hel32
|
Jutro Cukica, ne jaz sem sicer iz štajerske, sam, ker mi bolj odgovarja hodit k diabetičarki na koroško- sem živela tam do 30 leta, grem v BOLNICO V SLOVENJ GRADEC, tako, da žal, se ne bova vidle, če pa bo katera druga korošica iz foruma tam 2.11. zjutraj v Laboratoriju, naj me kr pocuka za rokav, me ni možno falit, ena velika, okrogla žoga Nina33, glede UZ imaš prav, če pa je tveganje večje od koristi, ti nardi tudi več, jaz sem jih imela v prejšnji nosečnosti kr 7, tako, da ni nujno, in, pa moj G pravi, da pri gestacijskem diabetesu še bolj pogosto, zaradi kontrole rasti ploda in tahtanja. Zakaj bi limona pomagala Tamy, ja hvala za info, sicer sem v prejšnji nosečnosti o tem prebrala vse kaj sem še našla kje, tako, da vem dobro, za kaj se gre, in, da ni take panike, pač pazit morš pri hrani, in to je skoraj vse, vem, pa, da bom imela tudi po obremenitvi z 100gr glukoze tak rezultat, tako, da vem, klaj me čaka, sicer pa te 3 mesece bom že preživela Tyla, bom vzela knjigo zraven. Kile, hm, jaz se redim na podlago , sicer je zadnje vaganje doma bilo+7kg, pri G pa tista tehtnica vedno več pokaže, ma, HB da mi sestra vedno manj napiše , tam, okoli 10kg sem se zredila v obeh nosečnostih, pa tudi v tej se ne nameravam več, upam, če, ne bom imela 100kg Zatekanje, v 1. sem zatekala tako grozno, da nisem dobila več kaj druga na noge, kot ene natikače, sreča, da je bilo poletje, v 2. sem tudi, malo manj, ampak je bilo vidno, zdaj v 3. pa neki malega, zgleda pa koža taka, kot kaka žolca, taka mehka, skratka, na pšogled nič lepa. Pomaga pa ležanje z dvignjenimi nogami in počivanje, in zelo malo soli, nič konzerviranega, nič salam, samo voda. Ta nosečnost mi tako leti, da to ni res, drug teden bom polnih 6. mesecev, pa še 3 in bomo že rodile, jupi, komi čakam, potem bo pa pri nas malo pavze z reprodukcijo Lep sončen dan želim vsem , in tiste, ki imate preglede danes lepo opravite.