|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november/december 2010 - IVF/ICSI
3.12.2010 12:37:21   
miklarom
misojka - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Reby - je user posted image  že prišla

špelka - jutri pa greš po pingota user posted image user posted image user posted image , lepo ga sprejmi

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu misojka)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.12.2010 12:56:18   
Reby
misojka - čestitke, srečno, mirno in zdravo nosečnost user posted image
spelka - držimo pesti za jutri.
mikla - ne, še vedno ni prišla. Zdej zamuja že 4-5 dni, pa imam vedno redno user posted image  Očitno letos ne bo nč s postopkom user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.12.2010 13:03:04   
Anonimen
misojka, čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Si bla pa pridna, da si šele sedaj delala test. user posted image Daj hitro povej, si imela kaj znakcev??

reby, je.bemti tale tvoja M. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
3.12.2010 14:26:16   
misojka
Punce hvala! user posted image
skuštrana suzi  ves da nisem zdrzala ... delala sem ga že v ponedeljek in je bil negativen. Sam se mi je se vseeno cudno zdelo, ker sem mela ful napete prsi, pa napihnjena sem bila. Drugače pa ni bilo nič posebnega.

Moram pa priznat, da nisem čisto nič pazila, sem kidala sneg (malo bolj previdno kot navadno, pa ni ga pri nas prav veliko), vlekla našega triletnika na sankah in se na sploh obnašala, kot da se nič ne dogaja. Sem se probala prepričat, da se bo un malček v trbuhu že ornk držal, če se bo hotel (odgovor od Pušenjaka o zrncu moke) ... in se je. user posted image

Držim pesti za vse špikajoče, aplicirajoče, čakajoče in trepetajoče! Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.12.2010 14:42:31   
HANYBANY
misojka čestitke!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misojka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
3.12.2010 14:48:39   
latka
misojka,čestitke še z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnost ti želim!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 581
3.12.2010 17:39:59   
šopka
Pozdravljene! eto mene iz lj.v sredo sem imela delno in v četrtek ta pravo punkcijo.user posted image ja bilo je hudooo! so me zadržali na oddelku ker sem bila precej boga.  bilo jih je čez 45. aja pa pridelala sem 17 celic. ET imam 7.12

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 582
3.12.2010 17:42:22   
šopka
še to me zanima kaj priporočate naj uživam do et-ja in po njem razen vitaminov za nosečniceuser posted image

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 583
3.12.2010 18:15:18   
mandreja
oooo šopka bogaaa
upam, da si zdaj ok
jaz sem bila pa v sredo na ET, pa se nič ne čuvam....17 mesečnica zahteva svoje user posted image

srečno vsem

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
3.12.2010 18:36:48   
Reby
šopka - bogica. Sicer pa super za 17 celic. S temi vitamini je tako, da gre v glavnem samo za zaslužek, vsaj tako pravi moj G. Priporočljivo je jemati samo Tifol. Jaz sem sicer prejšnjo nosečnost vedno jemala Elevit.
mandreja - a ti pa greješ? Kdaj imaš test?

Pri meni pa končno prišla user posted image , sem danes vzela aspirin in šla kidat, pa je pomagalo user posted image  Jutri imam 1. UZ.

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 585
3.12.2010 18:54:01   
mandreja
test bi moral biti 16.12, ampak mene takrat ni v lj tako da bom šla kasneje
super za rdečko  reby in srečno v naslednki vojni user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.12.2010 19:04:43   
coala
misojkaiskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 587
3.12.2010 19:48:04   
Anonimen
šopka, jaz ti svetujem predvsem to, da veliko počivaš in ogromno piješ. Ker hiperca te bo 100% doletela. Tako, da predvsem to, da boš pripravljena na ET. Drugače pa tifol. PA super za celice!user posted image user posted image user posted image user posted image

Reby, jeeeej, vidiš, da je pomagalo!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super, sem ful vesela zate!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coala)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
3.12.2010 20:01:36   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pri meni pa končno prišla user posted image , sem danes vzela aspirin in šla kidat, pa je pomagalo user posted image  Jutri imam 1. UZ.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no vidiš je pomagal aspirinček, sam priznaj da si še ga deci ta rdečga spila pa user posted image preden si šla kidat sneg user posted image user posted image user posted image user posted image , vso srečo jutri na UZ pa poročaj kako bo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 589
3.12.2010 21:12:10   
mismis
Špelček, veliko sreče jutri na ET-ju. user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 590
3.12.2010 21:18:27   
Goldy
Živijo, dekleta!

misojka - čestitam!!!

mandreja - a ti že greješ, jaz bom pa kmalu!!!user posted image  Držim pesti. Kako princeska???

reby - super za user posted image , držimo pesti za jutrišnji UZ.

šopka - uuu, koliko celic!!! Glede prehrane pred in po ET je obstajal nek seznam diete, oz prehrane, ki jo je izvajala mišek13 -Napotki za IVF/ICSI, klomifenke, IUI in vse ostale  - to je naslov teme pri Upajmo skupaj  - je prva tema.

spelka - držimo pesti!!

mikla - kako si???

Jaz imam jutri še en UZ, predvidevam, da bo jutri zvečer stopka in v ponedeljek punkcija. Mi je bilo danes tako hecno, ker so se ene celice od srede do danes skrčile....user posted image (v enem jajčniku). No, na Miklavža bo punkcija, Božiček bo pa prinesel en velik +!!!user posted image  Sem pa možu že morala povedat kdaj naj bi rodila, ker planira dopust za drugo leto.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 591
3.12.2010 21:23:42   
spelka12
reby jupiiiiiiiiiuser posted image user posted image .
goldy dobro zapiči madam stopkouser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 592
3.12.2010 21:31:34   
punsha
misojka uhuuuu, čestitke user posted image user posted image user posted image
goldy dobro imaš naštudirane tele dobre može user posted image
šopka tole pa je števlka ja. Upam, da si sedaj vredu
špelka stiskamo pesti zate

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 593
3.12.2010 22:09:31   
pikovit
Špeli dobro opravi jutri user posted image
Reby super za rdečko.Je bil Miklavž radodaren in je pohitel malčekuser posted image
Šopka j_ebela cesta drži se user posted image
Misojka čestitke user posted image
Goldy you go girl user posted image
Miklica kako kaj?Sem te na FB dala za prijateljico user posted image

Ostale pupe lep vikend vam želim in spočijte se

Nočko user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 594
3.12.2010 22:09:41   
miklarom
Goldy - uf, tako daleč si že, držim pestke da pade jutri stopkauser posted image user posted image user posted image , dobri možeki nam pa bodo itak prnesli same pluseke. Jaz pa grem v sredo po pingotauser posted image , končno ga bomo dočakali

< Sporočilo je popravil miklarom -- 3.12.2010 22:10:01 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 595
3.12.2010 22:10:44   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

No, na Miklavža bo punkcija, Božiček bo pa prinesel en velik +!!!user posted image  Sem pa možu že morala povedat kdaj naj bi rodila, ker planira dopust za drugo leto.user posted image

That is the spirit.I like it user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 596
3.12.2010 22:11:05   
miklarom
pikovit - dobro sem pa ti? a res letim kr zdejle na FB da te potrdimuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 597
3.12.2010 22:20:35   
Goldy
pikovit - user posted image  Čas je za dobre može, an???

miklarom - torej bova tu nek??user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 598
3.12.2010 23:01:16   
miklarom
Goldy - jp boma trepetale jauser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 599
4.12.2010 7:49:22   
mismis
Špelček, lepo sprejmni svoje pikice danes, pa glej da bo Reško dal zdaj take, ki bodo tebi podobne user posted image user posted image user posted image

Pa še vse naj, naj, naj za tvoj direndaj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.