|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
29.11.2010 10:24:10   
Anonimen
fiala, tako pač je, da se staramo... Sigurno je človeško telo bolj sposobno "naredit otroka" pri 20ih kot pri 30ih ali 40ih. Bosta še probavala naravno ali sta se drugače odločila? Jst vama želim srečo, da bi vajina hčerka kmalu dobila bratca ali sestrico! user posted image

Pri meni se je včeraj pojavil rjav izcedek in zvečer tudi malo rdeče-roza, ko sem se obrisala. user posted image Kot sem že rekla, so izcedki redni pred M. Tudi pri obeh nosečnostih sem imela izcedke in kri, tako da nisem še obupala, sploh ne. Včeri me je moj prepričal, da sem test delala, čeprav sem ga sama hotla delat šele kasneje, mogoče v sredo... Itak je bilo še ful prezgodaj, tako da samo ena črtica.

jolika, ti si delala testek? Si nekaj omenjala, da ga boš že v ponedeljek mogoče... user posted image

auser posted image

(odgovor članu fiala)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
29.11.2010 10:30:37   
Arual
fiala - moje tečke še ni na spregled, čeprav se je že kazala user posted image . Bom pa jutri naredila test, za vsak slučaj če se je mogoče kaj spremenilo. Čeprav res dvomim v to.

Pa tako sem se je veselila. Joj user posted image  pridi že.  

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
29.11.2010 10:54:02   
witch
Današnje jutro je bilo pa res čudovito user posted image pri nas je lepo sonce in ves ta sneg.... prava uživancija user posted image
Jaz bi naj bila pa po vseh pravili v času okrog O. BT mi je danes ful padla, špika me spodaj, glede sluzi pa nimam pojma... Itak se mi vse pomeša in potem ne vem kaj je moje in kaj ni user posted image user posted image

fiala držim pesti, da vajina punca kmalu dobi družbo user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo testek pokazal velik plusek

arual ti pa imaš res risanke s to tvojo M user posted image mogoče je bil pa ta izcedek vgnzditvena.... jaz res držim pesti, da če ni pikice naj se pride že ta tečka, če je pikica pa naj se pokaže in se neha skrivati user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
29.11.2010 10:54:05   
jeanitte
Še dva dni pa se začenja pravljični veseli december. Komaj čakam, da začnejo padati prvi +. user posted image

Jolika - prosim izvoli odpret novo dozo roza barve, lepo se namoči v njej, pol jo pa kr razlij čez celi mesec. user posted image Verjamem, da ti bodo pri tem z veseljem pomagali vsi 3 dobri decemberski možje, saj smo bile vse zelo pridne.

Želim nam čim bolj roza december. user posted image

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 329
29.11.2010 10:59:07   
*žurerka*
ojla...sem vas prišla malo pokukat ...
no mi veselo user posted image  in upamo na najbolje ..sicer je to naš prvi krog ampak dvakrat je uspelo u prvo upamo da še tretjič :) ....

sem videla da ste se menile nekaj o ovulaciji .. jaz sem našega sineka zanosila takoj po končani user posted image  zato ker sem začela bruhat precej pred naslednjo user posted image  .. tko da jaz se s tem ne obremenjujem preveč kdaj je O ... si pa malček sluz opazujem....

no punce srečno jaz moram šibat ..zagabite svoje partnerje in šibat delat user posted image  da bomo imele čimveč plusekov....

lp

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 330
29.11.2010 11:03:38   
Nusyka
Lep snežni pozdravček user posted image

Sem preštudirala čez vikend o olju svetlina in korenu maca... Se bojim, da imam zaradi motenj delovanja ščitnice probleme s hormoni in posledično zanositvijo user posted image . Ni pa nujno, ker sva resno user posted image le 2x, prej vedno zaščitena. Upam na decemberski user posted image , čeprav mi moj pobegne v začetku O na službeno pot... Upam, da ujameva O, ko se vrne, če ne bo treba kar po poštarja user posted image .

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 331
29.11.2010 11:10:44   
jolika
Pozdravljene,

še nisem delala testa, ker so mi lekarno v soboto pred nosom zaprli. Upam, da ga danes popoldne utegnim kupit.
Tako da jutri zjutraj bomo videli. Me kr stiska. Js srčno upam, da nama je uspelo.. Pa tudi nekega PMS-a nimam preveč, me to mal skrbi. Samo joške mam bolj težke kot ponavadi pred M. Samo vprašanje če bi jutri že sploh pokazalo, ker imam cikle na 25 dni. V vsakem primeru bom spet na decembrskem seznamu...

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 332
29.11.2010 11:26:23   
fiala
Anonimna, ti si me zadnjič mal potolažila, da si imela izcedke, oz. krvavitve v začetku nosečnosti. Vsekakor držim pesti!
Arual, tebi ful privoščim, tudi vsem ostalim, seveda, ampak tebi posebej, ker res dolgo čakaš na svojo štručko.
Sama ne vem, ali bi šla na IVF. Menjam službo, enega otroka mam, dojenčka si želim, res pa je, da v tej starosti malo "ven prideš", se umiriš glede življenskih želja in se ti manj da. Ne vem, kako se bova dogovorila. Nekako nisem še razmišljala o IVF, z nama je vse OK, zato sem vedno mislila, da so samo živci, da zato ne gre. Zdaj mi je pa G dal mislit - očitno res ne bo šlo po naravni poti.
Punce, vsem lep dan želim!

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 333
29.11.2010 13:51:26   
xoxox
Dan punce! user posted image

Itak za pozdrav dobim spet tale "We are sorry..." user posted image  Še dobro, da za vsak slučaj kopiram.

Kako je lepo zunaj! Prav čudovito se je zbuditi v zasneženo jutro. Sploh je prečudovito, ko vidiš, da so bili cestarji ful pridni ponoči in ne bo problema it v službo. user posted image  

Tiste, ki imate O, da vas ne vidim na forumu. Hitro user posted image  delat! user posted image  

jolika, anonimna user posted image , jasminčika, smeška83 kako se kaj počutite? Kakšni znakci? Navijam navijam, da bo user posted image .

Arual lahko pa, da je kaj glede na to, da  user posted image  še ni. Držim pesti, da ti testek jutri pokaže user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: fiala

Dobro jutro, punce! Kako je zunaj lepo!!! Zdaj pa je res božično vzdušje. Samo še pridne moramo bit!
Jaz sem bila v petek pri G na rednem pregledu, delal je na hitro tudi UZ in je videl, da je že bila O - torej jih le imam! Sicer pa mi je predlagal IVF. Glede na to, da 3 leta ni nič in glede na mojo starost misli, da po naravni poti ne bo šlo. Najbolj hecno je, da imava doma 12 let staro hčerko, ki je nastala v 1. krogu...
Arual, kako si kaj? Xoxox, kaj novega?
Lep pozdrav vsem!

Fiala torej je upanje, da bo miklavžek prinesel lepo darilo. user posted image  Upam, da bova čez en teden obe vriskale od veselja. Kako se kaj počutiš? Jaz sem že čisto neučakana. Ne vem kako bom zdržala do ponedeljka. Čas si krajšam s tem, da se odločam kateri test bom naredila. Bom doktorat iz testov naredila. user posted image  Ko grem pa na wc imam pa totalno paranojo, da bom kaj rdečega/rjavega videla na wc papirju. user posted image  Me pa ful na wc tišči. Kot, da sem si mehur prehladila.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu fiala)
Neposredna povezava do sporočila: 334
29.11.2010 14:39:05   
Katte
Hej punce,
je vam, ki ste v službi, tudi tako težko delati, kot meni? Sploh zjutraj, ko je bilo res prelepo. Zdaj sicer samo nekaj kaplja povsod, ampak vseeno bi bilo bolje biti kje drugje user posted image . Pa šele ponedeljek je. Da bi le hitro teden minil. Naslednji teden bom pa itak že v nepričakovanju user posted image , bo še težje delati... Odvisnost od RR-ja tudi ravno ne pomaga user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil Katte -- 29.11.2010 14:40:54 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 335
29.11.2010 16:44:18   
tejchy*
Kako smo že vse neučakane, ko se december tako približuje  user posted image user posted image . Tole praznično vzdušje res polepša dneve, vsaj meni user posted image , potem vsa obdarovanja, darilčka - no, tole leto imamo najbrž vse samo eno veliko željo kaj zagledati na testkih user posted image .
Je res tako lep pogled ven, ko je vse zasneženo, bele strehe, zasnežena drevja in snežinke ki kar padajo z neba - prelepo user posted image . Bi najraje kar sedela pri oknu, in gledala ven user posted image .

Arual - upam da te ne heca user posted image ampak je le izcedek zaradi vgnezditvene, ker tole je pa res že čudno vse skupaj. Še kar držimo pesti za user posted image !!!
fiala,  kakorkoli se bosta odločila, z IVF ali pa po naravni poti zanositi, upam pa, da boš čimprej zagledala na testku + (močno upam da že ta mesec!!) in da boste čimprej povečali družino user posted image .
Katte, naslednji teden bo že približajoč dnevu D user posted image in če sklepam po sebi kakšna bom, cele dneve bom visela tukaj na RR in hodila pogledovat kaj je novega, ostale sekunde se bom pa spraševala ˝če ta mesec pa je kaj ratalo?˝ user posted image user posted image
Vse ostale, tiste pred in med O pridno user posted image , no, saj bomo ostale tudi ampak pri nas že ˝je kar je˝ user posted image  user posted image !
En lep, zasnežen, pozdravček user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 336
29.11.2010 17:46:21   
mladika
pozdravljene moje čvekice!!
Če bomo tut tolk pridne z roza barvo kot smo/ste s čvekanjem pol mislim da bomo kr vse roza ta mesec.Matr 14 strani smo načvekale pa še december ni,ma smo babe ene klepetule!!user posted image no mi smo mislim da že zaklučli z O,čeprav me danes nenormalno D jajčnik boli,to je tisti na kterem mam miom in sploh ne vem če je možno,da bi ta jajčnik ovuliraluser posted image sicer smo bli pridni učiri za vsak slučaj,sam ne vem...pustimo se presenetit!!!!!user posted image vse ki vas je user posted image predčasno obiskala pošiljam user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej!!!!

< Sporočilo je popravil mladika -- 29.11.2010 17:47:05 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 337
29.11.2010 18:31:01   
fiala
Punce, jaz sem jabolčno pito spekla, pa je odlična! Zraven malo mleka s cimetom - hmmm kako paše. Pri nas je tudi belo - zelo lepo!
Xoxox -v teh 3 letih sem imela že vse znake nosečnosti, tako da se z njimi več ne ukvarjam. Vse bi pojedla, sem napihnjena, občasno mi je slabo... Samo, da ni rjavega izcedka...
Joj punce, ve ste tako zlate in pozitivno naravnane, to je tako fajn!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 338
29.11.2010 18:32:47   
witch
Sprehod po zasneženi cesti obsijani s soncem.... nekaj najlepšega user posted image user posted image sem si danes popoldan privoščila malo razvajanja in sva šla z dragim na doooolg sprehod user posted image user posted image
Se pa strinjam z vami, da bi bilo lepo če bi nam dobri možje poklonili čim več pluskov. Meni lansko leto božično jutro ni prineslo pluska, ampak eno 10 dni zamujajočo tetko M user posted image Upam, da bo letos kaj bolj radodaren božiček user posted image
Še malo pa se bo začel tudi naš seznamček barvati user posted image user posted image in upam, da bo cel roza user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 339
29.11.2010 18:46:02   
tejchy*
fiala, daj ne draži s pecivom user posted image user posted image sem si že prisegla (nevem kolikorat) da zvečer ne bom jedla, ampak po takih postih, me kar vleče v kuhinjo po kaj sladkega user posted image . Glede znakov sem pa jaz zadnja da se oglašam, ker sem jih imela skoraj vsak mesec zadnjih 9 mesecev user posted image slabost, boleči jajčniki, napet trebuh, volčja lakota, občutljiv vonj (ja, tudi to sem si znala vbiti v glavouser posted image ) praktično vse že no, tale mesec pa imam mir pred vsemi znaki user posted image - končno, zgleda sem se sprijaznila..

witch - teli sprehodi mene tudi čisto očarajo user posted image !! Ni lepšega, jaz sem sicer danes to storila sama ker moj dragi dela, ampak malo samote pa tudi ne škodi  user posted image

Danes sem nekam delovno naravnana, vse sem že pospravila, posesala, zdaj moram samo še pomit po tleh, ker mi moj user posted image vse potaca ko pride iz sprehoda user posted image . HB, da obstaja tale forum, ker odkar načrtujeva ste/so mi punce stale ob strani ko je bilo najhujše. dobro, najbrž nebi obupala, ampak sigurno ne bi šla tako pozitivno naprej, kot grem lahko sedaj. Zato vse punce, hvala vam user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 340
29.11.2010 18:59:04   
mladika
tejchy* ti pošiljam nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image in pa vsem ostalim puncam,TES STE SUPER!!!!!!!
wichika moja,ke se mi ti skrivaš??

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 341
29.11.2010 19:22:27   
smeška83
Pri meni še ni ne duha, ne sluha o PMS. No, razen požrešnostiuser posted image  Me pa ful čudno špika v jajčnikih, pa slabo mi je že od sobote. Pa malo me v prisih špika. Vse bi blo lohka ful obetajoče, če ne bi prišlo do ciklusa brez ovulacije (bt se ni dvignila), kljub jemanju klomifena. Tako,da nimam pojma, kdaj se user posted image  prikaže, da lahko začnem klicat Reša, saj bova šla kmalu v ICSI postopek. Nimam pa pojma niti, zakaj mam take čudne znake. Mogoče zaradi cistuser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 342
29.11.2010 19:30:35   
witch
tejchy tudi ko greš sam je super user posted image malo samote pa včasih tudi paše user posted image

mladika saj pride prebrat, za pisanje mi pa kar zmanjka časa user posted image sem imela prejšnji teden ene obiske, dela imam čez glavo in še naprej, zvečer sem zmatrana in kar v posteljo padem.. Prehiter tempo življenja moram živeti in mi to ni všeč user posted image drugače pri meni ni nič novega. O še ni, upam, da kmalu bo user posted image ti pa zdaj samo še čakaš... Jaz še vedno upam, da vama bo uspelo čim prej, brez operacije user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa torto za babico pečem user posted image user posted image user posted image ima jutri rojstni dan user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 343
30.11.2010 7:20:46   
Anonimen
Pri meni še kar rjav izcedek. Malo me nervira, ker se bo najbrž vsak čas vlila user posted image . Čeprav sem v teh treh dneh že 2x obrisala tudi malo krvavo... Mi je čudno, ker M ponavadi pride in to je to. Sem mislila jutri zjutraj delat test, ma bom najbrž še kak dan počakala. Da ne bo spet - in bom še kar upala...

auser posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
30.11.2010 8:13:12   
jolika
Evo pa sem naredila test in je bil velik -. Itak da so me isto sekundo oblile solze.user posted image Poleg tega pa sem opazila malenkost svetle krvi, kar pomeni, da bi lahko M dobila že celo danes, kar pa je 24.dan cikla. Ful mi je težko, moj me je komaj spravil v službo.. Pa še toliko dela imam, pa sploh ne vem kje naj začnem... Res sem se veselila, da tokrat bo pa le uspelo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
30.11.2010 8:14:44   
Anonimen
jolika user posted image  user posted image user posted image user posted image Če imaš tako kratke cikle, ti še vedno lahko dobri možje prinesejo +! Držim pesti!

auser posted image

(odgovor članu jolika)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
30.11.2010 8:47:16   
Katte
anonimna user posted image , jolika, obema pošiljam virtualni user posted image  in cel tovornjak user posted image , da mogoče user posted image  vseeno ne pride. Če pa mora, naj pride čimprej in naj bo zadnja.

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
30.11.2010 12:44:11   
thanchyka
Grrrrrrrrr, pisala, pisala, pisala in pol me vrže ven, grrrrrrrrrrrrrrrrr ... user posted image Kaj pa si ne shranim prej, ne? user posted image

No, kaj sem že pisala? Aja, mislila sem vprašat srečico17, če še vedno user posted image ? In prav je tako, boljše malo več, kot malo premalo - od viška glava ne boli - Katte to že ve user posted image

Glede anonimne in jolike se pa pridružujem katte, upajmo, da user posted image ne pride, če pa že vrag mora, naj pride čimprej in hitro mine, da grete naprej in mogoče še ostnete decemberke! user posted image

No, naj še povem, da so moji O testi zgleda le bili izpravni in da je zgleda meni potekel rok (ali pa nisem bila pravilno shranjena user posted image ) - sem bila na branju izvidov v ambulanti (kri, UZ...) in so bili krvni izvidi katastrofalni in morasm vse še enkrat dat skozi, ker so tolk nerealni... Je dr. rekel, da glede na vse to ni moglo prit do O. user posted image - torej smo se zastojn trudli in user posted image - hjooj, če bi me moj zdaj čul, ko je glih prejšnji dan rekel, da bi se z lahkoto navadil na vsakodnevno user posted image in da zdaj pride na svoj račun user posted image Ampak men pa je to tak kot pravi tejchy* - ob vsem tem tempu in stresu ni glih volje (čas se že še najde) za vsakodnevne aktivnosti čez cel mesec - na 2-3 dni prek teče user posted image

Nič, punce, grem še jaz kaj postorit, bodite lepo, pridno user posted image , pa pazite, da vas sneg ne zalije, zdaj ko teče z vseh streh in polno luž po tleh. Jutri pa se začne veseli december - in naj bo čimbolj rozastočrtast ali rozasto plusast user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 348
30.11.2010 15:26:47   
Katte
thanchyka, no, vsaj vedela boš, pri čem si. Lepo, da so se zdravniki zavzeli zate. Te bodo že poštimali in mogoče bo že naslednji krog tvoj user posted image . user posted image  pa nisi zastonj, je itak treba vaditi user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
30.11.2010 17:03:25   
witch
Čer punce user posted image
No danes je imela babica rojstni dan in smo prav lepo praznovali v družinskem krogu user posted image user posted image dela pa tudi seveda ni manjkalo user posted image tak da sem se nadelala in napraznovala user posted image user posted image user posted image
Jutri pa se začne naš mesec, ki bo zelooo roza user posted image punce moramo podreti novemberski rekord user posted image tak da daaajmooooo punce user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

IUI zanositev
bit

Zanima me v katerem postopku IUI ste zanosile?

prvi (30%)

drugi (2%)

tretji (3%)

četrti (3%)

več (3%)

nisem (59%)

Število vseh glasov: 172

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!