Taddy78 -> RE: prosim za pomoč (31.10.2010 22:25:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ne vem, kakšna osebnost si ti in ali si sposobna zaživet na novo, ampak moje mnenje je, da če je prišlo že tako daleč, da bi mogla shujšat zaradi njega in da si omisli neko "prjateljico", spokaj kufre (ali jih spokaj njemu - vseeno), vrzi mu ločitvene papirje na mizo in ga brcni v rito. Nato shujšaj, če si TI to želiš. Ne hujšaj samo zato, ker ON to želi. Tak, kot si napisala - zdaj ga motijo kg, ko boš shujšala zato, ker on to želi, ga bo čez čas začelo motit to in ono... Temu ne bo konca. Glede tistega, ko ti je predlagal, da si najdi kako prijateljico.. To si pa le najdi, pa ne zaradi njega, ampak zase. Da boš imela koga za druženje in za potožit se komu, ko ti bo hudo. To, da pa se "gabiš" sama sebi, pa bi rekla, da je on kriv. Glej, ko si imela težave, bi ti moral stat ob strani, da ne bi rabla iskat utehe v hrani. Jaz res ne razumem.. Kaj pa, če so kg samo izgovor za to, da si je našel "prijateljico"? Zakaj bi bla posesivna, če hočeš, da je doma z družino in ne lumpa okrog? Meni se to ne zdi nič narobe. Če pa že kdaj izrazi željo, da bi šel zvečer ven s kolegi, pa dajta otroke v varstvo, pa ti pojdi ven po drugi strani s svojimi prijateljicami (mogoče s kakimi, ki jih že dlje časa nisi vidla..). kerensa ima pač bolj odprt odnos, ampak jaz pa vseeno želim vedet, kje je in s kom. Ker si pač vse zaupava in zakaj si tudi tega ne bi povedala? Če v odnosu opaziš, da te začne partner počasi teptat, pol hitro stran od njega, če se ne spremeni. Nobena ženska si ne zasluži, da doma z otroci čaka deda, ko je on lepo z drugo babo[sm=hudicek1.gif] nobena.. tudi ti si ne zaslužiš tega. aja, pa še to - ja, jaz bi šla do te njegove "prijateljice" in se zmenla z njo[sm=hudicek1.gif] Zakaj pa je sedaj on kriv da se nažira s hrano in da je debela? Sama je napisala, da je zaradi preteklosti začela s prenažiranjem. Če bi pa napisala, da se je začela drogirat, pa bi mu dali prav da išče drugo žensko? Čisto odkrito povedano. debelost je zasvojenost. Ene so vesele in zadovoljne same s sabo (poznam ohoho debelušk, ki so bolj samozavestne kot Heidi Klum), ene pa tonejo globje in globje, se prenažrajo potem pa je cel svet kriv za njihovo nesrečo. Glede na to kako dolgo sta skupaj in da te njene travme trajajo že 5 let, se je samo za čudit, da je še tako dolgo vztrajal (konec koncev se lahko samo pretvarja, da se dobiva z drugimi, da se bi malo vzela v roke). zamišljaj si da bi tebe partner cele dneve teroriziral z raznimi psihičnimi izpadi, te omejeval in pitaj boga kaj še vse se je dogajalo pri njima. Tu bi ti svetovala kakega psihiatra, da te malo spravi na pravo pot. Sicer nima ravno neke veze pri tej temi pa vseeno. Moj tast bi moral shujšati vsaj 40kg, da bi se njegove težave, vsaj za polovico zmanjšale. Ko začne jamrat, kak ga bolijo kolena, vedno zaključiva s tem, da mu rečem, da si naj zamisli, kako bi ga bolele roke če bi mogle nositi tako težo. Odkar sva z mojim skupaj, mu zdravnica govori, da mora shujšat, pojavila se mi je sladkorna, ima preveliko srce, žile se mu mašijo, ima že umetno koleno, preživel tumor na glavi, sedaj so mi iz nosa izrezali raka, ponoči ne more spat, ker mu zaradi debelosti sfali zraka...v glavnem tablet na dan poje toliko, da tak nimajo nobenega učinka on pa se še kar prenažira in prenažira. Nam pravi kako malo poje, potem pa grem včasih ponoči ven na čik, pa ga vidim kako brska po hladilniku in je. najbolj pa mi je smešno, ko reče da so mu slabo naredili koleno (to ki je umetno). S 130kg pač ne moreš pričakovat čudežev. Tako da ja...ne shujšaj zaradi njega ampak ZARADI SEBE. Naša računovodkinja je po 6 sinih imel nič kaj zavidljivo postavo, bila je hudo debela. Skorajda lahko rečem da tako debela, da ni prepoznala znakov bolezni, zaradi katere je čez 4 mesece umrla. Bila je pa super ženska, pozitivna, vedno nasmejana. Pri 43letih je zapustila svojih 6 zakladov.Se je kar za zamislit.
|
|
|
|