|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 22:08:18   
Patrisha
cer :)

no glede tasce se niti ne sekiram, ker se mi ne da, samo kuuser posted image c ko se njej da, pa prbija take, da ne ves al je vse ok al ni user posted image

ampak kak ze en vic pravi? vsako tele ma svoje vesele user posted image user posted image

user posted image nic se malo pa me bo zmanjkalo :/ po 40 min kolesarjenju, pa sprehodu sredi noci mi je zdaj tak fino, da se vidim samo pojslo pred sabo! uzivajte, lep vecer se naprej, pa lejkou nouc!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 176
27.10.2010 22:27:16   
MoSoNi
Aja, če bo v bližnji prihodnosti katera popravljala seznam... naslednji pregled zame 1.12. (12.11. pa cepljenje za RH-).

Nočko... user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 177
27.10.2010 22:38:16   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Edino iščem še dežno prevleko za quinnyja športni del, pa se kar ne prodaja in varuško, pa kar držijo cene.

Kaj pa prevleka od DM-a?

Če misliš dežno prevleko, sem jo jaz lani kupila v pikapolonici za veliko veliko ceneje kot v BC pa popolnoma ista.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 178
27.10.2010 22:57:21   
meta21
Jaz vam danes bolj površno sledim, ker malo firbcam pri predragem, ki omaro sestavlja. Ja, ob tej uri!!! Kdo pa lahko kaj odreče tečni nosečnici, ki bi že jutri zjutraj rada cunje notri zlagalauser posted image .

Pa sploh vas bom zanemarjala naslednje dni, ker bom imela polno hišo obiskov.

Drugače pa se mene v "priženjeni familiji" kar malo bojijo. Se včasih s svakinjo, ki pride jutri na obisk, smejiva, ko jo njena mama in babica sprašujeta, če misli, da lahko meni kaj rečta ali prineseta. user posted image  Saj nisem nek hud zmaj (po moje) ampak povem pa vedno skoraj vse kar si mislim. Če se mi zdi hecno, da je prababica mojemu Lovu naštrikala violično kapo, ji bom to pač povedala. Mimogrede zinem, če si morda želijo vnukice namesto vnukauser posted image .

Glede poroke pa si je jaz nisem nikoli želela oz. mi je bilo čisto vseeno dokler nisem rodila. Takrat pa sem bila kar naenkrat tujec z drugim priimkom v lastni družini in grozno se mi je zdelo partnerja naslavljat z mojim fantom. In na 1. rojstni dan najinega pikca me je dragi zaprosil. Zdaj sva poročena slabe pol leta in se vedno nasmehnem, ko pomislim, da sem poročena. Tak fajn občutek pripadnosti je. Skupaj sva pa drugače že 10 let. Če bi mi pa kdo rekel (še posebno tašča) da se morava poročit, se pa najbrž zanalašč ne bi. Hihi, taka sem! Ko so mi pri 20-ih rekli, da fant s katerim hodim, ni zame, sem se odselila od doma in danes sem poročena z njim. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
27.10.2010 23:30:28   
FoxyLady
Čer!

Uf ste se načvekale ,da sm vas komi prebrala.
Glede tašč morem povedat ,da imam jz kar srečo.Moja tašča  je vredu ,me razvaja ,še peglat mi ni treba pride ona.
Jutri imam pa pregled pri "cukermanu" me prav zanima kaj mi bo povedal.
Jz tudi čakam na odločbo komisije mislim da bo jutri al pa v petek.

Drugače me pa nekaj zanima: ali mogoče kiro od vas peče zgaga? Mene peče full in to vsak dan. Pa dokaj pazim na prehrano,pa pijem donat,pa rupurut jem pa mleko pijem pa nč bolšuser posted image user posted image

Jutri pa vam javim kako je blo pri cukermanu

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 180
27.10.2010 23:35:39   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Drugače me pa nekaj zanima: ali mogoče kiro od vas peče zgaga? Mene peče full in to vsak dan. Pa dokaj pazim na prehrano,pa pijem donat,pa rupurut jem pa mleko pijem pa nč bolšuser posted image user posted image

Zgaga je čist normalna reč, ker ma želodec zdaj veliko manj placa in pač vse skupaj rine navzgor. Malo pomaga tudi zelo vzdignjeno vzglavje (polsedeč položaj), manjši obroki, nič sladkega ... Ostalo pa že itak delašuser posted image . Če ne prej se pa konča februarja.user posted image

Srečno jutri!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 181
27.10.2010 23:48:30   
Nina33
Čer!
Kengurujček: ja, teoretično so za od takrat, ko držijo sami glavo, ta ima pa eno tako "plastiko" not (ki se jo poj odstrani), na kateri dete poj leži. Sej morm priznat, de jaz tega položaja nisem sprobala - so nas moji sodelavci obiskali, ko je imel mali ene 4, 5 mescev, je pa user posted image nečak za svojega sina to rabil od rojstva. In so bili kar zadovoljni (no, rekli so že tako user posted image ).
Eko, še enga luštenga "ata" (al pa je "samo" mlad pa mi je všeč user posted image ) prpopam za slikovno predstavo user posted image user posted image :

user posted image

Teyla, če se boš kdaj mim Krana pelala in imela cajt za kavico, ti sam sporoči. Se ne bom delala, de nisem čveka user posted image . No, pa kofetarca. Pa še kej user posted image . Smo prav lušno čvekale  - OK, jaz sem večino "dela" naredla user posted image . Sej se bom (še bolj) trudila pustit drugim do besede pridt user posted image .
S Hb jaz nimam težav glih zaradi mojega "antivegetarijanstva" pomoje user posted image . Čeprav pojem že kar neki zelenjave odkar imamo malega jedca doma user posted image . Sicer res ne jem rdečega prav veliko, je bolj piščanec na jedilniku (no, pa špehec, ocvirki, zaska in podobne svinjarije user posted image user posted image ) al očitno zaleže. Pa nonotovi geni user posted image . Un kozarček vina na 2-3 tedne verjetno ne zaleže user posted image .
Zatekanje: jaz sem v 1.user posted image v zadnjem mesecu gor dobila 5 kilc, večina je šla v "vodo" - sem imela tako lepo zalite gležnje ipd. user posted image . Upam, de bo to pot to tut šele proti koncu, če sploh. Koža je pa taka "lepa" user posted image , izgleda napeta tam, na otip pa taka "testasta", podobno kot je Hayabusa opisala - se kr mal "udira", pa nogavice se ti kuj zažrejo vanjo (jaz sem imela najbolj z nogami problem, drugje se pač kej drugega zažre in ne nogavice user posted image ), in običajno kr mal srbet hoče user posted image . Kar je bolj znosno od bolečin zaradi res težkih nog user posted image .
Ja, sem pa danes začela "sezono" krčev: kljub vsemu Mg, ki ga zlijem vase (Donat, šumečke), me je nocoj razveselil dvojni krč v meča. Jupiii.
Meta: glede uradnega poimenovanja svojega user posted image je pa tut men mal zoprno včasih. In odvisno od situacije včasih rečem, de je moj koruznik, drugič je pa kar mož - sem pač svoj priimek obdržala, je že tko bolj redek user posted image   pa prstana ne nosim, ker ne sodi k mojm imidžu user posted image . Pa mene se tut kr neki bojijo (pa ne samo "primoženi") user posted image . Ne vem, zakaj je ljudi strah takih, ki ne znamo "gobca držat" user posted image user posted image . Men zmeri kej "uide".
MoSoNi super za fino opravljen test. Glede vaginalnih pregledov so pa G zelo različni. Večina jih ne dela kaj rada, sploh če ni nobenega problema (na kar moraš +/- sama opozorit - izcedek, krči oz. tiščanje navzdol ipd.), ker z njimi teoretično lahko še kakšno vnetje "podelijo". Meni ga v 1. user posted image nikoli ni delala, zdaj v tej pa tudi še ne in upam, de ga tudi ne bo. Zelo radi pa v KR P naročajo na amnioskopijo ob PDPju user posted image , kar bom jaz poiskusila vljudno odkloniti, še raje bi pa prej rodila (kot v prvo user posted image ).
UZ vuser posted image : uradno ti pripadata dva (jp, 2) - za potrditev nosečnosti (čisto prvi pregled) in pa morfologija. Priporočen (a ne nujen oziroma plačan prek zavarovalnice) je pa UZ v cca. 32. tednu, ko se preverja lega/vstava plodu in pa še eno hitro morfologijo opravijo zraven (bolj da oceni rast/velikost plodu). Meni je 1. tudi tega opravila brezplačno. No, v 1. mi je tudi ona "kvazi" NS delala (pač nima licence, kar mene ne moti), to pot pa pomoje zaradi njenega dopusta pač to ni šlo user posted image .
FoxyLady, glih prav zgaga me ne daje, se mi pa spahuje user posted image . Sploh rado po mleku/jogurtuuser posted image . Pa hitro sklonit se ne smem, imam občutek, de bi kej ven pršlo (pa mi kot zagrizeni Gorenjki ne sme user posted image ). In ti ne znam nič svetovati, kako bi ublažila (nekaj je itak že Meta svetovala user posted image ).
Čimlepšo odločbo ti želim, po možnosti kr jutri user posted image .
Tašče: z mojo nimam nobenih sporov ipd., je na baje najboljšem mestu za tašče. Mal črnega humorja ne škodi, ne user posted image ?
Še ene par besed o knjigah: danes sem se kar nekajkrat do solz nasmejala, ko sem brala knjigo Letoviščarji Michal-a Viewegh-a (pa še nisem čist na koncuuser posted image - če bo jutri kera hodila zjutri po KR P sem jaz una s knjigo, ki komi zadržuje smeh user posted image ). Res priporočam - čudovita masaža trebuha, pa ob smehu se baje še skladno razvija prsni koš user posted image .
Lepe sanje vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 27.10.2010 23:51:45 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 182
28.10.2010 7:41:12   
Patrisha
Drugače me pa nekaj zanima: ali mogoče kiro od vas peče zgaga? Mene peče full in to vsak dan. Pa dokaj pazim na prehrano,pa pijem donat,pa rupurut jem pa mleko pijem pa nč bolš
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Jaz sem imela strasanske probleme!! in skinla sem jih tako da:
- izogibaj se sadnim sokovom!!! pij samo vodo, limonado -brez sladkorja ( zanimivo ne ?? ampak limona ne povzroca "stal" v zelodcku ) ali nezne cajeke ( ala kamilce blage, melisica... )
- ne jej prevec slane hrane ( cim manj, tem bolse )
- ne jej sladke hrane
- ne jej pikantne oz. zelo zacinjene hrane
- jej v zelo malih kolicinah in rajsi po veckrat
- ko jes zmes ne pij nicesar! pij vsaj 30 min pred obrokom ali po
- donat obicajno pomaga ni pa mus, pa tudi magnezijeve sumenke
- mlecni izdelki obicajno pasejo ( vsaj meni ) jem kr nekaj jogurtov, sira in mleka, kot pa kak krompir itd..
- zapisuj si po cem ti je najhujse in to odstrani iz jedilnika
- na koncu ti se ostane rupurut ali rennie al kak se recejo te tablete..

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 183
28.10.2010 7:44:01   
Patrisha
sicer pa dobro naspidirano jutro user posted image  

user posted image user posted image user posted image  mali peeeeeeeeteeeeeeek user posted image

vsem ki imate preglede pa user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 184
28.10.2010 8:02:20   
Nina33
Hej!
Jaz se bom dons spet načakala user posted image . Porkaduš pa taka organizacija. Uro za kri ipd. dat imam med sedmo in osmo - to še kar hitro zrihtam, ker pridem prva user posted image . Poi pri svoji G mi da pa uro ob desetih user posted image user posted image  Pa še kri mi je vzela tako...user posted image  Sej vem, de jih je groza mojih žil, sam sej ima izkušnje, ne? Vsaj po letih sodeč (bom kr mal žleht, me roka še zdej boli).
Sem se pa po njihovi vagi zredila za 4 kile v tem mescu - zdej bom pa v drugo smer kregana user posted image . Pa pritiska mi ne dvignejo več tolk - no, vsaj kuj na štartu ne user posted image .
Jp, eno naspidirano jutro vsem iz "hotela Mama&Ata" user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 185
28.10.2010 8:15:56   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Hej!
Jaz se bom dons spet načakala user posted image . Porkaduš pa taka organizacija. Uro za kri ipd. dat imam med sedmo in osmo - to še kar hitro zrihtam, ker pridem prva user posted image . Poi pri svoji G mi da pa uro ob desetih user posted image user posted image  Pa še kri mi je vzela tako...user posted image  Sej vem, de jih je groza mojih žil, sam sej ima izkušnje, ne? Vsaj po letih sodeč (bom kr mal žleht, me roka še zdej boli).
Sem se pa po njihovi vagi zredila za 4 kile v tem mescu - zdej bom pa v drugo smer kregana user posted image . Pa pritiska mi ne dvignejo več tolk - no, vsaj kuj na štartu ne user posted image .
Jp, eno naspidirano jutro vsem iz "hotela Mama&Ata" user posted image

no z tem odvzemom krvi bom kr rajs tiho... kr slabsih izkusn dvomim da ma kdo :/ me kr zmrazi ko pomislim... ampak bom vseeno povedala.
No evo dam rokico na un podstavek, da me lepo zategne in posprica in da iglo noter. In ko ona mene pici, se podstavek sname in posledicno moja roka klecne z iglo v zili. Meni je mrak na oci povedano, po resnici povedano! in nic ko da nic ni, potem pa crno roko, zilo prestavleno... bolano :/ vsakic ko grem, tak cvikam da joj :/

glede cakanja, sem jim zadnic dala vedet da me naj kr lepo zjutraj narocujejo, ker nimam casa hodit ob nekih funnky urah tja. In evo 8 ura zjutraj je padla :), tako da ti priprocam, da jim kr poves kak pa kako.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.10.2010 8:22:49   
Nina33
Lepa izkušnja, ni kej user posted image . Meni je enkrat prav veselo tolkla (jp, tolkla) po roki nad in pod iglo, pa mal levo desno, gori doli premikala iglo user posted image user posted image . Nagravžen občutek - pa sem deleč od tega,da bi imela občutljiv želodec za kej tacga.
Glede ur pa: moja G skače iz ambulante v porodnišnico pa Center za bolezni dojk... in je zelo slabo ulovljiva. dejansko dvomim, de je ona kej bolj zadovoljna z organizacijo kot jaz. Če pridem pa v laboratorij bolj proti osmi, me pa naročijo dol v ambulanti na pregled pri njej okoli dvanajstih user posted image  V 1.user posted image  se je še dalo zmenit, da me pač pogleda in da me pokličejo, če bi bilo slučajno z izvidi krvi/urina kej narobe. Zdej je pa nikakor ne "ujamem" user posted image .
Eh, pa sej sem že bolš vole: kufetkam pa čvekam user posted image  No, pa še user posted image  bom slišala (upam vsaj), sej pridno brca al srček slišat je vseen filing user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 28.10.2010 8:23:12 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 187
28.10.2010 8:36:19   
Patrisha
no to je vazno :) jaz dvomim, da bom sploh zvedla pred porodom spol, ce ves ni UZ. :/ Sicer imam tocno cez tedn dni pregled in upam, da bom zatezila. Sicer pa ocitno morem it na 3D.  Fajn zrihtaj! pa porocaj kako je slo! user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 188
28.10.2010 9:06:32   
vipercat
dobro jutro

midva sva bol malo spala. mali skos kašlja, sem kar pri njemu spala - še dobro, da ima taveliko posteljo (2x2).

valek super za uspešen pregled user posted image

teyla - kar v trebnje zavijm pa bo user posted image

cukica super za bolniško user posted image  sem vesela zate.. jaz tudi pričakujem od šefa odpoved po pošti (sem jaz zanjo prosila), pa kar dvomom da jo je res poslal user posted image

d3fink4 - no pa sem te tudi jaz vidla. sem doma gobu iza nogu, pa nimam istih reklam kot ostali user posted image . lepa, lepa

biljana1 - jaz imam veliko jabolk... samo tegale recepta ne user posted image . daj če se ti da ga napopoaj, tole izgleda res lepo, pa štrudel se mi ne je več, jabolka je treba pa nucat. danes boomo do konca pojedli kokosov kolač, potem pa spet lahko kaj spečem. joj saj ni čudno da imam že toliko kil.
aha vidim da si ga že napopala - tale kulinarika je res dobra, samo jaz recepte printam in če ne morem naprintat tudi slikice, potem recepta nočem, ker se nikoli ne bom spravla pečt če ne vem kako izgleda. na tej strani, pa nikakor ne morem naprintat poleg recepta tudi slikico. a mogoče katera to zna?

končno sem prišla z branjem do konca. ste kar sproti še pisale. vidim, da bom morala bolj pogosto tukaj viset user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 189
28.10.2010 9:14:34   
tamy82
Jutro vsem skupaj!

Držimo pesti za vse, ki imate preglede danes, da bo vse ok.

Nina33 tale kengurujček s tvoje slikce je pa luškan! In res primeren tudi za čisto majhne user posted image . Zanimiva ideja (mogoče bo našega bodočega očka zanimalo user posted image ).

vipercat jaz pa ravno obratno nikoli ne printam receptov, ker se mi zdi škoda kartuše, tako da mam kar lepo na pc shranjeno in nesem kar cel lap top v kuhinjo in ustvarjam user posted image No, sej ponavadi delam bolj izi recepte, kjer že vnaprej veš kako bo stvar zgledala približno.

Lep dan vsem, upam, da se pri nas tale burja malo poleže danes, da bo bolj prijetno iti na sprehod user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 190
28.10.2010 9:20:06   
sara1986
jutro.. Vas kaj zebe danes? user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 191
28.10.2010 9:23:43   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

jutro.. Vas kaj zebe danes? user posted image

ija in to nenormalno! mam sal gor pa ze iscem rokavice, da bom tipkala z njimi :) odzunaj pa tak lepi soncek

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 192
28.10.2010 9:26:49   
Teyla
Dobro jutro čvekice user posted image

Mene pa od prvega pregleda sploh ni pregledala vaginalno, mi je kar fajn, ker gre vse tako hitro, ko se ni treba slačit/oblačit.
A katera ve, kdaj se lahko nadejam pogostejših pregledov? Nekje sem zasledila, da od 30.tedna dalje so pregledi na 2 tedna, nekje pa še vedno na 4 tedne. Sem samo firbec, če me bo naslednjič kaj prej naročila, ali ne. user posted image

Jaz sem pa dobila en hiter UZ na prejšnjem pregledu. Moram rečt, da sem potem malo razmišljala, zakaj ga je vzela. Je namreč poslušala srčka, pa je kar trajalo, pa je potem rekla "bom še s tem pogledala". Pa si nisem delala skrbi, sem se pa vseeno vprašala, če je kaj slišala, pa je hotela natančneje pogledat srčka. Sem se prepričala, da je itak vse ok, in da samo kompliciram. če bi bilo kaj narobe, bi mi že povedala. Nosečnice smo zmeraj preveč v skrbeh. user posted image

Nina33 jaz delam na brniku pa se mi kakšen dan po službi res ne bo težko ustavit še v Kranju mimogrede. Se pa zna zgodit, da se izgubim.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 28.10.2010 9:27:41 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 193
28.10.2010 9:36:08   
hel32
Jutro
Cukica, ne jaz sem sicer iz štajerske, sam, ker mi bolj odgovarja hodit k diabetičarki na koroško- sem živela tam do 30 leta, grem v BOLNICO V SLOVENJ GRADEC, tako, da žal, se ne bova vidle, če pa bo katera druga korošica iz foruma tam 2.11. zjutraj v Laboratoriju, naj me kr pocuka za rokav, me ni možno falit, ena velika, okrogla žogauser posted image user posted image

Nina33, glede UZ imaš prav, če pa je tveganje večje od koristi, ti nardi tudi več, jaz sem jih imela v prejšnji nosečnosti kr 7, tako, da ni nujno, in, pa moj G pravi, da pri gestacijskem diabetesu še bolj pogosto, zaradi kontrole rasti ploda in tahtanja.
Zakaj bi limona pomagalauser posted image

Tamy, ja hvala za info, sicer sem v prejšnji nosečnosti o tem prebrala vse kaj sem še našla kje, tako, da vem dobro, za kaj se gre, in, da ni take panike, pač pazit morš pri hrani, in to je skoraj vse, vem, pa, da bom imela tudi po obremenitvi z 100gr glukoze tak rezultat, tako, da vem, klaj me čaka, sicer pa te 3 mesece bom že preživelauser posted image

Tyla, bom vzela knjigo zraven.
Kile, hm, jaz se redim na podlagouser posted image , sicer je zadnje vaganje doma bilo+7kg, pri G pa tista tehtnica vedno več pokaže, ma, HB da mi sestra vedno manj napišeuser posted image , tam, okoli 10kg sem se zredila v obeh nosečnostih, pa tudi v tej se ne nameravam več, upam, če, ne bom imela 100kguser posted image

Zatekanje, v 1.user posted image sem zatekala tako grozno, da nisem dobila več kaj druga na noge, kot ene natikače, sreča, da je bilo poletje, v 2.user posted image sem tudi, malo manj, ampak je bilo vidno, zdaj v 3.user posted image pa neki malega, zgleda pa koža taka, kot kaka žolca, taka mehka, skratka, na pšogled nič lepa. Pomaga pa ležanje z dvignjenimi nogami in počivanje, in zelo malo soli, nič konzerviranega, nič salam, samo voda.

Ta nosečnost mi tako leti, da to ni res, drug teden bom polnih 6. mesecev, pa še 3 in bomo že rodile, jupi, komi čakam, potem bo pa pri nas malo pavze z reprodukcijouser posted image
Lep sončen dan želim vsem user posted image , in tiste, ki imate preglede danes lepo opravite.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 194
28.10.2010 9:52:08   
maurica
jutro!

foxylady; jaz sem tudi imela ene par dni ful težave z zgago, pa mi je rutacid pomagal. Načeloma je to ista zadeva kot rupurut, ampak zanimivo je to, da sem najprej vzela rupurut, pa mi ni pomagal, naslednjič pa rutacid pa mi je takoj user posted image ne vem, ali je bilo zgolj naključje ali je kakšna razlika. pa mogoče se malo agrumov izogibaj (sploh limone) - no, zdej sem glih prebrala, da jo patrisha svetuje user posted image ampak meni se je zdelo, da mi bo želodec razžrlo, ko sem si jo stisnila v čaj. 0stalo pa so že druge napisale

fajn opravite preglede danes!!

lp

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 195
28.10.2010 9:56:21   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Nina33 jaz delam na brniku pa se mi kakšen dan po službi res ne bo težko ustavit še v Kranju mimogrede. Se pa zna zgodit, da se izgubim.

Absolutno se ne moreš izgubit. Kranj je tako majhen, da ga prehodiš v dobre pol ure. user posted image To ti je kot vas s semaforjem. No, na tisoče semaforjev. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 196
28.10.2010 10:02:16   
d3lfink4
Jaoooo, babe žabe moje user posted image mah, čveke na neskončno potenco ste user posted image

1. sploh vas nisem neki časa našla ... sicer sem potem (ko sem šla PO kavi že tretjič pogledat) vidla, da je zlo lepo opisan, z linkom in tko ... da se prestavljamo user posted image

2. ja, hvala vsem za pohvale od preobrazbe ... ja takle mamo, sej morem rečt da je blo res fajn! user posted image sam upam, da me zdej ne bo kap, ker nekak sumim, da bom mogla plačat še davek na nag.igre (25%) - dobla sem domov samo en dopis kjer pač piše, da sem bila na preobrazbi in v kakšni vrednosti je bila nagrada ...
Ampak nikjer ne piše, da morem kej plačat ali pa kam naj bi plačala ali karkoli ... Zdej pa ne vem - al morem, al je to kao informativno.
Ker zneski so pa resnično takšni napisani, kot da mi je ime ... ne vem ... Angelina in se pišem Pitt user posted image Se morem pozanimat, sam me je kr strah poklicat ... sam morem, da me pa slučajn ne zaprejo za kakšno utajo davkov. user posted image Madoniš ...

3. kot sem že rekla ... čveke čvekaste. Mah sploh ne vem kje bi začela komentirat, itak sem že več kot pol pozabla, sem pa res vse prebrala zdej, bravo jst user posted image za nazaj se mi pa tud ne da gledat ...

No, tko na hiterco, kar se spomnem ...
Tašče ... user posted image ... bom pametno molčala user posted image
Tiste ta bolne - hitro hitro se pozdravite (tudi sama sem zdle že 3 dni na bojni nogi s prehladom, mi ga je moj domov prnesu)! Pikapokice, da bo še hitrej user posted image user posted image user posted image
Glede kil, cukerčka, zgage, otekanja ... tko pač mamo, kaj čmo - čim manj sekiranja pa bo. Nam pa telo sporoča, da še malo malo in bomo držale naše štručke v rokah. In imele najlepšo vlogo v življenju, bomo ble mamice! (u bistvu smo že) user posted image Mislim, da se bomo potem samo še smejale tem tegobam ...
Aha, nekaj ste govorile kolk naj bi lahko dvignle ... nam so v MŠ rekli, da pri navadni nosečnosti do cca.10kg, pri rizični pa do cca.3kg. Oziroma do otrdevanja trebuha, kot je že ena rekla - ampak men že v sedečem in ležečem stanju brez dvigovanja otrdeva ... user posted image

Zdej se pa še mal pohvalim ... bla z mami v šopingu in kupila skoraj čisto vse od kozmetike in nege za mali dve, vesela, da se sploh ne da povedat! user posted image Mam spakirano v taki veliiiiki škatli. Ko bo sobica nared bom pa razpakirala, pospravla in poslikala da boste vidle ...
Danes pa greva z lubijem v Poljčane po novo sobicoooo, jaaa. Sem že čisto na trnih, hihi. Rezervirana je, paket naju čaka, grema sam gor, plačava, odpeljeva in jeeeei, končno se premikajo stvari user posted image
No potem pa še "sam" prebeliva sobica in gremooo naši - sestavljanje, opremljanje ...itd. user posted image user posted image

Am, nekje, bog ve kdaj in kje sem sem zasledila, daena nekaj šiva blazine in se je ponudla za pomoč al kako ... no, če je tako bi pa jst res neki ful ful prosla - jst bi ful rabla dve prevleki za blazino za dojenje dvojčkov, a to bi mogoče šlo?? Plačam! user posted image No, sej če ne tud ni panike, bom že našla kje kakšno šiviljo pa ji nesem tole zadevico zrihtat ... vprašam pač user posted image

Grem zdaj malo pospravit , hitro eno mini kosilce skuhat potem pa čakat dragega ...pa via Poljčane!
Se oglasim zvečer ...

Papa

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 197
28.10.2010 10:06:45   
Patrisha
d3lfink4 ja na davek se kr pripravi. Nasi drzavi tamali ljudje ne ostanemo nic dolzni! Tisti ki pa rokujejo z 300 k pa nic :)

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 198
28.10.2010 10:09:58   
Teyla
d3lfink4 a ti lahko pridem pomagat omare sestavljat? user posted image To je men tako fajn delat.

Res je mrzlo danes. Si grem en čajček skuhat, da mi bo toplo.
Diploma se mi je kar obrnila. Ko se mi takole zatakne in ne vem kako naprej, bi najraje znorela. Če bo šlo vsak teden takole, bom diplomirala leta 2035.user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 199
28.10.2010 10:26:10   
suzy29
Ojla čvekiceuser posted image

Vem, da sem pozna za kavico, zato pa vam pošiljam :

user posted image

Sem žleht, a ne?

P.s.- sem tolk vesela, da mi je končno ratal prpopat direktno slikico sem gor, da si že zaslužim jst in tudi ve (ker sem vas tolkokrat spraševala kako in kaj) nekaj takšnega.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?