vesna_b -> RE: Dolenjke, 4.del (26.10.2011 19:17:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska vesna_b ko bosta naslednjič se z vipercat sladkale, pa še mene povabte na en krog, bom z veseljem peljala kak vozek in vama roke razbremenila pri meni je pestro in za RR sploh ne najdem več časa, bo bolje ko se bo shladilo ej, te držim za besedo :) glede RR te pa totalno razumem... jaz tud... lenčy - jaz imam s hoferjevimi cotkami dobre izkušnje, tako da... je mami letos tam kupila bundice za oba. za Jana tako, ala umetno usnje, za Ano pa itak lepo rozasto. je pa tako, da dobrih stvari hitro zmanjka... dramica - ojla bejba. kako? ja, mi smo zdravi, naš pobec je imel pri 4 mesecih 8 kg, tako da... uf, je pa en navihanček, ampak trenutno ga matrajo zobje. kaminek - joj, poznam to. tud mene so pošiljal rodit že kake 3 mesece pred rokom... he he he pa saj bo hitro minilo. upam, da se boš čimprej počutila boljše, da boš uživalado konca naša gradnja... ja, končno smo rešili tisto pritožbo in sedaj imamo izkop skoraj končan. pismo, smo naletel na en del s skalami, res. no, se je pa vreme poslabšalo, tako da stoji... mah, bo že. sam da se je začelo, bomo pa drugo leto bolj delali. bejbe, kofe? v qlandiji?
|
|
|
|