Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 8.11.2010 19:49:36
|
|
|
|
jeanitte
|
Še js sm prišla k vam, v upanju, da bo december letos še posebej vesel. Ne vem pa, kdaj točno je moj datum nepričakovanja, tk da bi prosla kr za x. za vse nas
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 8.11.2010 20:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Tkole je zdej. Js sem se odločla, da bom 9.12., malo po mojem rojstnem dnevu, v veselem decembru, po 10 mesecih minusov in enojnih črtic, v živo vidla kako zgleda PLUS na nosečniškem testu. In potem bomo dobili levčka/levinjico, kar je pa že itak od nekdaj moja skrita želja. Dejmo decembrke, ta mesec bo rooozaaa! Prosim, dodajte me na ta res lepo okrancljan seznam. Pepa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 9.11.2010 20:29:12
|
|
|
|
fiala
|
Joj, punce, še mene prosim gor na seznam! Pravkar sem se poslovila od novembra, se fejst zjokala in zagledala decembrke in mi je malo lažje pri srcu. Decembra bo 3 leta najinega truda, tako da rezervirajte eno štručko še za mene prosim! Tam okrog 6.12., za Miklavža. Lep večer!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 10.11.2010 10:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak me kuhanega vina ne bomo deležne letos, ker bomo , ane? a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 10.11.2010 10:53:40
|
|
|
|
tejchy*
|
Ga imam sicer kar rada in paše na kakšen mrzel večer, ampaaaaak [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] , za [img]smileys/duda.gif[/img] se mu odpovem!!! [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 10.11.2010 11:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa za Silvestrovo bomo nazdravljale z jagodnim šampanjcem... Tudi jaz imam zelo rada december. Najlepše je, če je po tleh že (vsaj malo) belo, ampak tud od tega odstopim, če dobim . Pepa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 10.11.2010 12:11:46
|
|
|
|
fiala
|
Tejchy, dala sva skozi kar nekaj preiskav in je vse OK. Doma imava že 12 let staro punco, drugega pa ne gre pa ne gre. Zadnjič mi je ena rekla na to temo, da si mogoče otroka podzavestno ne želiva, oz. nanj nisva pripravljena. Kaj pa vem?!?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 10.11.2010 12:15:29
|
|
|
|
tejchy*
|
meni je lepo gledat kako zunaj pada sneg, kako je vse belo , ampak ko moram it ven, ali pa kam z avtom - se končajo te lepe misli !!!! Tolk ene brozge po tleh da si potem ves moker, ampak saj pravim, ko sem še noter mi ni lepšega kot pogled ven na zasneženo okolico no je pa tako, da so vsi letni časi po svoje lepi, za vsakega se nekaj dobrega najde in slabega.. Odpovemo se vsemu za tisti !! - kuhančki, šampanjček za novo leto itd .. bo toliko večje veselje za da ni primerjave .....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 10.11.2010 12:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem trenutno v takem obdobju, da mi nekaj manjka... Na šihtu je katastrofa, plače nizke in ne vem, koliko časa bo lahko šef sploh še vztrajal, če ne gre... Pa še tisti SS pred meseci, ko sem se res ful veselila dojenčka in nosečnosti. Upam vsaj, da bo kmalu, da bo spet vse lepo in me ne bo brigalo za službo, ker mi bo pri srčku toplo. Se mi zdi, da čakam na že celo večnost, ker sem bila že aprila pripravljena na še enega dojenčka. Pa itak ni nikoli tako, kot si zamislimo... Tale december bo res veseli, če bom že začetek meseca zagledala pozitiven testek. Tist vikend, ko bo treba najbolj sem si že rezervirala, da bom imela dosti časa. a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 10.11.2010 12:28:50
|
|
|
|
tejchy*
|
fiala - ne rečem, da tudi to ne more biti res, ampak se mi zdi da če vama res ne bi bilo do 2 otroka, bi potem tudi že zdavnaj odnehala .. vsaj pomoje, no .. Je pa res mučno, takole čakati, sploh ko se gre že za leta . Ne glede na vse je pa tako, da se vsak trud obrestuje .. Trud, želje - mora se !! Verjamem, da se bo tudi tebi. Vem da se bo! Midva sva pa še kar mlada, brez zdravstvenih problemov, nobenih drugih problemov, stvari do sedaj ˝pošlihtane˝ kot morajo biti - PA NE GRE.. Jaz sem že na splošno tak človek, da imam že od majhnega veliko otrok okoli sebe (mlajšega brata, sestrico) in je to moja velika želja, sedaj ko je pa napočil čas in bi tudi moj rad (njegova želja je bila malo poznejša - logično, fantje pač ) pa enostavno NE GRE . Ne morem reči da poskušava že celo večnost, se bo kaj kmalu obrnilo 1 leto .. Je pa res, da sva vsak mesec skrbno načrtovala kdaj bova , kaj bova jedla da bo čim bolj zdravo - in odkrito rečeno, do sedaj, samo zaradi , kar NI PRAV!! Izgubilo se je tisto spontano, zato sem si rekla, da tale mesec ki prihaja, odpade štetje dni, štetje O (v glavi pač še vseeno vem in čutim kdaj jo imam ) in ko nama bo do tega (prejšnje mesece bi to počela ne glede na to če sva utrujena do konca - je blo treba!!) pa bomo videli.. Sem pa tale vikend izjokala dušo ven ko je prišla , me je res prizadelo bolj kot katere koli druge mesece.. DECEMBER naj bo naš mesec - hope so!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 10.11.2010 12:41:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, punce, veste kako bi bilo lepo, če bi bil decembrski seznam cel roza! a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 10.11.2010 16:13:02
|
|
|
|
camino79
|
A me vzamete tudi tokrat? Sicer malo skačem po IUI temi, samo je ta seznam tako pozitiven pa čeden, da bi reees rada bila tukaj tudi. Če bo IUI uspel, potem je ne pričakujemo 10.12.2010!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 10.11.2010 18:14:57
|
|
|
|
tejchy*
|
camino79 - seveda, kakšno je to vprašanje .. več nas bo, lepše in krajše bo počakati na december. Držim pesti da ti uspe tokrat . Pa še tok ˝fletn˝ datum imaš !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 10.11.2010 18:58:31
|
|
|
|
Lineta
|
mogoče se vam bom tudi jaz pridružla...m sicer še ni, ampak na testu je - tako da mislim da ne bo nič v novembru...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 10.11.2010 22:07:34
|
|
|
|
sashy
|
Hoj še z moje strani. Tukaj je vzdušje res praznično, sploh zaradi tako lepega seznamčka. Tudi midva z sva se odločila, da bova imela še enega . V torek grem odstranit mireno in sva nameravala kar takoj začeti, ker itak vedno traja preden dejansko zanosimo. je bila kljub mireni šibka, nazadnje je prišla pred nekaj dnevi tako, da upam, da že kar hitro uspe, zato je ne pričakujem v decembru, vendar ne vem kdaj. Upam, da se vam lahko pridružim na seznamčku Drugače pa vsem želim čim prej, da postanete !
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 11.11.2010 7:28:04
|
|
|
|
Katte
|
Čao punce. Še jaz se vam pridružujem v veselem decembru . Ste tako super in seznam je tako lep, da mi (skoraj) ni hudo, da sem se prestavila sem . No, začenjam šesti krog, pričakujem pa po 9.12.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 11.11.2010 9:41:20
|
|
|
|
tejchy*
|
Katte -žal mi je upam da bo december tvoj mesec!! Je res tako lep seznam, da se vse hočemo sem prestavit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 11.11.2010 9:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene imate 2x gor... Al so se kaki znakci zamenjali in je to druga anonimna? a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 11.11.2010 16:34:55
|
|
|
|
XoXo
|
Hojla punce! Po dolgem času se javljam. Me je RR malo zafrkavala in se sploh ne morem več prijavit s svojim nickom. Sem probavala in probavala pa nič. No tako sem sedaj našla drugo rešitev. Na novo sem se registrirala tako, da sem po tanovem enako kot prej samo brez enega x. Da ne bo kateri čudno. Tako je lepi seznamček. Še bolj pa bo konec decembra, ko bo ves rozaaaaaaaaaaaaaaaaa.. No počasi bomo pa začeli intenzivno . Iskreno povedano do sedaj sploh nisem imela volje, saj se mi vse skupaj že malo preveč vleče. No ampak mislim pozitivno in verjamem, da bo december prečudovit mesec poln roza barve.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 11.11.2010 17:09:47
|
|
|
|
tejchy*
|
xoxo - v kateri krog pa gresta? da te decembra barvamo roza !!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 11.11.2010 17:50:29
|
|
|
|
XoXo
|
tejchy* midva greva v 18. krog če se ne motim. Ne vem več. Sploh ne štejem, ker se mi že predolgo vleče. Pa vmes SS. Kaj pa vidva? Ja vse bomo rozaaaaaaaaaaaaa še letos.. anede? Komaj čakam.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 11.11.2010 19:22:27
|
|
|
|
Katte
|
anonimna (2. krog) jasminčika (x. krog) 05.12. thanchyka (x. krog) smeška83 (11. krog) 06.12. xoxo (18. krog) fiala (x. krog) 9.12. Pepa (11. krog) Katte (6. krog) 10.12. camino79 (x. krog) 12.12. tejchy* (x. krog) x.12. anonimna (x. krog) jeanitte (x. krog) sashy (1. krog) SKUPAJ NAS JE: 13 NOSEČK: ______ NAVIJAČICE: witch, Luna*, Lineta, lananai, tejchy*,nadka30
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 11.11.2010 19:52:09
|
|
|
|
tejchy*
|
xoxo - iz tvojih ust v božja ušesa da bi le bile decembra vse rozike!!! pri nama bo to sedaj že 9 krog, ampak sem od decembra naprej brez KT, vmes pa 2 meseca nisva imela možnosti delati na . me je sedaj kar malo šokiralo ker bo kmalu skoraj 1 leto od tega kar sva se odločila za pa še kar nič . No, pa brez negativnosti!!! Upam da nam dobri trije možje v decembru prinesejo za vsako en lep močen + na testku!!! Svojemu sem v hecu rekla, da glede na to da si vsako leto nekaj podariva, letos ne rabim NIČ drugega, kot en pozitiven testek da lahko najbolj srečno, kot , zaključim leto 2010 ( od njega dobim vsako leto parfum po možnosti hiti to kupovat zadnji dan, in mu moram naročit katerega si želim da ne kupi potem nekaj **** do tam sežejo njegove zmogljivosti kupovanja daril ja - ampak po pravici, se nič ne branim takih daril, si takrat zaželim kakšnega malo dražjega, ker pač sama si jih čez leto ne privoščim - darilo je pa le darilo ). Punce, lep večer, jutri pa je že petek in potem HB vikeeeeeeeeeeeend
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?