Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha juhej nisem edina :) zdaj ne vem al ji mariborski oz. obdravski luft skodi, al kaj :) sicer pa tocno to, so pa nase mame tolko bolj "nore" in norijo ko kure brez glave :) moja bi me samo slatala ahahaha zadnic sem se vlegla na postlo na hrbet in so stali v vrsti da so cutli brcanje :) in so ga celo vsi :)) vsi cist navduseni... ! vazno, da imamo podporo z nase strani, ce ze prek tasc itd nimamo ! sej potem, pa bodo slinave vrjetno, ampak upam, da ne, ker nisem glih tip ki pozabi na vse.. Vem kako je s podporo! No jaz jo dobivam vsaj od mojih dveh in dragega. Sva se na sveke in pripombe nehala obracati. Tudi, da poroke pač ne bo pred rojstvom. Čeprav me je zanč zabolelo, ko je tako grdo mi rekla ja bo nezakonski. Kaj bodo ljudje po vas pravli. Pa drgač nisem občutljiva na to besedo zdej, ko jo je rekla so me pa hormoni izdali. Vem tudi, da se slišita z mojim dragim po tel češ kaj zdej kako faks kako služba njena pa poroka, kdaj je datum. Sem vidla, da mi tudi več nepove vsega, zaradi mene, da se nebi sekirala. Se opravičujem za jamranje, sam tale nezakonski še kar odmeva moji glavi. Ni mi vseeno in me boli. joj kr slabo mi postane ko tako slisim, res!!! sicer nasa ne upa nic z kaki takimi prit na plan, ker potem, bi pa se moj znorel! oh nasa prelestna tasca je tudi sla mojim domov tezit, zakaj se mi2 ne porocima... in ji je moja mama lepo nazaj zabila, da je to najin problem kdaj ce boma, al se boma al pa sploh ne. Sicer je ona zadnic omenjala za neko njeno necakinjo, ces kak je boga, da si mora fax placevat, pa delat itd. Sicer je pr meni isto. Faxiram izredno, da lahko delam in da se kaj zasluzim, da kaj kupima, stroske zdelima... in potem mi mece naprej, da sem sama kriva, da nisem se diplomirala, pa da nimam redne sluzbe... no takrat pa je se mojemu dekl dvignilo in jo je nadrl ko malega pesa. Vsi drugi so sladkorcki, sam tisto kaj je v ozji familiji ne. Ampak sem se sprijaznila in se samo lepo smejim :)) ker se je bzw sekirat! da ne omenjam, ko smo se peljali na pokopalisce, moj gleda za vozicki in jaz odzadaj prbijem, alo ne glej po vozekih, kr je rezerviran in drugi tedn grema po njega! tasca predraga v vik in krik, ces, da ne smema opreme kupovat, ker lahko gre kaj narobe ahahah. Zadeva nebi bla tolk smesna, ce nebi ona celi familiji zgoflarla da sem noseca ze v 2 mesecu, ko ji je moj povedal da bomo meli in da naj bo tiho vsaj do 4 m, da damo NS itd skozi. Ampak NE!! treba vse zlapat... zdaj pa da ne smema kupovat... sej ne vem vec, al sem ja nora, al ona, al pa noben :) PilotGirl7 samo ne sekiraj se!! se ne splaca, samo lepo se nasmej in to je to! nezakonski, gor, dol, levo, desno.. moj bo tut in kaj boma?? NIC najin je
|