|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
26.11.2010 10:44:16   
witch
xoxox dobrodošla nazaj s starim nickom user posted image očitno nas vse rr nekaj heca te dni user posted image še malo pa bo prišel miklavž in upam, da ti bo prinesel roza darilo user posted image

mladika user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdraviš user posted image se pa tudi jaz tebi moram zahvaliti, ker mi velikokrat pomagaš in svetuješ user posted image in ja še vedno čakam na najino kavico user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image to bo gužve avgusta in septembra v P user posted image user posted image user posted image upam, da bomov se roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni mislim da še ni bilo O. Ni bilo sluzi, tudi BT se še ni divignila. Midva pridno slončkava in upava, da bo tisti čas med miklavžem in božičkom izjemno lep user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 251
26.11.2010 10:51:40   
Anonimen
Zdravo, na svojo veliko žalost se selim k vam in v velikem upanju da nama uspe zagledat + na testu 23.12. upam da nama nakloni božiček to lepo darilo. To pa bo že .... 7 krog. 

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
26.11.2010 11:43:34   
tejchy*
Vse nove dobrodošle user posted image nas je že toliko da vsakič ko pridem gor na RR, moram zaželeti dobrodošlico novim puncam user posted image user posted image več nas je, lepše bo!!
Gužva bo pa res ogromna v porodnišnicah avgusta in septembra user posted image user posted image
Pri nas je zunaj že vse belo user posted image joj kako mi je lepo ko pogledam skozi okno in vse belo.. Samo naj tako ostane da ne zapade preveč, da bo moj user posted image še lahko domov prišel user posted image . Upam da to leto sneg ni presenetil cestarjev user posted image user posted image pač je pa res tako, da imajo veliko dela, mi pa smo živčni če še isto sekundo nimamo splužene ceste, zase govorim user posted image bo treba malo potrpet glede na to da imajo kar veliko dela..

pikicaa25 - če si smem sposoditi tvoj pregovor za nas vse punce  user posted image

user posted image NIKOLI NE DOBIŠ ŽELJE, NE DA BI DOBIL MOČ, DA JO URESNIČIŠ user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
26.11.2010 12:00:52   
Katte
Vidim, da se nam pridružuje kar nekaj novih. Upam, da gremo na rekord (Tudi po številu rozik seveda). Dobrodošli, Nusyka in Sa.Ka. V decembru pozdravljam tudi Luno*, tajo01 in pikicoo25, ki sem jih malo manj vesela, ampak so vseeno dobrodošle. Punce, žal mi je, da niste obarvale november roza.
Pri nas pa ni še nič belo. Nimam nič proti, ker sem še v službi in moram biti tukaj do kakih treh, pol štirih. Potem pa naj kar zapade. Lepo je, če pada sneg in je vse belo, če si lahko doma na toplem in ne rabiš nikamor iti. Sovražim pa plundro in rjave kupe snega, ki otežujejo normalno hojo in parkiranje avtomobila. No ja, tudi to spada zraven.
Še malo, pa bo vikend!!!

user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 254
26.11.2010 12:06:23   
tejchy*
dokler si doma na toplem je pogled na sneg vedno lep user posted image user posted image ko bo kam treba z avtom, si bom tudi jaz premislila user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 255
26.11.2010 12:11:45   
nadka30
punce držim pesti da vam tile trije veseli možje oz. dobri možje natrosijo kup pluskov na testkihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
MI smo imeli to srečo že v dveh decembrih no tretjega verjetno ne bo zato pa pridno navijam za vas in pošiljam pikepoke za vsako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 256
26.11.2010 12:27:45   
Katte
No, pa je tudi pri nas začelo naletavati.
Hvala za navijanje, nadka30 user posted image . Upam, da nam prineseš srečo.

Still hoping.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 257
26.11.2010 12:29:46   
tejchy*
Hvala nadka30 user posted image , upam da ti bomo čim hitreje lahko vrnile uslugo in navijale zate  user posted image . Pri nas je vedno huje s tem snegom, ga je že toliko naletelo da je na cestah že problem user posted image

< Sporočilo je popravil tejchy* -- 26.11.2010 12:30:02 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 258
26.11.2010 12:48:20   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy*

Hvala nadka30 user posted image , upam da ti bomo čim hitreje lahko vrnile uslugo in navijale zate  user posted image . Pri nas je vedno huje s tem snegom, ga je že toliko naletelo da je na cestah že problem user posted image

hvala ampak mislim da smo mi končali, čeprav pravijo nikoli ne reci nikoliuser posted image user posted image user posted image , bosta pa tudi moji dve punci navijale za vaše pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 259
26.11.2010 13:19:44   
Katte

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
01.12.
jolika (5. krog)

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)
jasminčika (x. krog)

5.12.
thanchyka (x. krog)
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxo (18. krog)
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)

9.12.
Pepa (11. krog)
Katte (6. krog)

10.12.
camino79 (x. krog)

12.12.
tejchy* (x. krog)
Nutry (x. krog)
mladika (x. krog)
Natka23 (2. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)
*žurerka* (1. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka ((x. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)

x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
sashy (1. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37
user posted image

NOSEČK: ______

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika 

user posted image               

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 260
26.11.2010 13:49:15   
spelca82
Punce, se vam še jaz pridružim na seznamčku. 28.12., 10 krog v tej rundi.

Pa upam, da bodo možje pridni pa user posted image  ali user posted image  prinesli.
Zdrava prehrana pa to, ne vem, če kej pomaga. Itaq je od vsake posameznice odvisno. Kar se pa tiče tega, kdo ve...pri nama ena moja kolegica ve, da delava, pa da mava probleme, drugim mi pa ni, da bi razlagala. Včasih še mojmu ne razlagam, da ne bi mislu, da sem zmešana :)

Carpe diem!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 261
26.11.2010 13:58:00   
Sa.Ka
Hvala za dobrodošlico.user posted image

Ja, midva imava očitno spet težave, kot pri prvem otroku.  Razlog vsaj veva. To so moji jajčniki oz. vse te ciste user posted image   Pred prvo user posted image sem morala še na operacijo pregrade in glede na to, da je pregrada spet tu ( sicer zelo majhna) , naj nebi vplivala na zanositev. Vsaj tako pravi moj G.user posted image   Pustimo se presenetit. Ene velike panike ne bomo delali, časa imamo še dovolj, sva še oba mlada. user posted image Edin razlika v letih me mal skrbi.user posted image

Sneg je tuuuuu, popoldne gremo že norčije vzganjat na sneg.user posted image

(odgovor članu spelca82)
Neposredna povezava do sporočila: 262
26.11.2010 13:58:33   
nadka30
pa da vam dam malo decemberskega vzdušja da boste lažje pričakale svoje pluske

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kot že rečeno čim več pluskov in drugo leto  malih sončkov

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelca82)
Neposredna povezava do sporočila: 263
26.11.2010 14:00:58   
Sa.Ka
Nadka, iz tvojih ust v božja ušesa.user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 264
26.11.2010 14:02:40   
nadka30
na tem seznamu želim konec meseca videt čim več roza barve in drugo leto čim več takih oblin.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 265
26.11.2010 14:05:22   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.Ka

Nadka, iz tvojih ust v božja ušesa.user posted image user posted image

seveda bo točno tako kot sem rekla, mene so dobri možje že navajeni in so me za enkrta pridno poslušaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
26.11.2010 14:05:35   
Sa.Ka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 267
26.11.2010 14:13:17   
nadka30
popravljam mene so dvakrat poslušali in to enkart sem plusek zagledala za božič enkrat pa za novo leto tako da pri nas sta bila pridna božiček in dedek mrazuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
26.11.2010 14:15:51   
nadka30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 269
26.11.2010 14:37:38   
Katte
Dobrodošla v našem decembru, spelca82. Upam, da bo tudi zate ta mesec najlepši.
nadka30, tvoje slikice bodo sigurno pomagale pri tem, da bo ta mesec najbolj roza user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 270
26.11.2010 14:39:20   
Katte

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
01.12.
jolika (5. krog)

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)
jasminčika (x. krog)

5.12.
thanchyka (x. krog)
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxo (18. krog)
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)

9.12.
Pepa (11. krog)
Katte (6. krog)

10.12.
camino79 (x. krog)

12.12.
tejchy* (x. krog)
Nutry (x. krog)
mladika (x. krog)
Natka23 (2. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)
*žurerka* (1. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka ((x. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)
spelca82 (10. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)

x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
sashy (1. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 38
user posted image

NOSEČK: ______

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika 

user posted image                

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 271
26.11.2010 14:40:30   
nadka30
katte v to pa ne dvomim da ne bi bil roza lani je bilo v decembru če se ne motim 17 nosečk in ena izmed njih sem bila jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 272
26.11.2010 14:41:55   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30
katte v to pa ne dvomim da ne bi bil roza lani je bilo v decembru če se ne motim 17 nosečk in ena izmed njih sem bila jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 273
26.11.2010 14:46:35   
nadka30
punce sneži in naj vam te prve snežinke prinesejo lepe plusek in ja december je magičin in čaroben pol pa še dobri možje pomagajo in pluski bodo leteli tako močno, roze barve je pa baje dovolj če bi jo slučajno zmanjkalo se jo da donaročit taklo da punce go,go,gogo upam da sem vam dala malos podbude, ker jo rabite in ja rabite svoje pluske in zaslužite si da boste drugo leto poleti mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 274
26.11.2010 14:47:26   
xoxox
U madona. Sam pa ste ene čveke. Samo, da začne snežit pa ste že vse poskočne. user posted image

Joj jaz samo upam, da mi rata pridet domov. Potem naj pa kar sneži kolikor hoče. Mi je kar grozno, ko poslušam radio in obvestila o razmerah na cesti. user posted image

Samo še 5 dni pa taprva lula. user posted image  Jolika bo z debelim user posted image  otvorila rozast december. Gremooooooooooooooo... user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?