|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november/december 2010 - IVF/ICSI
9.12.2010 17:09:33   
spominčica
a mi lahk mal pomagate....mi lahko kera pošlje link kje naročate maca al pa povete kje kupujete....bomo probal še to

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.12.2010 17:39:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

a mi lahk mal pomagate....mi lahko kera pošlje link kje naročate maca al pa povete kje kupujete....bomo probal še to

lahko pogledas tale link... http://www.planetbio.si/maca-root-koren-maca.html

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 727
9.12.2010 20:43:19   
spelka12
mateja goljev in hanybany iskrene čestitke obema user posted image .
pikovitka kuko kej?user posted image
mikla a si že jedla sladoled?
goldy pa ti? KAko kaj? A te A kaj boža po buhiju?

Pri meni se že pojavljajo isti znaki kot prejšnjič. Vrti se mi, megli pred očmi, zvečer komaj še funkcioniramuser posted image . Joj res upam, da bo plus.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.12.2010 21:10:11   
mismis
Dajmo Špelček, še 7. dni user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.12.2010 21:48:14   
miklarom
špelka12 - opa, to so pa že pravi znakeci, dajmo navijat za plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image
ne nisem še jedla danes sladoleda, če pa je blo dopoldan pri nas zak mrzlo, deževalo je, veter pa tak pihal da sem mislila da me bo z bajto vred odneslo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem jo kr v postlo popihala mal poajčkat pa maco sem zraven vzela da me je mal pogrela

Reby -  dobro opravi jutri na UZ-ju in hitro poročaj ko prideš

HANYBANY in mateja _ goljev-  obema čestitke srečkeuser posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.12.2010 22:11:07   
ledenka
špelči, navijam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 731
10.12.2010 6:10:13   
araz
Špelka12 meni je blo pa včeri popoldne in zvečer tko slabo. Pa ful sem tud bolj utrujeno kot prej. Za povrhu vsega me je pa še 2x tko špiknil, da sem kar zvezdice vidla. Enkrat v jajčniku enkrat pa v spodnjem delu trebuha. Pa tud na vsake tolk časa se mi mal zavrti.
Vse te znake sem imela tud jest prvič, ko sem zanosila.
Tko, da ful navijam za najim plusek.
Jest bom že v sredo delala test. V prvo mi je že 10 dan pokazalo čist realno.
Pa še to bi te vprašala, kolk pa je star tvoj otroček. Moja ima danes 1 leto user posted image .

Seveda pa navijam tud za vse ostale, ki morate delati teste, za veliko predvsem pa za kvaliteten pridelek, pa uspešno in čim manj bolečo punkcijo, ...

Čestitam pa vsem novim nosečkam.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 732
10.12.2010 8:56:51   
gospodarica
najprej moram čestitam vsem nosečkamuser posted image user posted image
tiste ki še čakate vso srečouser posted image user posted image user posted image

jaz pa sem včeraj imela prvi uz...videli smo en zarodek in tudi srčne utripe.upam,da bo tako še naprej.....
lepo se imejte...čaw čaw

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 733
10.12.2010 10:33:32   
mateja_goljev
Ojla, ja danes naredila še en testek in res sem user posted image !

Jupiiiiiii, da bi le bilo vse ok

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
10.12.2010 10:39:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

Ojla, ja danes naredila še en testek in res sem user posted image !

Jupiiiiiii, da bi le bilo vse ok

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gospodarica, čestitke tudi tebi!! user posted image user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
10.12.2010 11:34:06   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Špelka12 meni je blo pa včeri popoldne in zvečer tko slabo. Pa ful sem tud bolj utrujeno kot prej. Za povrhu vsega me je pa še 2x tko špiknil, da sem kar zvezdice vidla. Enkrat v jajčniku enkrat pa v spodnjem delu trebuha. Pa tud na vsake tolk časa se mi mal zavrti.
Vse te znake sem imela tud jest prvič, ko sem zanosila.
Tko, da ful navijam za najim plusek.
Jest bom že v sredo delala test. V prvo mi je že 10 dan pokazalo čist realno.
Pa še to bi te vprašala, kolk pa je star tvoj otroček. Moja ima danes 1 leto user posted image .

Jaz sem vsakič delala test na 10 dan in vsakič mi je pokazal + že takrat. Tko da araz test delava že v torek, ne v sredo. VAŽI? Meni ni nič slabo, špika me tudi ne preveč, joške tudi ne bolijo... tko da znakov ni.
Mojuser posted image ima pa danes natanko 1leto 1mesec 3tedne in 4dniuser posted image . Imam ticker, tja poglej.
araz vse najboljše tvoji pupiki za eno leto user posted image user posted image user posted image user posted image .
gospodarica čestitam za srček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 736
10.12.2010 20:39:10   
Reby
Čer. Samo na hitrco.
goldy - navijam sto na uro za jutri. Naj te pričakajo same lepe pikice  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 737
10.12.2010 20:41:07   
punsha
Čestitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image . Take novice je res takoooo lepo brati.
In pa navijam za vse ostale user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 738
10.12.2010 20:57:51   
tinas
evo mene iz punkcije: bolelo ko user posted image , pridelala 29 celic user posted image
transfer 15.12. na rojstni dan od moje pupike user posted image
a ni user posted image bratec ali user posted image sestrica ali user posted image user posted image najlepše darilo? upam, da se bo odločil ostat z nami user posted image

pa-pa
t

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 739
10.12.2010 21:22:34   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Čer. Samo na hitrco.
goldy - navijam sto na uro za jutri. Naj te pričakajo same lepe pikice  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image

se kar prištulim pod tole zraven, go,go,go, pa sporoči mi user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 740
10.12.2010 21:23:56   
miklarom
Reby - kako si pa ti danes rihtala , nič povedala žalostna sem user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.12.2010 22:58:35   
Goldy
Čestitke user posted image !!!

Hvala za navijanje  - javim jutri!!!

tinas - bravo kokoška!!!user posted image

mikla in reby - javim!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 742
11.12.2010 7:38:31   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Reby - kako si pa ti danes rihtala , nič povedala žalostna sem user posted image

Se opravičujem, nisem mela časa. Sem pa javila na Borkicah, te nč več ni zadnje čase gor user posted image
V glavnem 11 foliklov (v zadnjem postopku sem jih imela 6), endometrij super, v ponedeljek spet UZ in najbrž pade že stopka, torej v sredo punkcija.
tina - ojej, koliko jajčec. Lep datum za transfer. Držim pesti, da te pričakajo lepi zarodki.
Goldy - lepo zrihtaj danes pa hitro sms-ni user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 743
11.12.2010 9:12:11   
Reby
Goldy greje 2 pikici, imajo pa še 2 pingota. Jupiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 744
11.12.2010 9:13:42   
miklarom
danuser posted image

user posted image  

Reby - super rezultat, in držim pestke da bo v ponedelje padla stopkauser posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 745
11.12.2010 13:12:18   
spelka12
A lahko mal zajokam?
Sem se potepala po trgovinah in doma seveda kriuser posted image user posted image user posted image .
Sem 7dan po Et-ju. Kri je roza, ampak je ni veliko. Hanybany pri tebi je bilo isto ane. A si imela samo rjave izcedke a tudi kaj krvi? Ponoči me je zvijal ko hudič, dopoldne pa izcedki.

Mah upala sem, da ne bomo ostali samo pri enem user posted image , ker bi oba res rada več otrok.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 746
11.12.2010 13:27:53   
HANYBANY
spelka, jst sem dobila 7. dan rjav izcedek, na 9. dan sem imela malo sveže krvi, sedaj pa se mi skoz vlečejo rjavi izcedki, sicer je čisto malo, ampak kar počivam... na 9. dan sem nardila test, 10. dan pa sem šla na krvnega... najbolje da se umiriš in malo več počivaš, pa boš vidla čez kak dan ali dva... držim pestiuser posted image user posted image user posted image

goldy čestitke ze dve pikici in dva pingota user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 747
11.12.2010 13:31:14   
mismis
Špelček, nikar še obupati. Jaz sem imela 5. dan malo rjavega izcedka, 6. dan so me med kuhanjem kosila popadli krči in se je ulila sveža kri, nato je bilo 7. dan zopet rjav izcedek, potem pa do 12.dne občasno rjav izcedek. Kot kaže je šlo v mojem primeru za vgnezditveno

Držim pestke, da je pri tebi tudi vgnezditvena user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 748
11.12.2010 14:43:45   
spelka12
ja saj jaz isto upam, da je vgnezditvena, ker sedaj ni duheca o izcedkih.
hany sej bi počivala, pa mi moj miškolinček ne pustiuser posted image .
mišimišika a tebe sta Bine in Cilka tud tkole hecalauser posted image . A ti je kaj slabo? Joj ko se spomnem nazaj na nosečnost. Uživaj miška moja.

Sem šla danes kupit folno in 5 (JA 5) testovuser posted image  in nočem verjet, da sem jih kupila zaman. Pa še večje stanovanje sva ravnokar kupila z user posted image , tko da mora bit.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 749
11.12.2010 14:47:33   
miklarom
špelček - upam da je to samo vgnezditvena, in da bo naprej vse vredu , držim pestke zate

Goldy - še tukaj čestitke za dve pikici in za zamrznjenčkeuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa noge u luft pa počivat

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?