Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 11.12.2010 22:11:23
|
|
|
|
Goldy
|
Ojla, na raport - od 14 celic se jih je oplodilo 8, 2 sta krasni blastocisti, 2 krasni za zamrznit, ostali 4 pa niso bili glih neki... Bil je dr. D. Tako, da imamo prvič pingote. Samo, če zdaj rata, pol morava it še po njih, saj jih ne moreva pustit zmrzovat, a ne??? So pa dekleta povedala, da je baje neka gospa, ki se ukvarja z refleksno masažo rekla, da moramo po punkciji pol ure ležat na trebuhu in še potem doma vsaj eno uro. Tak, da ja, tudi to smo sprobali, sej škodit itak ne more, kaj ne??? spelka - sej bo kot mora biti!!!! A si ti teste na zalogo kupila, ali boš zdaj vsak dan enega porabila??? mikla - hvala! Zdaj pa čakamo, čakamo na +++++!!!! in reby - držimo pesti za čim manj bolečo punkcijo!!! Punce hvala za navijanje!!!!!
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 12.12.2010 6:31:59
|
|
|
|
araz
|
Špelka jest sem ziher ,da je šlo za vgnezditveno. Sej sva se zmenili, da v torek nalulava en velik plus Meni je bilo pa včeri dopoldne spet slabo. Nimam pa nobenega izcedka in krčev. Goldy, bravo za super pridelek. Itak da boš morala tud zamrznjenčke ponucat. Navijam,da bodo vsi štirje super zaživeli pri vas dama v kratkem. Najprej dva pol pa čez eno leto še dva. Kolk veselja bo v hiši . Tinas ti pa si taprava kokoška ... 29 celic ... to pa verjamem da te je bolelo. Vglavnem držim pesti, da bo kakšna taprava in da bo čez 9 mesecev v tvojem naročju.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 12.12.2010 9:48:56
|
|
|
|
mismis
|
Goldy, super izkupiček, to bo bratcov in sestric za malo A. Špelček, kako je danes? Reby, pivo in jajčka, a gre?
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 12.12.2010 11:19:48
|
|
|
|
spelka12
|
goldy super raport . Ja Od torka dalje bo vsak dan padu en test Izcedki so se umirili, samo še na papirju je čisto malo, drugače pa nič. Ati je prevzel O tko da lahko malo bolj počivam.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 12.12.2010 12:41:32
|
|
|
|
miklarom
|
špelka - super da so se izcedki umirili, naj tako tudi ostane
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 12.12.2010 13:17:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Izcedki so se umirili, samo še na papirju je čisto malo, drugače pa nič. Ati je prevzel O tko da lahko malo bolj počivam. to mi delaj Špelček
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 12.12.2010 15:39:04
|
|
|
|
sayuri
|
Punce, jaz vam sem in tja še vedno preberem. NAvijam za vse. Vidim, da vas je kar nekaj starih bork. Držim pesti, da bodo decemberski prazniki letos še bolj čarobni.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 12.12.2010 21:03:36
|
|
|
|
HANYBANY
|
spelka, no vidiš, izcedki se umirjajo, ti samo pozitivno naprej punce mene pa zanima, kako je s temi krči... namreč danes že cel dan me šraufa po trebuhu, kot bi imela menstrualne krče in to sedaj proti večeru še bolj ali je to normalno? ker imam občutek kot bi prihajala M? pa kaj bi lahko vzela proti bolečinam? Hvala!
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 12.12.2010 21:16:47
|
|
|
|
mismis
|
Hanybany, lahko vzameš Lekadol ali Buscopan
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 12.12.2010 21:26:22
|
|
|
|
araz
|
Špelka zdej imam pa jest tud izcedke. Pa mislim , da je bilo vmes tudi mal krvavega izcedka, tko da je po mojem z mojo zgodbo o ponovni nosečnosti konec. Tudi trebuh me boli kot pri menstruaciji. Sem pa vesela za tebe, da so se ti izcedki umirili oz. da jih nimaš več. Držim za plusek še naprej.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 12.12.2010 23:27:56
|
|
|
|
pikovit
|
Goldy super izkupiček Špeli držim pesti fulllll Reby kako kaj počutje? Araz tudi zate so pesti stisnjene MamaMis kako kaj Lahko noč vam želim :*
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 7:39:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelka, res te nočem spravit v slabo voljo, samo, vseeno bi ti rada povedala, da ne boš dobila ful upanja, tako kot sem ga jaz. Pri meni je bilo isto nekje na 8 dan po ETju (3 dan transfer) malo roza izcedka. Itak sem bla vesela oz. sem dobila upanje za vgnezditveno. Naslednji dan je bilo samo malenkost rjavega izcedka, res skoraj nič in jaz ful vesela, ker sem bila 100% da je to to, ker v prejšnjih postopkih nikoli nisem imela nobenega izcedka. Dan kasneje pa so se začeli krvavi izcedki, kasneje M. Držim pesti, da gre pri tebi za vgnezditveno, ampak hočem samo, da ne dobiš nekega ful upanja in zaupanja, da je to to.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 8:12:04
|
|
|
|
šopka
|
ojla! mi lahko katera opiše kakšne krče imate? jaz sem v prvem in drugem postopku imela čist drugačne kot zdaj.bilo je bolj kot špikanje v križu in jajčnikih zdaj imam ful čudno topo bolečino v spodnjem delu trebuha. nimam najlepšega občutka.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 8:45:08
|
|
|
|
nana7
|
Ojla šopka. Jaz sem danes 8 dan po ET in sem imela zjutraj take močne krče kot pri menstruaciji, sem že mislila, da se bo ulilo. Hvala bogu se ni. Ja tudi mene zanima, a so to dobri ali slabi znaki. Pa še nekaj a 8 dan po ET-ju je prezgodaj za test? Držim pesti za vse!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 8:54:30
|
|
|
|
Reby
|
špelka - držim pesti za plusek, upam, da izcedkov ne bo več pikovit - a veš, da sem super. Jutri bi lahko še kakšen kafe padu šopka, nana - pri meni je bilo počutje isto kot da bom vsak čas dobila menstruacijo. Bolečine v jajčnikih, križu in tak občutek, kot da se bo vsak čas ulilo. nana - jaz ga ne bi delala prej kot 12. dan araz - tudi zate pestke. hanybany - saj se bo umirilo. Magnezij, Buscopan, Lekadol... mikla - kako se počutiš? mismis - spila sem samo 1 dcl Unija, odkar sem v postopku. Mi ne gre in ne gre. Pa napad na OH mam Kakšna dieta, kakšno sadje in zelenjava. Ampak ata vesel, da sem super reagirala. Kako si ti in medota? Kužon jih že zdaj pazi? Goldy - držimo pesti za enga kodrolasastega fantička al pa lepotičko, čisto vseeno
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 8:55:00
|
|
|
|
Reby
|
Joj, čist pozabla poročat. Danes pade stopka in v sredo punkcija
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 9:00:53
|
|
|
|
Roži_
|
Reby, držim pesti,da tvoj mišek dobi sestrico
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 10:43:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Joj, čist pozabla poročat. Danes pade stopka in v sredo punkcija superca
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 11:16:33
|
|
|
|
Reby
|
Pikovitka je v MB in čaka na pingota
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 11:41:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pikovitka je v MB in čaka na pingota a potem IMA danes ET? SUPERRRRRRRRRRRRRRRR
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 12:18:30
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Joj, čist pozabla poročat. Danes pade stopka in v sredo punkcija pri meni je počutje vredu, samo kar je da me joški full bolijo , da se jih dotaknat ne smem, in pa bolj pogosto hodim na wc, drugega pa zaenkrat ni
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 12:21:37
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pikovitka je v MB in čaka na pingota jeeeeeeee, sem vedela da ga boš dobila v varstvo še letos, to mi delaj, go,go,go, vse do zmage
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 12:23:48
|
|
|
|
Anonimen
|
pikovit, lepo sprejmi svoje eksimčke!!! Navijam na polno!!! miklarom, dobro se tole bere!!!
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 13:11:34
|
|
|
|
Reby
|
Pikovitka greje 1 pingota miklca - tole pa dobr zgleda
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 13.12.2010 13:14:27
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit lepo grej Miklarom, ali ti jemlješ estrofem?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?