|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
27.7.2011 8:46:43   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Kot kaže sva samo mi2 "dežurni" user posted image user posted image user posted image user posted image

Js pa nimam cajta za pisat al se mi pa ne da.user posted image user posted image user posted image

Sej se men tut ne , sam tolk da se oglasim, da sem že živa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
   [Brisano sporočilo]
27.7.2011 15:13:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
27.7.2011 15:58:51   
kaminek
pozdrav vsem skupej.

trenutno vam pišem iz Ugljana, kjer smo na dopustu že 2.tedn in mi je že počas dolgčas, ker voda ni dost topla zamen, vreme je tuk spremenljivo, da si čist dizorientiran. ampak gre, ko naša tamala kej ušpič;)

pa ve? ene čakate, da bo čimprej, a ne Lee Annuser posted image . sej, zdej pa ni več dolga pot do tega trenutka. komaj čakam, da slišim veselo novico.

alex; lepo da se kej oglasiš, za razliko od mene, sam na kake kvatre in to je to. no ja, sej se bom popravla, ko bom več doma.

drgač mam pa prvi pregled 9.8., k bom v 10.tednu, al pa tam tam. bom šla še kr direkt vodo in kri dat. mal so se ti dopusti pomešal, pa nism nikakor prej mogla it. mi je pa že en mesec slabo. sicer ne bruham, ampak se morm kr skoncentrirat in ne mislt na to, kar vidm od hrane-kar ne prebavljam. hm, sadje se mi pa le ni uprlo, tk da ga na tone pojem. to so res čari nosečnosti. edin razlika od 1.user posted image  je ta, da me še ni nč glava bolela (sm mela glavobol oz. migreno 14 dni skupej). blo zelo hudo, zdej pa nč. hb, naj tud tko ostane.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
27.7.2011 16:02:28   
kaminek
pas še ena novička je, da je naša Patricija brez plenice, edin ko gre spat. je zdej bla na morju dobra prilika, da smo jo kr ponucal. zdej lepo reče, da se ji mudi in gremo na travco, za skalcouser posted image , o pa na WC je tud fensi šmensi.

dolg smo jo doma navajal, pa ji je skoz ušlo. zdej je pa pogruntala, da to sploh ni slabo, če reče in nardi kot ta velika dama.user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
27.7.2011 21:45:11   
Alex01
lee ann user posted image koristi "all inclusiv"user posted image user posted image , naša fanta sta tut oba zamujala, prvi za dva dni, drugi za 6 dni. Saj bo, zdaj si pa že res blizu trenutku, bo boš sojega user posted image stisnila k sebi. SREČNO user posted image user posted image user posted image

kaminek - o, na Ugljanu steuser posted image . Mi smo bili eno leto na Ugljanu, kraj Preko, pa mi je blo ful všeč. Smo pa kar nekajkrat šli čez na Pašman, pa se mi je tut dopadlo. Tako, da za drugo leto malo razmišljamo o robinzonskih počitnicah na Pašmanu (znanka že nekaj let koristi to obliko dopusta in so ful ful zadovoljni).
Super, da nimaš glavobolov, pa upam, da bo slabost čimprej minilauser posted image . saj 9.8 bo pa tut vsak čas prišel.
Lepo se imejte še naprej, pa upam, da se vreme kaj porihtal dol pri vas.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
27.7.2011 21:47:15   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

pas še ena novička je, da je naša Patricija brez plenice, edin ko gre spat. je zdej bla na morju dobra prilika, da smo jo kr ponucal. zdej lepo reče, da se ji mudi in gremo na travco, za skalcouser posted image , o pa na WC je tud fensi šmensi.

dolg smo jo doma navajal, pa ji je skoz ušlo. zdej je pa pogruntala, da to sploh ni slabo, če reče in nardi kot ta velika dama.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi še nismo tako daleč, sicer kaka že od 6 meseca na WC-ju, lula pa še kar v pleničko. Če ga posedemo na školjko se polula, ampak prosi za lulat pa še ne. Pa saj ima se časuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
27.7.2011 22:26:55   
frufru
joj mi lušte delate s Pašmanomuser posted image  Mi se lepo rihtamo in že dober teden vozičkamo, sicer bolj po ulici gor in dol, ker me bregi zmatrajo, ampak glavno da smo zunaj ne?user posted image  Mali je priden in lepo papca, malo ga krčki dajejo ampak gre. Smo se danes kopaliuser posted image . L in R sta asistirala, pikecpokec je pa skrbel za "glasbeno spremljavo"user posted image  In ga je tako zmatralo da že 4 ure v eno spi.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.7.2011 21:31:40   
phelps
Oila Dolenjke od še ene Dolenjčice! user posted image

Imam 9mesečno punčko in sva se malo naveličali vozičkat vedno v istem krogu po našem domačem kraju, zato me zanimajo primerni placi za vozičkanje okoli NM? Otočec, Loka poznano, še kaj?

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
29.7.2011 12:02:34   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Oila Dolenjke od še ene Dolenjčice! user posted image

Imam 9mesečno punčko in sva se malo naveličali vozičkat vedno v istem krogu po našem domačem kraju, zato me zanimajo primerni placi za vozičkanje okoli NM? Otočec, Loka poznano, še kaj?

Marof, grad Grm, js grem velikrat kar po celem mestu, pa čas hitro mine... rabim pa družbouser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
   [Brisano sporočilo]
31.7.2011 11:50:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
31.7.2011 15:20:32   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

hej pupe :) pa smo! Sinka Maksa sva oreng brzaka rodila danes v nedeljo 31.7. ob 00:33 in ima 53cm in 3650g :) iiii kolk fajn! Sam da sm vam sporočila, se še javim!!

čestitke za malega princa! user posted image user posted image user posted image

vesna in ostale, kdaj kakšen kufe? dopoldne? vozičkarce javite se user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 1911
31.7.2011 16:54:38   
Alex01

hej pupe :) pa smo! Sinka Maksa sva oreng brzaka rodila danes v nedeljo 31.7. ob 00:33 in ima 53cm in 3650g :) iiii kolk fajn! Sam da sm vam sporočila, se še javim!!

ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Krasno ime sta izbralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
1.8.2011 22:35:41   
Katte
Čestitam, Lee Annuser posted image  user posted image  user posted image .
Lepo se cartajte in čim več spite.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 1913
   [Brisano sporočilo]
3.8.2011 21:50:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
3.8.2011 23:33:01   
ajč.
Presenečenje!kdo si je uzel cajt in vas prišel mal počekerat :D ja še sm živa user posted image user posted image smo polno zaposleni - poroka user posted image in jst se lotm še sama doma vabila delat user posted image še dobr da mam tak pridnga sinkota da lepo spi ko mami kej dela user posted image user posted image razn tega pa  pri nas nič novega... mali pridno raste (1,3kg v 1m user posted image ).bli smo pa tut v bolnci pri 3t-je vse zbruhov...hb use ok,bil sam tolk napihnjen da mu je na želodčka prtiskalu..smo nasledn dan šli domov (mim grede-me skor na rit vrglo:položnca za še ne 24h je bla okol 1 200 €!??)

tako, na hitrco vas prebrala in se malo javila zdj pa hitr spat, jutr pa obleke probavat user posted image
uživejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1915
4.8.2011 12:40:22   
Alex01
O ajč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za porokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj bo dan D?user posted image

živka - blagor enimuser posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
5.8.2011 15:04:50   
frufru
Ojla,

pa mam tudi jaz malo več časa. Babi in dedi sta danes vzela L s sabo v toplice. Glih prav, ker je bil Samo od pol devetih do enih na joški. Jedel, podrl kupček, jedel, podrl kupček, pokakan, jedel, podrl kupček, lulal,... user posted image Temu primerne so tudi bradavičke, rdeče kot karželji, pa pika me v njihuser posted image , če bo šlo tko naprej bodo bubisi kamlu ploščate kot čajne vrečke.

Drugače smo OK. Odkar imamo Oleovit, krčkov skoraj ni več user posted image . Mali je pravi termit, kar se pozna tudi na bajsikah in cotkah. Smo moral št. 56 že pospravit. L je tudi priden in še vedno zelo ljubeč do bratca. Edino zvečer ga je spet strah zaspat, kar je po moje neke vrste reakcija na spremembe in novega članauser posted image . Sva z mojim zmenjena, da malega prevzame, čeprav se dere in ga proba  nekako uspavat, medtem se pa jaz L posvetim, da lažje zaspi.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
7.8.2011 10:34:12   
ursi1986
Zdravo :) ... Pred kratkim sem se iz Lj preselila v Šentjernej (se pravi da sem zdaj dolenjka user posted image ),stara sem 25 let in sem v 30.t nosečnosti, PDP 14.10.! To je moja prva user posted image , pricakujem pa user posted image ! Zanima me če je tu blizu še kakšna nosečka poleg mene , ali pa že mamica da bi skupaj vozičkale user posted image , glede na to da nikogar tukaj ne poznam user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
7.8.2011 13:15:55   
MEGi20
No da se še tukaj pofočkam :) namesto da bi uživala še 10 dni na dopustu sem raje deca kr samega poslala; ker se počutim obupno... od slabosti ne morem popolnoma nič, sem kot bi me povozil tranvaj...

Ravno včeraj smo za user posted image povedali staršem od dragega, ki so sedaj trenutno na morju z njim in izpadlo je vse skupaj kot da se zajebavavauser posted image ....Najprej sem jim poslala SMS v katerem sem se jim opravičevala ker se jima z sinkom nisva pridružila; a jim obenem sporočila, da smo bili tako pridni da nam je Božiček prinesel predčasno darilce.Spodaj pa podpis mene sina in (z dodatkom) še nekdo user posted image

Pa je tast v minutki odpisal, da če sem kaj spilauser posted image in ko jim je dragi še enkrat povedal da se ne hecam in da ne pijem so bili pa veseli...tako da naju čakajo le še moji....tam pa ne vem kako bomo povedali pa kdaj,ker kaj dolgo ne bom mogla več skrivat saj je trebušček že kar zrastel.

Kako pa kaj ve?? Jaz se trenutno ubadam z službo...kako bodo reagirali?pa še na novo sem zaposlenauser posted image hmmm... v vsakem primeru me čaka zavod in nadomestilo sam še ne vem koliko bo visoko...Pa sitnosti z zavarovanjem in potem kako bo z porodniško user posted image malo me skrbi a si vedno pravim, da bo vse OK da bom uredila čisto vse.

No ker mi kosilo ne diši grem malce poležavat, mogoče se pa kaj več zredim kot sem se ...V prvi user posted image sem se v istem obdobju zredila za 6kg; zdaj sem se pa le za 2,1kg - pridna pridna sem
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu ursi1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
10.8.2011 7:14:22   
kaminek

iskrene čestitkeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1920
10.8.2011 7:20:56   
kaminek
Megi20; men je tud tako slabo, bolj kot v 1.nosečnosti. nč mi ne paše za jest, sadje in zelenjava mi še najbolj gresta. pa še v - sm šla s kg, ker nč ne morm vase spravt. silim se, a kaj ko se mi vse obrača.
pa sej bo kmal bolš, vsaj tko se tolažm.user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
10.8.2011 7:22:41   
kaminek
včeraj sem imela 1.pregled; pikec je velik že 3,06cm, sem 10t noseča. PDP imam 7.3.2011, rok po velikosti ploda pa je 4.3. in SPET bomo imeli velicga otroka. mene pa strah, kako bom to spet spravla iz sebe.user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
10.8.2011 7:51:07   
Alex01

včeraj sem imela 1.pregled; pikec je velik že 3,06cm, sem 10t noseča. PDP imam 7.3.2011, rok po velikosti ploda pa je 4.3. in SPET bomo imeli velicga otroka. mene pa strah, kako bom to spet spravla iz sebe.user posted image

Super za pregeld.
Pravijo, da je drugi otrok ponavadi večji kot prvi. Naš prvi je imel 4.520  in 57 cm. Proti koncu druge nosečnosti so povsod pisali velik plod, pa je imel drugi 4.380 in 57 cm. Saj boš vidla, glavn da vedo, da je bil že prvič velik otrok, pa bodo v drugo bolj pozorniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
10.8.2011 7:51:57   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: ursi1986

Zdravo :) ... Pred kratkim sem se iz Lj preselila v Šentjernej (se pravi da sem zdaj dolenjka user posted image ),stara sem 25 let in sem v 30.t nosečnosti, PDP 14.10.! To je moja prva user posted image , pricakujem pa user posted image ! Zanima me če je tu blizu še kakšna nosečka poleg mene , ali pa že mamica da bi skupaj vozičkale user posted image , glede na to da nikogar tukaj ne poznam user posted image

DOBRODOŠLAuser posted image in čestitke za user posted image

(odgovor članu ursi1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
10.8.2011 7:59:39   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Super za pregeld.
Pravijo, da je drugi otrok ponavadi večji kot prvi. Naš prvi je imel 4.520  in 57 cm. Proti koncu druge nosečnosti so povsod pisali velik plod, pa je imel drugi 4.380 in 57 cm. Saj boš vidla, glavn da vedo, da je bil že prvič velik otrok, pa bodo v drugo bolj pozorniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj mene, ne, upam, da bo lažji kot 1. patricija je bla težka 4.780 in si ne predstavljam kako bi rodila naravno še težjega otroka, ker se bom kr na pol dalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?