hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa IZVIRNO SPOROČILO: maurica glede smrčanja; dejte svojim dragim nabavit nosne trakove "Dihaj lažje" (se dobijo v lekarni). Razširijo nosnice in potem res lažje dihaš. Midva jih oba uporabljava, ko sva prehlajena in ful pomagajo O tem sem že razmišljala, čeprav močno dvomim da bo hotel to imet na nosu, dans spi v dnevni - me nič ne briga. Kar se čepkov tiče jih mamo sicer doma ker jih moj s sližbe tu in tam prinese ampak si jih ne morem privoščit da se ne bi zgodilo da ne slišim otroka ponoči, ker moj ga redko kdaj;) bomo že, če ne drugače s pregonom Hayabusa, berem, da si podbna reva, kot jaz, za vse sama, ma, poskusi malo počivat, mene včasih vse boli in tišči in peha pod rebrami, in komaj pridem do zraka, in slabo mi je včasih ko , pa nosim malega, pa pučem, se sklanjam,...drugače pa itak ne gre, mi rečejo, pa ne smeš malega dvigvat, ja haloool gdo ga pa boooooo , mož pa itak, ne upa preveč, zaradi križa, je namreč edini dohodek, njegova plača, in tako je.... Oh, se pridružujem klubu, tudi moj je grozennnnnn smrčač, in mu nič ne pomaga, čepkov pa tudi jaz ne morem imet, ker on redko sliši malega, sicer pa imava zdaj tako rešeno, da spi na kavču, sam, kaj bo potem, ko bo tam otroška soba, nimam pojma, bi jo že tako rekoč mogla delat, ampak, ker ga je vsekalo v križu, še čaka, no, ja, sicer pa imamo vse doma, in je gotovo v parih dneh, tako, da ni panike. Paket, obrazec izpolniš na socialni, potem ti socialna pošlje domov kodo, da lahk naroćiš prek spleta, vsaj tako je bilo lani, letos bom vzela denar, ga krvavo potrebujema, ker sma trenutno v totalni krizi, ta mesec se bo izšlo, za cik , sicer bom pa tudi vse ostale stvari za našo princesko kupila januarja, kako punčkasto stvar, pa kak kombinezonček roza barve, ker imamo same velike, moram kupit številko 62, pa dude, plenice, flaško, kako škatlo AM, pa vložke, zame in blazinice, sicer pa mi že veselo teče iz jošk, mi ceser še nikoli ni, mogoče bom pa le imela mleko gdo ve, v tretje gre rado Obdarovanje, mi ne pretiravamo z darili, letos je tamali itak premajhen da bi vedel zakaj se gre, gremo pa na božička, da ga spozna, drugače bo pa doma božiček, kupimo pa bolj uporabne stvari, kako poučno igračo, kaj za oblečt, sladkega nič, ker sama rada kaj spečem, sicer sem pa letos že začela sem spekla že potratno potico in makove kupole, njami du, no, čeprav sama lahk pojem bolj malo, pač, za poskušino. Madona, sem se razpisala, tu je še ena zimska, kako naš malček uživa v snegu, zdaj pa moram kuhat, bo kislo zelje, pečenica in fižol, njami.... Danes sem dopolnila 30 tednov juhuuu, še 10