|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november/december 2010 - IVF/ICSI
1.12.2010 19:56:21   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pikovit- kje pa si danes, kako si rihtala v MB

Je_bemti take vremenske razmereuser posted image .Sva se cjazila.......Jah kaj naj rečem.Še vedno cista na desni strani.Dobila O teste in bomo gledali,če je ovulacija.Sedaj pa čičimo in čakamo,da bo O,da bo pravi čas,da bo cista počila da bo.... in še in še.

Evo tolk od mene.Sem zmatrana kot hudič user posted image

****ti ta cista no, a more bit glih takrat ko ni treba, a testke so ti pa dali to pomeni da si v postopku za pingota al kako, po mojem ja, kakšna navodila so ti dali, a če se pokaže O potem pokličeš in greš po pingota, mat...r sem zatežena a ne pa radovednauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 551
1.12.2010 19:59:51   
miklarom
Reby - srečno jutri na UZ -ju in lepe rezultate pa poročaj kako bo

šopka - srečno jutri na punkciji in čim manj bolečin pa veliko celic, kako pa je bilo danes na delni punkciji

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 552
1.12.2010 20:56:33   
womanpolice
Evo nas.... Danes smo imeli morfologijo. Je vse ok. Vse kot mora biti. Moj možek je bil zraven - je komaj uspel priti, ker je bila gužva in poledica na cesti - je tko strmel v ekran in gledal to naše dete, ki nama je mahalo z rokicami in nogicami. Nama je še pokazala kak zgleda 3D - mal za lušte - in je res luškano. Videli pa smo tudi spol in bomo imeli punčko. Bi pa vas prosila ali imate kakšne ideje za ime punčke? Midva sva imela rezervirano ime za fantka, za punčko pa ne (moj je bil prepričan, da bo fantek, jst pa sem bila tud mal vraževerna v te kitajske karte in tisto varinato z verižico - je kazalo vse na fanta). Zato prosim kakšno idejo....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.12.2010 21:04:49   
HANYBANY
uau, wp, čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst imam na zalogi kar nekaj imen user posted image user posted image user posted image Ula, Lili, Lenča, Sofia....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.12.2010 21:52:45   
*zabica*
Pozdravljene punce!

Prosim za en nasvet: sem v fazi "zbiranja" izvidov za konzilij za IUI in me zanima, če da partner lahko kri  za SPB pri svojem zdravniko ali morava oba v Ljubljano? Kam pa potem odnesem izvide?  Sem zmedena, ker sem prvič v postopkih, sestre Tatjane pa ne uspem priklicati. Hvala za pomoč, čeprav ne pašem  čisto v vašo temo, sem pa od vas izvedela že marsikatero uporabno informacijo, saj ste prave profesorice user posted image

< Sporočilo je popravil *zabica* -- 1.12.2010 21:55:35 >

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.12.2010 21:59:11   
loremi
Žabica jaz mislim, da morata it kri dat oba partnerja v Ljubljano. Če bosta dala kri v laboratoriu v Leonišču, je to itak v isti stavbi, če bosta pa šla dat kri v Zavod za transfuzijo (ne vem, kam vaju bodo napotili), ki je pa dve zgradbi naprej, pa jim rečita, naj izvide pošljejo v Leonišče.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.12.2010 22:01:16   
loremi
Pikovit bemu boba, nje se tista cista spravi s poti! Jat navijam zate! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis hvala user posted image , včas res mal pozabim na razvrščanje članic v postopkih in potem zadeve urejam za nazaj.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.12.2010 22:38:11   
pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

pikovit- kje pa si danes, kako si rihtala v MB

Je_bemti take vremenske razmereuser posted image .Sva se cjazila.......Jah kaj naj rečem.Še vedno cista na desni strani.Dobila O teste in bomo gledali,če je ovulacija.Sedaj pa čičimo in čakamo,da bo O,da bo pravi čas,da bo cista počila da bo.... in še in še.

Evo tolk od mene.Sem zmatrana kot hudič user posted image

****ti ta cista no, a more bit glih takrat ko ni treba, a testke so ti pa dali to pomeni da si v postopku za pingota al kako, po mojem ja, kakšna navodila so ti dali, a če se pokaže O potem pokličeš in greš po pingota, mat...r sem zatežena a ne pa radovednauser posted image

Hahahha ti radovednica user posted image .Ja dali so mi teste in moram naslednji torek delat test.Potem prvi dan pokličem,če pač bo O.In če bo vse kot je treba in če bodo še vedno odprti,potem bo AKCIJA,drugače pač žal ne user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.12.2010 22:41:14   
pikovit
WP bravo user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 559
2.12.2010 8:09:50   
punsha
Dobro jutro user posted image
wp user posted image za morfologijo. Men je bil to najlepši pregled user posted image
pikovituser posted image , naj ta cista gre stran in naj bo akcijaaaa

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 560
2.12.2010 8:10:11   
Reby
Dobro jutro.
Samo na hitrco, ker je moj mali že v polnem zagonu user posted image
UZ-ja nisem mela, ker še vedno ni M. Če je v 2-3 dneh ne dobim, mi bo prekinil postopek, ker delajo nekje samo do 20.
Kakšne ideje za pospešitev M?
wp - poglej si tule za imena http://www.otroska-imena.si/ Vem, kako je tvoj navijal za fantka, ampak boš vidla, punčke so vedno ble bolj atijeve.
pikovitek - se vidiva danes, komaj čakam user posted image
aja - žal mi je user posted image
zarja - haha, sem vedla, da boš zvohala user posted image
punsha - o helou. Sem vesela, da sta se odločla že zdej za postopek user posted image
mikla - včeri ni blo špikice, ker ni blo več municije, danes mi jo je pa kar ata zapiču.
Še malo, pa bom šla po pingota.
kimsy - super za tako hiter termin. A bomo še malo podaljšali nespanje? user posted image
lučka - če zdej ne dobim M, bova pa skupaj drugo leto.
mismis - pridna, pridna, lep seznamček. Dolgcajt?
ss - kako se počutiš?
No, tole ni blo niti tako na hitrco user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 561
2.12.2010 8:38:42   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

saj poznaš recept, veliko user posted image user posted image  pa kakšen kozarec rdega vina in aspirin, pa ni user posted image  da bo prišla

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 562
2.12.2010 9:38:22   
miklarom

Reby - kot ti je rekla mismis , tudi jaz sem to naredila pa je user posted image  prišla takoj drugi dan, upam da jo dobiš in da greš do konca, a ti imaš tudi pingota ali postopek s punkcijo, a danes pa gresta s pikovitko na pijačko , opice male seuser posted image m vama faušuser posted image user posted image user posted image

pikovit - navijam da bo na testeku O in brez kakšnih problemov pa da greš v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image

WP - čestitke za morfo in punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image

loremi - kako si danes , navijam za čim prejšnjo akcijo in držim že zdaj pestke

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 563
2.12.2010 9:48:01   
sensi
Evo me punce nazaj med žive.Najprej vsem, ki je ratalao user posted image user posted image user posted image user posted image  in vsem , ki ni vred z menoj user posted image user posted image user posted image Že zelo dolgo se nisem nič oglasila,ker sem rabila malo pavze od vsega.No zdej sem se pa spet sestavila in gremo v akcijo.Naslednj teden imam posvet v Postojni za postopek v januarju.Upam, da nam tokrat rata zdej sem se začela nalivat s čaji, pa z matičnim mlečkom danes se bom pa še naročila na masažo trebuha in nog pa ni vrag, da nam kaj ne rata.user posted image

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 564
2.12.2010 10:24:47   
Anonimen
WP, čestitke za pupo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pikovit, držim pesti, da prideš do eskimčka!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reby, joj tale M.. Ko jo nočeš pride, ko jo hočeš je ni od nikjer. user posted image user posted image   Ti svetujem isto kot mismis, drugega ti tako ne preostane. Pa držim pesti, da se vse izide tako kot se mora. user posted image   Jaz se počutim ok.. ne razmišljam o tem ali bo ali ne bo, ker itak ne morem vplivat.

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
2.12.2010 10:38:56   
loremi
sensi prav lepo pozdravljena nazaj in navijam za uspeh!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
2.12.2010 11:57:06   
spelka12
WP čestitam za pupouser posted image user posted image . Ta bo atijeva lubicauser posted image . A bosta šla tudi na 3D? Mi smo šli in je bilo nekaj najlepšega. Še sedaj kdaj pogledam posnetek.
pikovitka držim pesti, da bo letos.
reby ne no, ne smejo prekint postopkauser posted image . Včasih smo šcšcal menstro, sedaj bomo pa kaj? A ji ponudim pivo, piškote, rožice, kosilo..... vse, samo da pride TAKOJ.
šopka kako je bilo? Bolelo?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 567
2.12.2010 13:54:39   
Reby

mikla - včeri ni blo špikice, ker ni blo več municije, danes mi jo je pa kar ata zapiču.
Še malo, pa bom šla po pingota.

boš šla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

saj poznaš recept, veliko user posted image user posted image  pa kakšen kozarec rdega vina in aspirin, pa ni user posted image  da bo prišla

Se bom najedla aspirinov, napila, potem pa zaspala user posted image

Reby - kot ti je rekla mismis , tudi jaz sem to naredila pa je user posted image  prišla takoj drugi dan, upam da jo dobiš in da greš do konca, a ti imaš tudi pingota ali postopek s punkcijo, a danes pa gresta s pikovitko na pijačko , opice male seuser posted image m vama faušuser posted image user posted image user posted image

Odgovor zgoraj - tiskarska napača user posted image
Sej si lahko favš, super je blo. Sva se načvekale, Tomi je pa šarmiral.

sensi - super, da si se sestavila. Držim pesti za nov postopek.
SS - prav imaš. Nč študirat in naj ti hitro mine.
spelka - karkoli od tega bo vredu, samo da jo prepričaš user posted image  Po pravilu bi morala iti na 1. UZ tisti dan, ko si bla ti na UZ-ju user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 568
2.12.2010 15:49:15   
sensi
user posted image  hvala punce za dobrodošlico.komaj sem začela pa mi že rač. nagaja mi je vse zbrisal kar sem napisala.
V glavnem v prvem postopku sem pojedla vse vitamine kar se je dalo + jajčka + pivo in so bili zelo slabi zarodki.Rezultat 7 dan ET user posted image .
V drugem postopku nisem jedla in pila nič od vitaminov, zvarkov in pripravkov.Rezultat čudoviti zarodki dr.Merlotu in Rešu je kr prihajalo ob pogledu na njih, češ kako so lepi in zdravi.Rezultat 20 dan po ET spet user posted image .
No zdaj sem se pa odločila, da napadam krvomočnico in pa grem na masaže trbuha in nog sem se že naročila.Bomo videli kaj bo.Moja stranka je hodila k eni gospe za katero ji je povedala zeliščarke in je v tretjem ciklu zanosila.Baje, da ful pospeši prekrvavitev maternice in pa redne menstruacije je imela po masažah.Upam,da bo tudi meni pomagala,danes grem prvič.lp

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 569
2.12.2010 16:49:36   
pikovit
Punce moje hvala za lepe želje user posted image

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 570
2.12.2010 21:27:42   
spelka12
spelka - karkoli od tega bo vredu, samo da jo prepričaš user posted image  Po pravilu bi morala iti na 1. UZ tisti dan, ko si bla ti na UZ-ju user posted image

Važi, jo že šarmiramuser posted image . oooo a pol bi se srečaleuser posted image . To bi blo pa super.
sensi upam, da bo pomagalo. Jaz se dostikrat hecam, da nama je uspelo zaradi lignjevuser posted image . Ti so zame ključni in tudi v soboto bodo na jedilniku. 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 571
3.12.2010 9:00:00   
pikovit
Pa kaj ga tale RR spet SERJE??????

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.12.2010 10:52:45   
vrtnica.m
No, pa da vidim, če bo sedaj objavljeno!!!!!

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.12.2010 12:29:03   
misojka
Babuške, evo danes zjutraj sem ga nalulala  ... en velik + user posted image . Se mi je zdelo, da bo tokrat uspelo in evo ga, občutek me ni pustil na cedilu. Vsem v postopku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čim prej ugledate svoji dve črtici.

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 574
3.12.2010 12:30:18   
spelka12
misojka čestitam user posted image user posted image user posted image . Pa srečno user posted image .

(odgovor članu misojka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.