|
RE: Dolenjke, 4.del 27.7.2011 15:58:51
|
|
|
|
kaminek
|
pozdrav vsem skupej. trenutno vam pišem iz Ugljana, kjer smo na dopustu že 2.tedn in mi je že počas dolgčas, ker voda ni dost topla zamen, vreme je tuk spremenljivo, da si čist dizorientiran. ampak gre, ko naša tamala kej ušpič;) pa ve? ene čakate, da bo čimprej, a ne Lee Ann . sej, zdej pa ni več dolga pot do tega trenutka. komaj čakam, da slišim veselo novico. alex; lepo da se kej oglasiš, za razliko od mene, sam na kake kvatre in to je to. no ja, sej se bom popravla, ko bom več doma. drgač mam pa prvi pregled 9.8., k bom v 10.tednu, al pa tam tam. bom šla še kr direkt vodo in kri dat. mal so se ti dopusti pomešal, pa nism nikakor prej mogla it. mi je pa že en mesec slabo. sicer ne bruham, ampak se morm kr skoncentrirat in ne mislt na to, kar vidm od hrane-kar ne prebavljam. hm, sadje se mi pa le ni uprlo, tk da ga na tone pojem. to so res čari nosečnosti. edin razlika od 1. je ta, da me še ni nč glava bolela (sm mela glavobol oz. migreno 14 dni skupej). blo zelo hudo, zdej pa nč. hb, naj tud tko ostane.
|