|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
4.12.2010 8:37:56   
tamy82
Jutro punce!

Kar se smrčanja tiče, je tudi moj med svetovnimi prvaki - tudi sicer, ne samo, kadar ma zamašen nos. user posted image Ma ta tudi moj "navado" da si nikoli nosu ne briše.. user posted image res ne vem zakaj je to dobro.. user posted image
No, ampak jaz ga nikoli ne slišim ponoči (me še nikoli ni zbudil zaradi tega), tako da se ne pritožujem. Me pa vsak, ki ga je slišal smrčati vpraša, kako lahko spim zraven. Ne vem, očitno se vsega navadiš user posted image

Pa hvala za kavico, hayabusa! user posted image Provaj se čez dan vsaj malo odpočit.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.12.2010 8:46:28   
HoneybeeMaja
Jutro!

hayabusa,sara1986 in ostale,ki imate probleme s smrčači (žal sem v tem klubu tudi jaz user posted image ), mene rešujejo zamaški za ušesa,kupujem Hansaplastove,ponavadi kar v DMu,cena je se mi zdi 3,50 eur v škatlici jih je 6kom,vsak par uporabljam cca. teden,ker potem izgubijo na prožnosti,pa niso več udobni,sicer so pa res super,ker so prožni,se čisto prilagodijo ušesu in jih sploh ne čutiš,sliši pa cca. 10% tega kar si prej,skartka obvarujejo pred smrčečimi medvedki user posted image .

Nina33 z manjšo zamudo,pa vendar iz srca vse najboljše tudi z moje strani! user posted image   user posted image   user posted image

Mi3 smo vredu,kot nam je bilo naročeno na veliko počivamo in lenarimo,v četrtek smo imeli UZ,po dieti in inzulinu,se rast mojih malih velikanov počasi umirja.
So me pa hoteli obdržeti v bolnici,ker sem imela pritiska 155/95,ampak najverjetneje zato ker sem bila čisto prestrašena,v čakalnici je namreč eni sonosečki s katero sva na veliko čvekali medtem,ko sva čakali odtekla voda user posted image ,zdaj si merim pritik doma,pa ne gre nad 120/60,tako da je bil zagotovo strah in šok.

Lep vikend,pazite nase in na bušije! user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.12.2010 8:52:44   
samsara04
Jutro, pupe,

Hvala za kavico...Moram priznati, da je v prvih 4 mesecih nosečnosti nisem tikala, sedaj pa imam najraje najslabšo, tisto to go iz Petrola user posted image

Ah, tut moj smrči, da je kaj, sploh, če je prehlajen ali spije kak kozarec preeveč (kar se zgodi bolj poredko). Ko se spraviva spat, on v minuti zaspi, jaz pač ne morem in, seveda, me večkrat prehiti s smrčanjem. Sicer že lep čas uporabljam čepke, a ko se ponoči zbudim za it na wc, on pa lepo spi in smrči, čepki ne pomagajo. In takrat ga moram zbuditi, ne z brco ali s pomočjo komolca, prav vstat moram, ga primet z obemi rokami, strest in ga na glas poklicati. Samo se mi tokrat smili, ker mora zgodaj vstajati, da raje potrpim in ga ne budim. Se bom pa mogla prav kmalu odvaditi čepkov...

Lep dan vam želim, lp

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.12.2010 9:02:20   
samsara04
Sem enkrat imela Hansaplastove čepke iz Dm-a, a so me ušesa po njih preveč bolela in sem jih po tednu uporabe prenehala uporabljati. Prisegam na Ohropax barvne čepke, ki se jih da kupiti v lekarni (4 pari 2,85 eurov). So taki fajni, mehki in prilagodljivi.

HoneybeeMaja, ubogica, da te je ona nosečka tok prestrašla. Upam, da ti pritisk ne poskoči več.

Lp

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.12.2010 9:42:20   
cukica
Pri nas bo nečakom nosil samo Dedek Mraz.Sem pa kupila nekaj parkelnov za naše in taščo ter tasta pa vsakemu eno čokolado,...Ko bom mela pa našega otročka bodo pa drugoleto kr vsi trije.
Honeybeemaja upam,da si v redu.Jaz mam tud pri dr.vedno visok pritisk,ker že tja pridem pripravljena,da mi bodo spet kaj težili.A tvoja dva praviš,da sta velika?Kaj je potem šele moj.Upam,da se je stanje s kg kaj umirilo in,da se debelimo normalno.Bomo videli kaj bodo rekli v sredo.

Drgač pa pri nas še vedno pada sneg,moram pa povedat,da smo končali s spanjem ponoči,spim po dve uri pa potem bedim,pa potem ob ene pete zaspim zopet nazaj,...Bomo videli kaj bo,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.12.2010 10:19:27   
maurica
glede smrčanja; dejte svojim dragim nabavit nosne trakove "Dihaj lažje" (se dobijo v lekarni). Razširijo nosnice in potem res lažje dihaš. Midva jih oba uporabljava, ko sva prehlajena in ful pomagajo user posted image

tamy; tebi sem še dolžna odgovor glede PO P. Sem se šla pozanimat glede poroda v vodi. So mi ful prijazno vse razložili. Jaz imam v rezervi tudi porod z EA in se pravzaprav ne morem odločit (ker je odvisno od tega, kako bo potekalo vse skupaj). Je rekla babica, da bomo vidli kakšna bo situacija ko pridem v P, takrat bodo znali približno oceniti ali se pričakuje, da bo šlo (relativno) hitro ali pa bo porod daljši. Tako da se bomo tam odločili, ko bomo vidli situacijo. Lahko zaprosiš, da bi bil sam v porodni sobi in če se le da, ti omogočijo (navadno se da). Lahko prineseš s sabo CD predvajalnik s svojo glasbo, dišeče svečke ... user posted image . Napišeš lahko tudi porodni načrt in ga imaš s sabo. Za dojenčka dobiš vse tam, ti potrebuješ kar rabiš za osebno higieno, copate. Haljo lahko dobiš njihovo, razen če bi raje imela svojo. V glavnem so bili ful prijazni, odgovorili na vsa vprašanja ... user posted image . V sobi si potem lahko sam (25eur/dan) in imaš lahko obiske čez cel dan kadarkoli, drugače si v sobi z največ še dvema, obiski so ob določeni uri. Dojenčka lahko čez noč (23ih-5ih) po želji oddaš sestram.
Če se še kaj takega spomnem ti napišem, če te kaj zanima vprašaj. Name so naredili ful pozitiven odnos, sem se res dobro počutila user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.12.2010 10:29:56   
lil_
kombinezoncek ma men je pri tako malem dojencku vseeno al ima hlacnice al ne. ze rokavi se mi zdijo tok veliki in tiste rokavicke, kaj sele, d abi nozice tlacla v hlacniceuser posted image no sej stvar okusa. sm imela jst tut namen kupit na hlacnice, ko pa sem vidla ta dva zakeljcka sem ju mogla kupit, sta res lepa. drugac pa je material kombinezona in ne kakcen plis. se na notranji strani ima tako mehko belo kosmato user posted image

dobri mozje kljub temu, da nismo verni je pri nas od vedno nosil miklavz, prinese pa samo kaksno malenkost, medenega/kruhovega parkelna in kaksne sladkarije. mogoce kaksne nogavice. miklavza imamo zato, ker je moja mami rekla da je pomembno da je otrok vesel in ga z darilom presenetis in ji je popolnoma vseeno kdo si je miklavza zmislu. kljub temu, da ma vecina otrok vsega dovolj, si darila res vedno veseluser posted image
tist taprav dobri moz pa je biv pri nas dedek mraz. je prinesel kej uporabnega, kej za oblect, ksno igraco, didakticno igro. kej v tem stilu. da dobri mozje ne obstajajo sm zvedla ze zelo hmal, ampak me ni motilo. je pa pri nas navada, da se smrecica postavi v zacetku decembra in so se pol pod njo nabirala darila. ko sem bila mlajsa in ko je bilo daril vec, so mi eno darilo dovolili odpreti ze za bozic...veselje pac...ni pa bilo nikoli receno da nosi bozicek...je bilo vseeno darilo dedka mraza. zdaj k smo pa ze "odrasli" in smo za novo leto vsak po svoje, smo pa dedka mraza sploh prestavl na bozic. tko da mamo za bozic vecerjo, po vecerji pa odpiranje daril. nismo nevem kaksna velika druzina ampak nekaj pa se nas nabere...in ce od vsakega dobis nekaj...je odpiranje daril kar zanimivouser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.12.2010 11:02:15   
tamy82
maurica hvala za vse info o PO P! user posted image Lepo, da si mela tako fajn izkušnjo, si me prav potolažila user posted image Sej bova itak tudi midva morala it enkrat malo na obisk, da povprašava kako pa kaj in da sploh vidim kako vse to zgleda v živo user posted image Glede poroda v vodi še zdej ne vem ali bi se odločila za to ali ne ... po eni strani se mi zdi super, ker voda olajša malo bolečino in nekoliko skrajša porod, po drugi strani pa moraš bit kar nekaj časa tam na mestu.. Sicer greš verjetno bolj proti koncu v vodu (ko si že toliko cm odprta).. Ne vem, se res ne morem odločit user posted image

Glede obdarovanja pri nas je vedno nosil samo Miklavž in tudi do zdej je vedno tako, da si potem za božič in novo leto ne dajemo daril. Pa tudi za Miklavža samo kakšno malenkost, razen otrokom kakšno bolj uporabno darilce ali pa igračo. No, jaz itak dobim še kakšno darilo za novo leto, ker mam na silvestrovo RD user posted image

Pri nas je tud tako zimsko vreme, sicer ne sneži več, ampak prav mrzlo piha ... brrr user posted image Tako da danes bomo kar noter lepo user posted image No, še neke malenkosti moram it kupit potem ... čeprav se mi res ne da user posted image

Uživajte vikend!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
4.12.2010 11:29:35   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
glede smrčanja; dejte svojim dragim nabavit nosne trakove "Dihaj lažje" (se dobijo v lekarni). Razširijo nosnice in potem res lažje dihaš. Midva jih oba uporabljava, ko sva prehlajena in ful pomagajo user posted image

O tem sem že razmišljala, čeprav močno dvomim da bo hotel to imet na nosu, dans spi v dnevni - me nič ne briga.
Kar se čepkov tiče jih mamo sicer doma ker jih moj s sližbe tu in tam prinese ampak si jih ne morem privoščit da se ne bi zgodilo da ne slišim otroka ponoči, ker moj ga redko kdaj;) bomo že, če ne drugače s pregonom user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
4.12.2010 11:34:23   
cukica
Mojmu ti trakci proti smrčanju nič ne nucajo ampak samo še bolj smrči,...tko,da mamo kr zdravilo za to rukanje in ležanje na boku,...hvala bogu je to samo čez vikend samo še bolš bi blo,da ga sploh nebi bilo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
4.12.2010 12:12:05   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

IZVIRNO SPOROČILO: maurica

O tem sem že razmišljala, čeprav močno dvomim da bo hotel to imet na nosu, dans spi v dnevni - me nič ne briga.
Kar se čepkov tiče jih mamo sicer doma ker jih moj s sližbe tu in tam prinese ampak si jih ne morem privoščit da se ne bi zgodilo da ne slišim otroka ponoči, ker moj ga redko kdaj;) bomo že, če ne drugače s pregonom user posted image

Hayabusa, berem, da si podbna reva, kot jaz, za vse sama, ma, poskusi malo počivat, mene včasih vse boli in tišči in peha pod rebrami, in komaj pridem do zraka, in slabo mi je včasih ko user posted image , pa nosim malega, pa pučem, se sklanjam,...drugače pa itak ne gre, mi rečejo, pa ne smeš malega dvigvat, ja haloool gdo ga pa boooooouser posted image , mož pa itak, ne upa preveč, zaradi križa, je namreč edini dohodek, njegova plača, in tako je....
Oh, se pridružujem klubu, tudi moj je grozennnnnn smrčač, in mu nič ne pomaga, čepkov pa tudi jaz ne morem imet, ker on redko sliši malega, sicer pa imava zdaj tako rešeno, da spi na kavču, sam, kaj bo potem, ko bo tam otroška soba, nimam pojma, bi jo že tako rekoč mogla delat, ampak, ker ga je vsekalo v križu, še čaka, no, ja, sicer pa imamo vse doma, in je gotovo v parih dneh, tako, da ni panike.

Paket, obrazec izpolniš na socialni, potem ti socialna pošlje domov kodo, da lahk naroćiš prek spleta, vsaj tako je bilo lani, letos bom vzela denar, ga krvavo potrebujema, ker sma trenutno v totalni krizi, ta mesec se bo izšlo, za cikuser posted image user posted image , sicer bom pa tudi vse ostale stvari za našo princesko kupila januarja, kako punčkasto stvar, pa kak kombinezonček roza barve, ker imamo same velike, moram kupit številko 62, pa dude, plenice, flaško, kako škatlo AM, pa vložke, zame in blazinice, sicer pa mi že veselo teče iz jošk, mi ceser še nikoli ni, mogoče bom pa le imela mlekouser posted image gdo ve, v tretje gre radouser posted image

Obdarovanje, mi ne pretiravamo z darili, letos je tamali itak premajhen da bi vedel zakaj se gre, gremo pa na božička, da ga spozna, drugače bo pa doma božiček, kupimo pa bolj uporabne stvari, kako poučno igračo, kaj za oblečt, sladkega nič, ker sama rada kaj spečem, sicer sem pa letos že začela sem spekla že potratno potico in makove kupole, njami du, no, čeprav sama lahk pojem bolj malo, pač, za poskušino.

Madona, sem se razpisala, tu je še ena zimska, kako naš malček uživa v snegu, zdaj pa moram kuhat, bo kislo zelje, pečenica in fižol, njami....
Danes sem dopolnila 30 tednovuser posted image user posted image user posted image juhuuu, še 10user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
4.12.2010 12:23:30   
maurica
tamy; porod v vodi je po moje super alternativa, sploh če ne želiš EA. Zgleda pa tako: si sama v sobi, v kateri je banja in miza. Ko se redno začnejo popadki, greš v vodo. Noter si kolikor dolgo ti paše, vmes greš lahko ven (se sprehajaš ...), pa spet noter. Banja je ful velika, napolnejo jo do vrha, tako da midve (ki nisva ravno ful veliki) skoraj lahko zaplavava noter user posted image . Tako voda odvzame težo telesa in na ta način olajša bolečine. Lahko klečiš , sediš, si na hrbtu, se masiraš (banja je masažna), kakor ti paše ... Vmes vseskozi spremljajo otrokov utrip. Iztis je v večini primerov zunaj (ker babica lažje vidi), če pa želiš shraniti matične celice pa je iztis nujno zunaj. Lahko pa po želji tudi noter - v tem primeru je temperatura vode nujno 37 stopinj (tako kot v maternici, zaradi otroka), sicer temperaturo prilagajajo tvojim željam.
v vsakem primeru moraš na posvet, kjer dobiš tudi potrdilo, da si seznanjena z vsem. potem boš pa že vidla do februarja, kako se boš odločila. ti pa svetujem, da se počasi kar odpraviš in urediš to

obdarovanje; jaz prihajam iz napol verne družine (eden od staršev ni veren). imeli smo pa tako: Miklavž je vedno nosil, ampak malenkosti (pomaranče, orehe, sladkarije). Za božič smo se zbrali cela družina pri babici po tisti strani, kjer so verni. Imeli smo božično večerjo, po večerji pa so nas pod smrekico čakala darila, pol smo šli še k polnočnici. Na božič imam res najlepše spomine. Dedek mraz je nosil pri ta drugi babici, ki ni verna. Tu se je zbral drugi del moje družine in smo tudi imeli večerjo, kakšen dan pred novim letom (je bilo tudi super). Tako da je bilo vsakega malo. Kako bo zdej pravzaprav z mojim še ne veva. Pri njih doma je vedno nosil samo Miklavž zato se pogovarjamo, da bi naredili pri njih eno tako tradicijo za Miklavža. Pri nas doma pa bi bili pol za božič user posted image . Bomo še vidli ...

Še par zgodovinskih okoliščin: Miklavž (oz. Sveti Nikolaj) je (za razliko od Dedka mraza) resnična osebnost. Gre za škofa, ki je živel v 3. stoletju v Mali Aziji in ki je znan po temu, da je v času velike lakote razdal vse imetje škofije, da je z njimi pomagal prebivalcem svojega kraja. Od tod njegova znanost po dobroti, zaradi katere je kasneje postal tudi svetnik. Predvideva se, da je umrl 6.12. Santa Claus je pravzaprav angleško ime za Svetega Nikolaja, mi smo ga preimenovali v Božička (po božiču). Znan je po tem, da ga je oblekla Coca-cola (Američani, pač). Dedek mraz je nastal kot alternativa Božička v času komunizma (ko se ni smel praznovati božič), najprej v Sovjetski zvezi, nato se je prenesel tudi v Jugoslavijo.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
4.12.2010 13:54:05   
Tisia
heloooouser posted image
včeraj sem se malo igrala z slikicami ker me je ena od vas spodbudila da bi še jaz imela tako lepo sliko kot je opisala, le da jaz bom oblečena ,ker nimava svoje sobe in bi bilo vidno vsem ki pridejouser posted image  no za zdaj drugo leto bova pa menda imela ker se planirava selitiuser posted image
upam da mi je slikica uspela nekaj takega bom naredila še za novoletno darilo babicam le da bomo vsi na sliki in bom uredila kot koledar
user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
4.12.2010 13:56:50   
meta21

Dobro jutrouser posted image upam da je vaše kaj bolje kot moje, ker sem konkretno razpiuser posted image že na tešče! Pol noči nisem spala ker moj biser smrči bolj kot kočevski medvedi, je namreč prehlajen in je te pasme da si ne briše nosu ker ga bojda niso naučili ko je bil majhenuser posted image pol si lahko predstavljate kak koncert je to bil. Druga polovica pa mi je bila odžrta iz strani podmladkov - en del se je hči zbujala, en del pa me je otrok brcal. Danes ded spi na kavču, majke mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudi moje je blo bolj klavrno, le da nisem jezna ampak spet takoooo žalostna. Problem je v tem, da je moj šele letos marca diplomiral in bil do 1. septembra precej doma, če odštejem delo prek študenta. Pri Lovru mi je bil skoz na razpolago, doma je blo vedno vse narejeno, okrog bajte in kar se gospodinjstva tiče, ker ima res rad pospravljeno in na mojo srečo, ne teži meni ampak pač posesa, pospravi cunje itd. Od septembra dalje je pa zaposlen in en teden dela od 6h do 14h, drug teden pa od 13h do 22h, no takrat pride domov. Ker se je zaposlil 3 stopnje pod svojo izobrazbo (danes pač človek ne more bit zbirčen in je pač dipl. kriminalist, ki dela v Euro spinuuser posted image ) so ga po 2 mesecih začeli uvajati za namestnika poslovodje, kar je zdaj tudi že postal. In tukaj nastane težava (itak, moja). Ker mora vedno prit prvi in it zadnji (zaradi alarmov, denarja, papirjev ...) se mi zdi, da je vsak dan več v službi, dela s 6 puncami, ki so povečini brez obveznosti pa še zmisnle so si, da nekaj ima s svojo mentorico. Vse to mi sicer pove ampak bi blo najbrž boljš da mi ne bi, ker sem v sebi čisto na novo odkrila ljubosumnost. Včeraj je prišel šele nekaj pred 23. zvečer, ker si je menda vse pripravil, zato da je šel danes lahko malo kasneje delat. Ob sobotah namreč dela cel dan ali je pa fraj, tako, da ga danes cel dan ni. In da bi bla mera polna, so se odločili, da bodo decembra odprti tudi ob nedeljah, kar pomeni, da dela tudi jutri od jutra do 15h-midva imava pa ravno pol leta porokeuser posted image . Pa še včeraj, ko je prišel domov, je šel še nekaj na net iskat, ker v "prostem času" še mobitele popravlja in rabi en del. Tako da sem šla sama spat in se je potem enkrat v spanju stisnil k meni. Danes zjutraj sem pa začela razmišljat, kako sem skoz sama z otrokom, trenutno brez avta, da še v trgovino ne morem, da se mu lahko na cesti kaj zgodi, da ima najbrž drugo in se me zato izogiba, da me ne mara ... Rezultat je bil ta, da so mi nenadzorovano tekle solze, on pa ni vedel ali naj gre v službo, ker je pozen, naj me tolaži, naj me nadere, kr govorim neumnosti ali naj počaka, da me mine. V takih čustvenih situacijah je tako strašno neroden-se mi zdi, da bi se najraje skril.

Tako ... Skašljala sem se, zdaj pa če ne postanem vsaj izvršna direktorica kluba Partneric deloholikov naj me kar hudič uzame!user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
4.12.2010 14:03:57   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Zanima me,kdo pri vas obdaruje Miklavž,Božiček ali Dedek Mraz.

Pri nas doma Miklavž prinese sadje in sladkarije, Božiček pusti darilo pod smreko na božič (odpreš ga na božično jutro), dedek Mraz pa nosi pri meni v službi. Babicam in dedkom prepučamo, katerega dobrega moža si bojo izbrali, vsekakor pa vztrajamo, da je samo EDEN. Moja mami je bolj navajena na Miklavža, moževa pa na Božička. Moj foter, ki živimo skupaj v hiši, se bo najbrž prilagodil nam in dal nekaj pod smreko.

Pa še nekaj ... Zdi se mi, da darilo mora biti tako, da se ga razveseli otrok in ne starši-torej raje še en bager ali punčka kot bundica ali žabice, to za otroka ne bo darilo, razen, če si res želi neko oblačilo.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 4.12.2010 14:17:07 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
4.12.2010 14:22:10   
meta21

Smrčanje-pri nas smrčim jazuser posted image . Mam povečane mandlje pa še nekaj s sinusi ...Če bi blo obratno, bi se verjetno že ločila, ker mene zbudi vse-pokanje v daljincu (najbrž vas večina sploh ne ve, da to obstajauser posted image ), ohlajanje materialov ponoči, ki se krčijo in oddajajo zvoke, polnilec za telefon, ki rahlo piska, peč, ki je 2 nadstropji nižje ...

Biljana, zelo lepa slika!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
4.12.2010 14:28:37   
Tisia
jooooj meta21 nič novega s temi hormoni jaz se tudi počutim včasih kot ogromna bunka ki je zgubila ves čar in seksipilnost..pa še moj je mlajši od mene in to 6 let do sedaj nisem bila ljubosumna ampak res nič, ker vsi mi malo pogledamo naokoli sedaj pa če bi pogledal kakšno bi se mi strgalouser posted image  ker me ti hormončki obnorijo in sem mu to tudi rekla ,da ne bo mislil da sem čisto ponorela in sem kar naekrat ljubosumna
potem ko to mine bo boljše,pri tvojem je še dodatno težje ker ima žensko družbo v službi in včasih babe kot babe še več naklanfajo kot je ponavadi..veliko se pogovarjaj kaj te moti in mu povej da kakšne malenkosti iz službe ne govori tebi saj mi to dojemamo čisto drugače s temi hormončki...
jaz včasih svojemu rečem če me ima sploh kaj raduser posted image  pa sploh nimam razloga za to ker je res priden ,ampak pride dan ko je zmatran in je tiho jaz pa osamljena čez dan in polna čustev...pripravljena na jok user posted image ...... pa smo tam

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
4.12.2010 14:36:44   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

jooooj meta21 nič novega s temi hormoni jaz se tudi počutim včasih kot ogromna bunka ki je zgubila ves čar in seksipilnost..pa še moj je mlajši od mene in to 6 let do sedaj nisem bila ljubosumna ampak res nič, ker vsi mi malo pogledamo naokoli sedaj pa če bi pogledal kakšno bi se mi strgalouser posted image  ker me ti hormončki obnorijo in sem mu to tudi rekla ,da ne bo mislil da sem čisto ponorela in sem kar naekrat ljubosumna

Moj je tudi mlajši od mene 4 leta pa od kar dela je shujšal 13 kil ... Mah sej sem bla v prvi nosečnosti ista ampak je blo vseeno lažje, ker je bil skoz doma (no, razen finančno). Sem zdaj že boljše...

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
4.12.2010 14:39:32   
Tisia
punce ne vem kaj naj naredim..dete je brcalo kot noro ene 5 dni ampak res ves čas mogoče pol ure presledka da sem imela vmes za počitek me je že trebuh bolel kolk je brcalo..sedaj pa nič že  zjutraj nisem čutilauser posted image ,ker ponavadi že ko se zbudim tolče kot noro....čutim pa kot nežen utrip srčka v spodnjem delu trebuha in malo pekočih bolečin ker se mi verjetno maternica širi...če ne bo do zvečer brcik grem pogledat dežurnemu ginek. pa me briga če bo rekel da paničarim..bom rajši verjela svojim občutkom

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
4.12.2010 14:41:25   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

Moj je tudi mlajši od mene 4 leta pa od kar dela je shujšal 13 kil ... Mah sej sem bla v prvi nosečnosti ista ampak je blo vseeno lažje, ker je bil skoz doma (no, razen finančno). Sem zdaj že boljše...

user posted image saj bouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
4.12.2010 14:57:18   
Tisia
 no tukaj je en zanimiv članek o naših  trebuščkih user posted image
http://www.zurnal24.si/casnosecnosti/porodna-teza-novorojencka-porod-109370/clanek

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
4.12.2010 15:00:42   
maurica
biljana; ful ful lepa slikca!! Jaz bi tudi tako. Kako si to naredila??
Glede brcik ne vem kaj naj ti rečem. Zadnje dneve sem bolj panična, tako da se strinjam, da greš pogledat, če ne bo sprememb. A si se kaj ulegla na hrbet? Moj vedno začne ful brcat, če sem na hrbtu ...

meta; en velik user posted image . vem kako se počutiš. pred dvemi leti, ko je moj začel delat v tej službi, se je na začetku ful izobraževal. skozi je hodil v tujino na izobraževanja (tudi po par tednov), v službi cele dneve, med vikendi je delal od doma. jaz pa sem imela takrat eno krizno obdobje na faksu (me je sicer ful podpiral in mi pomagal). takrat sva se tudi preselila skupaj, da bova ja čim več skupaj. v glavnem, njega cele dneve ni blo doma, jaz sama in obupana ... katastrofa. sem se počutla, kot da živim sama, sem se spraševala kaj je smisel vsega skupaj ... kriza. po eni strani je samo on delal (sicer za ful dobro plačo), jaz sem bila doma, ampak mi je bilo tako grozno. če bi bil v babjem kolektivu bi tudi mene verjetno kakšno ljubosumje zagrablo. zdej sva se nekako navadla na njegovo službo, pa vsaj v tujino ne hodi več glih vsak mesec, ampak malo manj ... ampak še vedno sem ti velika konkurenca pri kandidaturi za predsednico kluba user posted image
pa upam, da se bo zadeva pri vama čim prej umirila ...

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
4.12.2010 15:14:35   
Tisia
maurica photoscape program si snemi z neta in tam urediš svoje slikiceuser posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
4.12.2010 15:20:04   
cukica
meta21 drži se,....user posted image
biljana l ti pa se ulezi na hrbet ali pojej kaj sladkega,...nuca,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
4.12.2010 15:36:21   
trsica

Dobro jutrouser posted image upam da je vaše kaj bolje kot moje, ker sem konkretno razpiuser posted image že na tešče! Pol noči nisem spala ker moj biser smrči bolj kot kočevski medvedi, je namreč prehlajen in je te pasme da si ne briše nosu ker ga bojda niso naučili ko je bil majhenuser posted image pol si lahko predstavljate kak koncert je to bil. Druga polovica pa mi je bila odžrta iz strani podmladkov - en del se je hči zbujala, en del pa me je otrok brcal. Danes ded spi na kavču, majke mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image Isto pri nas. Jaz sem skoraj 14 dni spala v postelji od tamalga, tamal pa v moji zraven moža, da sem se vsaj naspala.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?