vesna_b -> RE: Dolenjke, 4.del (22.9.2011 12:49:12)
|
mala princeska- ma povsod me je dovolj, sam tam ne, kje bi jaz bila... itak, a ne? hvala za pozdravčke. kofe pa še bo... obljubim no, se spomnite, ko sem po novem letu jambrala za zob? no, od danes dalje me sigurno ne bo več bolel.... smrk smrk... ja, se moram zahvalit moji zobarci, ker mi je priporočala mladega, simpatičnega zobarja, tako da je že zaradi tega manj bolelo. pa še pohecat se je znal. vipercat- hvala za kofetek včeraj. hitro je minila ura, a ne? no, in popoldne. je imela tamala na obisku prijateljico, ki ob pol osmih zvečer še kar ni hotela domov. lep dan, v glavnem. sam še dohajat moram začet... kje je moj čas??? ajč.- kako to poznam... sam cunje menjam. mi smo pri slabih 4 mesecih po večini na 74... in pa seveda čim lepšo soboto ti želim. uživaj v vsakem trenutku! no, se kaj tipkamo, a ne? pa kak kofetek tud lahko pade, drug teden... čeprav... en dan mam zaseden, če bo vse ok z mojim zobom-oz s prostorom, kjer je včasih moj zob bil... he he he, celo dva dni, a ne vipercat??? pa še seveda čestitke vsem nosečkam- sem vam kar malo fovš... jaz bi tud... he he, tako da uživajte maksimalno!!!! uživajte, bejbe moje
|
|
|
|