hlodovine...jih je blo čez celo naše parkirišče pa skor do strehe gor [sm=zmeden.gif]

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (28.3.2012 11:34:43)

Sem se nasekala v jesen drv, sta moja dva naročila 25 kubikov hlodovine...jih je blo čez celo naše parkirišče pa skor do strehe gor [sm=zmeden.gif]

Ti si bla pa še bolj pridna. Mi smo jih 8 kubikov manj... pa je vseen trajaloooooo

lenčy -> RE: Dolenjke, 4.del (28.3.2012 11:40:07)

hvala[sm=smiley1.gif] in še vedno ima kodrčke[sm=smiley1.gif] zdaj bi bil že čas za obisk pri frizerki ampak se še kar ne morm ločt od njih[sm=smiley36.gif]

petra tudi vi ste že pihnili 1. svečko-čestitke! pa tako torto znaš nardit vau. dej še mene nauč prosm, ker tale naš piki nas je kar dosti stal[sm=smiley36.gif]

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (28.3.2012 12:47:33)

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

hvala[sm=smiley1.gif] in še vedno ima kodrčke[sm=smiley1.gif] zdaj bi bil že čas za obisk pri frizerki ampak se še kar ne morm ločt od njih[sm=smiley36.gif]

petra tudi vi ste že pihnili 1. svečko-čestitke! pa tako torto znaš nardit vau. dej še mene nauč prosm, ker tale naš piki nas je kar dosti stal[sm=smiley36.gif]

u bistvu je fora samo v tej masi ki je na vrh. Seveda potem iz te mase so tudi vsi okraski ki jih vidite na torti. To je vse za pojest, ni nič plastično ali pa kaj :)
Če rade delate s prsti, če ste rade delale z plastelinom, oblikovale, vam tudi s to maso ne bo težko [sm=smiley1.gif]

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (5.4.2012 9:40:34)

tale tema pa čist sameva? [sm=smiley13.gif]

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (5.4.2012 9:42:53)

Že vsi jajčka barvajo [sm=smiley36.gif].
Jaz se "borim" z likalnikom, nikakor noče sam[sm=jezicek.gif]

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (5.4.2012 9:44:41)

Že vsi jajčka barvajo [sm=smiley36.gif].
Jaz se "borim" z likalnikom, nikakor noče sam[sm=jezicek.gif]

jajčka ja [sm=smiley36.gif]

še ne vem kakšna bom letos delala.....ma neki bom ze spacala [sm=smiley1.gif]

noče sam? ti ti likalnik [sm=jezicek.gif]

lenčy -> RE: Dolenjke, 4.del (5.4.2012 12:36:07)

js mam aleksa kar doma, ker se je prehladu, saj v vrtcu "nagi" hodijo zunaj. potem sem jim pa rekla, naj ga oblečejo, mu je pa še kapo gor dala, nazadnje je pa notri knjigico gledal, namesto, da bi ga vn poslala, če ga je že glih oblekla. mah zdj ga mam pa raj doma, ga znam sama bolj oblečt[sm=smiley1.gif]

pa še vsa živčna čakam na odločbo in se bojim, da ne bomo šli v preveč višji razred, ker še vrtca ne bomo mogli plačat[sm=zmeden.gif]

jajčka-js bom nardilo s čebulo, pol bo pa mišk mal risal po njih, pa kakšno nalepkico gor nalimal.

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (12.4.2012 22:11:51)

Dober večer [sm=smiley1.gif]

Kako ste kaj? Je že katera dobila novo odločbo za plačilo vrtca?

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (12.4.2012 22:26:50)

Dober večer [sm=smiley1.gif]

Kako ste kaj? Je že katera dobila novo odločbo za plačilo vrtca?

čir....

Mi ne, ker sploh nisem vloge oddala...bo ostal v tem privat varstvu k je zdej, ker smo ful zadovoljni, mali pa tud....in pa oni z njim..... [sm=smiley1.gif]

Alex, ste pospravli drva? [sm=smiley36.gif]

danes sem pa bowlala...joj me bodo noge bolele jutri/pojutrišnjem [sm=jezicek.gif]

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (13.4.2012 8:26:27)

Drva pospravljena že kak tedn [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Na bowlingu si bla? [sm=smiley1.gif] Sm ti fovš [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Kje si bla? V Trebnjem?

Super za varstvo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (13.4.2012 8:49:16)

Ne bila sem v Maharovcu pr Turku [sm=smiley36.gif]

smo bli s sodelavci....najprej smo se napokal kosila, potem pa za 2 uri bowlat [sm=jezicek.gif]

ma pa 2 stezi samo...ampak je fino....tko da bomo se sli [sm=smiley1.gif]

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (13.4.2012 8:54:00)

Ne bila sem v Maharovcu pr Turku [sm=smiley36.gif]

smo bli s sodelavci....najprej smo se napokal kosila, potem pa za 2 uri bowlat [sm=jezicek.gif]

ma pa 2 stezi samo...ampak je fino....tko da bomo se sli [sm=smiley1.gif]

SUPER[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mi smo bli kak mesec nazaj v Trebnjem, pa sem glih včeraj razmišljala, da bi naslednji tedn spet šli.

kaminek -> RE: Dolenjke, 4.del (17.4.2012 14:58:19)

pozdravček dolenjkice moje[sm=smiley1.gif]

enostavno ne izide se mi oz. ko pa imam čas, se raje odpočijem[sm=smiley36.gif], kot da bi na netu visela....mal počekiram vas že, ampak mda bi kej napisala, pa ne gre.

no, zdejle imam pa ravno voljo in čas, da mal napišem kako napredujemo. 5.4. je imel Oskar prvič pregled in se je v 1 mesecu zrdeil za 1kg in povišal [sm=smiley36.gif] za 5 cm. zdej se dober teden izključno dojiva in upam, da tako tudi ostane nekaj časa. prej sva se še lovila, ker jst nisem imela dost mleka, tko da je dobil dodatek ali dva na dan. zdej pa je zalaufalo in ni lepšga kot dojit in bit "povezan" s [sm=duda.gif].

jst se počutim fenomenalno dobro. počnem že vse...[sm=smiley36.gif]..like in the past times..[sm=smiley36.gif]. se pozna, da je bil hitr porod. tko sm se pri ta prvi počutila šele po dobrem letu, zdej se pa po dobrem mesecu[sm=smiley20.gif].

evo, tuki je pa slikca od našga novga člana:
[img]http://shrani.si/f/3p/97/4nHp0ppa/fotografija0035.jpg[/img]

za enkrat je to na kratko vse, se pa bom bolj pogosto javljala, zdej ko smo utečeni.

pozdravček

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (17.4.2012 17:21:19)

super kaminek, mali Oskar je pa pravi cartek.

Sem ze pozabila kako je bil naš tko majhen, pa je komaj dobro leto odkar se je rodil. [sm=smiley1.gif]

Res hitro teče čas....

No da ga pohvalim, je tudi že shodil, tako da šiba naokoli jst pa za njim [sm=jezicek.gif]

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (17.4.2012 19:10:53)

kaminek - o kakšen lepotec je Oskar [sm=9nebesa.gif]. Super za dojenje. Sem vesela tudi zate, da se tako dobro počutiš[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Kako je pa Patricia sprejela Oskarja?

petra - [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitke tudi za vaše korake[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Zdej pa šibaj mami [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

lenčy -> RE: Dolenjke, 4.del (18.4.2012 12:21:48)

kaminek kako lep fantek[sm=bravo.gif] a ma to že ninico?
hm kolk imamo tukaj enih marčevskih otrok-eni so še čist mali, drugi so komaj shodili, moj pa se pri dveh letih trma na veliko. petra boš vidla kaj bo naslednje leto[sm=jezicek.gif]
sicer pa upamo še na enega marčka naslednje leto[sm=smiley9.gif] zdaj pa je že počasi čas, pa tudi ena služba se mi kaže, če jih uspem na razgovoru prepričat.

sicer pa danes držim pesti, da bo našo vlado tale štrajk mal bolj zresnu, ker tile nihovi ukrepi so obup.

kaminek -> RE: Dolenjke, 4.del (18.4.2012 12:51:08)

5ra8: [sm=bravo.gif] za prve korake. zdej pa res bo dirka, vsepovsod in vsak trenutek[sm=smiley36.gif]

alex: Patricija je kar dobro sprejela tamalega, bolj ni sprejela dejstva, da se jst nisem mogla z njo na začetku ukvarjat, zdej je pa že mnogo boljše.

lenčy: ja, ima že ninico. Tud Patricija jo je mela takoj, da se navadi in da ima vedno občutek, da je nekaj zraven. ta slikca je pa po kopanju in se je v klopčič zvil, prav srčkano. sej veš, kdaj bo treba narest, da bo marčevski [sm=duda.gif], a ne??al ti jst povem???[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. kr v akcijo. mi2 si oba želiva še enega [sm=duda.gif], sam ne vem, kako bo vse skupi zneslo, pa taki čudni cajti so[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif].

odločba za vrtec: mi smo jo že dobil cca. 3 tedne nazaj in sva za las zgrešila ta najvišji razred. grrr....imaš pa res vse lepo specificirano na odločbi, kolk si vreden[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. je še mene presenetlo

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.4.2012 12:55:32)

kaminek - ti spadaš pod CSD Trebnje? Al pod Novo mesto? Mi še kar čakamo odločbo [sm=zmeden.gif]. Me je prav groza, da dobim kak poračun za tri mesece nazaj[sm=smiley7.gif]

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.4.2012 13:02:56)

o lej sej se neki miga tle [sm=smiley36.gif]

jap že zdej ga lovim vsepovsod, kaj šele bo [sm=jezicek.gif]

lenčy -> RE: Dolenjke, 4.del (18.4.2012 13:40:33)

kaminek js dober vem, kdaj it v akcijo, imam že enega marčka veš[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] pa na ninico se je že zdaj navezal? mi imamo našo kravico milko po slučaju za ninico. dobil jo nekje pri 4 mesecu in zdaj ne more bit več brez nje.

odločbe mi tudi še nismo dobili in me je tudi strah, ker po moje bomo padli en razred višje, js pa brez službe[sm=zmeden.gif] moj je že reku, da se bo šu kregat, drugače nama bo dnarja zmankal dobesedno.

uf končno ena dobra novica, po tem ko zjuraj najdem ovele orhideje in za to krivim mojega, ker dela prepih[sm=smiley1.gif] bo naslednji teden doma[sm=bravo.gif] in bo še aleks doma, super. upam, da bo lepo vreme, da gremo na kolo. uf u torek pa razgovor...

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.4.2012 21:40:03)

lenčy - srečno na razgovoru[sm=pikapoka2.gif]. Držim pesti, da ti uspe[sm=smiley1.gif].

Jaz pišem prošnje, pošiljam, pa v 90% sploh odgovora ne dobim[sm=zmeden.gif].
Sem optimist in verjamem, da se bo tut zame kaj našlo[sm=smiley1.gif]

lenčy -> RE: Dolenjke, 4.del (19.4.2012 10:04:58)

lenčy - srečno na razgovoru[sm=pikapoka2.gif]. Držim pesti, da ti uspe[sm=smiley1.gif].

Jaz pišem prošnje, pošiljam, pa v 90% sploh odgovora ne dobim[sm=zmeden.gif].
Sem optimist in verjamem, da se bo tut zame kaj našlo[sm=smiley1.gif]

sm kar malo živčna veš. bi res rabila službo, ker imam občutek, da mi tale odločba ne bo nič pametnega prinesla...
sj tud js prošnje pošiljam-na objavljena dela ne dobim nikoli odgovora, če pa pobudbe pišem, sem pa zdj kar vse dobila nazaj, ampak seveda negativne. v dobrem letu, odkar iščem službo, bom imela zdaj komaj prvi razgovor. čudno mi je, da tudi ti nisi povabljena... a maš napisano v življenjepisu, da imaš otroke? ker js sm to zbrisala in tudi na razgovoru ne mislim takoj omenit.

Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>