|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.10.2010 14:25:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 14:25:50   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

D3lfink4 a si ti rekla da boš v tuševi reklami? Danes smo jo dobili super si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo več povej? Sem zrešila čisto :) V kateri reklami?

Tuš drogerija, takoj ko odpreš na levi strani tam ko majo stilsko preobrazbo, full dobro zgleda (saj ne da prej ni ampak meni je full všeč)

Super zgleda naša D3lfink4 user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 127
27.10.2010 14:29:06   
Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
juhej nisem edina :) zdaj ne vem al ji mariborski oz. obdravski luft skodi, al kaj :) sicer pa tocno to, so pa nase mame tolko bolj "nore" in norijo ko kure brez glave :) moja bi me samo slatala ahahaha user posted image  zadnic sem se vlegla na postlo na hrbet in so stali v vrsti da so cutli brcanje :) in so ga celo vsi :)) vsi cist navduseni... ! vazno, da imamo podporo z nase strani, ce ze prek tasc itd nimamo ! sej potem, pa bodo slinave vrjetno, ampak upam, da ne, ker nisem glih tip ki pozabi na vse..

Vem kako je s podporo! No jaz jo dobivam vsaj od mojih dveh in dragega. Sva se na sveke in pripombe nehala obracati. Tudi, da poroke pač ne bo pred rojstvom. Čeprav me je zanč zabolelo, ko je tako grdo mi rekla ja bo nezakonski. Kaj bodo ljudje po vas pravli.user posted image Pa drgač nisem občutljiva na to besedo zdej, ko jo je rekla so me pa hormoni izdali. Vem tudi, da se slišita z mojim dragim po tel češ kaj zdej kako faks kako služba njena pa poroka, kdaj je datum. Sem vidla, da mi tudi več nepove vsega, zaradi mene, da se nebi sekirala.

Se opravičujem za jamranje, sam tale nezakonski še kar odmeva moji glavi. Ni mi vseeno in me boli. user posted image

joj kr slabo mi postane ko tako slisim, res!!! sicer nasa ne upa nic z kaki takimi prit na plan, ker potem, bi pa se moj znorel!
oh nasa prelestna tasca je tudi sla mojim domov tezit, zakaj se mi2 ne porocima... in ji je moja mama lepo nazaj zabila, da je to najin problem kdaj ce boma, al se boma al pa sploh ne. Sicer je ona zadnic omenjala za neko njeno necakinjo, ces kak je boga, da si mora fax placevat, pa delat itd. Sicer je pr meni isto. Faxiram izredno, da lahko delam in da se kaj zasluzim, da kaj kupima, stroske zdelima... in potem mi mece naprej, da sem sama kriva, da nisem se diplomirala, pa da nimam redne sluzbe... no takrat pa je se mojemu dekl dvignilo in jo je nadrl ko malega pesa. Vsi drugi so sladkorcki, sam tisto kaj je v ozji familiji ne. Ampak sem se sprijaznila in se samo lepo smejim :)) ker se je bzw sekirat!

da ne omenjam, ko smo se peljali na pokopalisce, moj gleda za vozicki in jaz odzadaj prbijem, alo ne glej po vozekih, kr je rezerviran in drugi tedn grema po njega! tasca predraga v vik in krik, ces, da ne smema opreme kupovat, ker lahko gre kaj narobe ahahah. Zadeva nebi bla tolk smesna, ce nebi ona celi familiji zgoflarla da sem noseca ze v 2 mesecu, ko ji je moj povedal da bomo meli user posted image  in da naj bo tiho vsaj do 4 m, da damo NS itd skozi. Ampak NE!! treba vse zlapat... zdaj pa da ne smema kupovat... sej ne vem vec, al sem ja nora, al ona, al pa noben :)

PilotGirl7 samo ne sekiraj se!! se ne splaca, samo lepo se nasmej in to je to! nezakonski, gor, dol, levo, desno.. moj bo tut in kaj boma?? NIC najin je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   [Brisano sporočilo]
27.10.2010 14:29:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
27.10.2010 14:30:14   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

D3lfink4 a si ti rekla da boš v tuševi reklami? Danes smo jo dobili super si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo več povej? Sem zrešila čisto :) V kateri reklami?

Tuš drogerija, takoj ko odpreš na levi strani tam ko majo stilsko preobrazbo, full dobro zgleda (saj ne da prej ni ampak meni je full všeč)

Super zgleda naša D3lfink4 user posted image

daj naj nekdo poskenira no :) al je na tusevi strani? mam na kaslcu liste da mi ne mecejo reklam not, in zdaj ama nista ne vidim :) bom pofirbcala po netu :)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 130
27.10.2010 14:35:14   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Zgleda nas je kar nekaj v taki situaciji user posted image . Pa saj bo, jaz se tolažim, da moji otroci vsaj ne bodo mogli bit materialno razvajeni user posted image .
Sem si slikice ogledala. user posted image
PilotGirl - prav fino je vse za pogledat (no, razen, de bi jaz rajš 4-kolesnika), barve so mi super všeč  user posted image . Pa UZ slikce tut.
Valek in PilotGirl- a to se banjica ven potegne? Poj je pa prav simpatična zadeva, bi jo verjetno imeli, če bi imeli plac.
Tršica - lušno user posted image .
Si nisem mogla kaj in sem še jaz našo sobico dala v album user posted image .

Pri ta prvem sva bila tudi midva v taki situaciji. On sicer zaposlen z eno obično plačo. Jaz pa študentka. Sva že zgodaj nehala komplicirat za določene zadeve, ker enostavno ni bilo denarja za to in sva vzela vse, kar so nama pač podarili. Od vsega sva takrat kupila komodo. Voziček nama je eden prodal za 5000 SIT (t.j. tip, ki je od naju kupil mojo staro Fiestico). Pa še jaz sem prava Gorenjka. user posted image On sicer ne po krvi, po razmišljanju pa. user posted image

Vam povem štorijo z vozičkom. Tamal itak ni nikol hotel ležat noter, ker je bilo zunaj vedno toooliko zanimivega (priporočam kengurujčka). In se je voziček zlomil, ko je imel tamal 1,5 let. Od takrat mi hodimo. S 3 leti je sam prišel na Ratitovec (1666 n.m.). user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 131
27.10.2010 14:37:43   
sara1986
D3lfink4 

http://www.tusdrogerija.si/zdravo-lepotica-lepotec/preobrazba-meseca/preobrazba-v-pricakovanju-dvojckov

user posted image user posted image user posted image user posted image Super siuser posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 132
27.10.2010 14:39:19   
Patrisha
D3lfink4 uuuu carsko!!! ja cestitke se enkrat

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   [Brisano sporočilo]
27.10.2010 14:40:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
27.10.2010 14:42:55   
trsica

Moja žabica tudi brca vse povsod ;) Potem pa če dam roko gor neha in ko jo dam dol zopet :) Enako, sedaj tudi pri partnerju, tako, da je malo žalosten ker ne čuti brcik, ker se takoj umiri ko da roko gor :)

Jaz pa moža koristno uporabljam za to, da mi pomiri oba razgrajača. Sicer se mi bo trebuh razpočil. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
27.10.2010 14:46:10   
šebela
Čveke čvekatste! Danes smo pa čez vse meje, če bo tako naprej bo 3.del že pred novim letom user posted image
Delfinka, prava zvezda res user posted image user posted image user posted image ..... pa verjamem, da zdaj ko si se sama še malo popravla izgledaš še bolje! Javi se kaj, nič te ne beremo zadnje čase!!
Pilot girl knjiga je v Lj, ja.
Jaz pa še vedno čakam p......... k.... da mi pride centralno popravit, p.......user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 136
27.10.2010 14:46:48   
trsica

Ko ste glih pri šopingu - sem našla še ene malo cenejše majčke http://www.majcke.net/component/page,shop.browse/category_id,8/option,com_virtuemart/Itemid,1/

Jaz bi imela tole, samo da bi pisalo babies inside user posted image

user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 137
27.10.2010 14:48:35   
trsica

IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

PilotGirl7, ne smeš zdaj dvigovati težkih stvari, ne se hecat.. Čuvaj seuser posted image

Popravici povedano, sem se spozabila, pa še dragi je rabil na hitro, predno sem pa poklicala mamo, bi pa trajalo. Sem hotla pomagati na hitro in sem dvignila. Sej pol sem poslišala še 3 dni naračun tega. Mama čisto znorela.

Še me bomo znorele, če ne boš poslušala! user posted image

user posted image Čuvaj se. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
27.10.2010 14:48:57   
tamy82
Uf, samo danes ste pa res zgovorne! user posted image

Prej sem šla na sprehod, ampak sem ga kar malo skrajšala, ker pri nas res ful piha! Me je na trenutke že skoraj od tal odleplo user posted image Torej, se še lahko malo zredim, al kako? user posted image user posted image

Sem pa klicala kako je z mojimi izvidi - kri pa voda ... voda je ok, mam pa malo nizek HG (ja, če mi pa G že skoz pravi, da naj ne jemljem nobenih dodatkov!!!user posted image ), tako da zdej do naslednjega pregleda moram vsak drugi dan eno šumečko železa, potem se bomo pa za kej drugega zamenli. A ve katera katere dodatke je fajn za železo jemat?

Ker ste vse tako zelo pridne s temi nakupi, sem user posted image danes prav malo zatežila, da kdaj bova pa midva kej kupila ... tako da zdej sem poslala eno povpraševanje za previjalno mizo, ki sva jo že zadnjič gledala. Sej meni so tudi tri moje tete (majo še majhne user posted image ) obljubile, da mi bodo dale ful stvari za user posted image ... ampak kaj naj jih zdej kličem pa vprašam kaj mi bodo dale, da bom vedla kaj naj še kupim?! Malo mi je čudno, čeprav smo v dobrih odnosih.

No, ko sem že pri družinskih zadevah ... patrisha in pilotgirl sočustvujem z vama glede tašč! Še dobro, da sama nimam takih problemov, ker moja tašča je res zlata in bi mi rada v vsem ustregla, če bi se dalo (tako da mam na trenutke že prav slabo vest user posted image ). Bi blo pa kar nevzdržno, če bi mela kake take komentarje, kot vajine tašče, ker živimo v isti hiši (sicer povsem ločeno, a vseeno). Tako da sem res lahko srečna! user posted image Pri nas je pa tako, da me že zdej skrbi, da bodo najinega user posted image vsi ful razvadili, ker ga bodo vsi samo crtali ipd. Je pa tašča za sveto prepičana, da bo user posted image , tast pa, da bo user posted image user posted image

Kar se user posted image tiče pa mene ni kaj dosti prizadela ta prepoved, ker zdej v nosečnosti res nimam nobene želje po tem ... user posted image mam potem že slabo vest do user posted image , ampak pravi, da zdej tudi on manj misli na to user posted image Tako da bomo zdržali user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 139
27.10.2010 14:52:00   
trsica

Bom mela izgovor, da mojega dragega spravim ven, da ne bo sam služba pa delo doma. user posted image
Do koliko teže pa še lahko dvigneš? Mogoče katera ve?

Samo kuća-poso? user posted image

Dvigaš lahko do teže, ko ti trebuh ne otrdeva. Meni otrdi že, če poberem kostanj s tal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
27.10.2010 14:53:47   
tamy82
Glede denarja sva midva tudi bolj na tesnem kot ne ... ja pač ena plača, moja štipendija in kar delam preko servisa ... tako da ni ravno za metat skozi okno user posted image Ampak sem se nekako že sprijaznila s tem, da midva pač nikoli ne bova ravno bogata user posted image potem gre malo lažje ... user posted image

A d3lfinko se da videt tudi kje na netu? Ker mi ne dobivamo Tuševih reklam, ker nimamo nobenega Tuša tle v bližini. Al pa če ena skenira user posted image Ker me res zanima kako so jo zrihtali, ker jo vse tako hvalite! user posted image

Pa čim prej se pozdravite vse, ki ste bolne (cukica)! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   [Brisano sporočilo]
27.10.2010 14:55:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
27.10.2010 14:59:18   
Tisia
delfinka krasna preobrazba sploh pa v rdečem zažigašuser posted image
pilotgirl pri meni je enako ,ko da mojuser posted image  roko gor se že umiri
naše" drage tašče" nimam komentarja ,po moje so vse iste redko katere so srečnice in imajo uredu odnose, moj moto je bolje da se razumem z mojim kakor z njegovo mamo,ker poznam kolegico ki se je ful zastopila z njegovo mamo z njim pa ne in sta se razšlauser posted image  kaj čmo
no sedaj pa grem delat tole poslastico...ker mi je ful zapasalooooo -zdrobov narastek z jabolki- no saj sem že omenila da mi pašejo mlečne stvariuser posted image
user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 143
27.10.2010 15:01:20   
valek
Pilotgirl js sm sedaj po današji zadnji informaciji v 23 t in 4 dni.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 144
27.10.2010 15:01:46   
trsica

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
juhej nisem edina :) zdaj ne vem al ji mariborski oz. obdravski luft skodi, al kaj :) sicer pa tocno to, so pa nase mame tolko bolj "nore" in norijo ko kure brez glave :) moja bi me samo slatala ahahaha user posted image  zadnic sem se vlegla na postlo na hrbet in so stali v vrsti da so cutli brcanje :) in so ga celo vsi :)) vsi cist navduseni... ! vazno, da imamo podporo z nase strani, ce ze prek tasc itd nimamo ! sej potem, pa bodo slinave vrjetno, ampak upam, da ne, ker nisem glih tip ki pozabi na vse..

Vem kako je s podporo! No jaz jo dobivam vsaj od mojih dveh in dragega. Sva se na sveke in pripombe nehala obracati. Tudi, da poroke pač ne bo pred rojstvom. Čeprav me je zanč zabolelo, ko je tako grdo mi rekla ja bo nezakonski. Kaj bodo ljudje po vas pravli.user posted image Pa drgač nisem občutljiva na to besedo zdej, ko jo je rekla so me pa hormoni izdali. Vem tudi, da se slišita z mojim dragim po tel češ kaj zdej kako faks kako služba njena pa poroka, kdaj je datum. Sem vidla, da mi tudi več nepove vsega, zaradi mene, da se nebi sekirala.

Se opravičujem za jamranje, sam tale nezakonski še kar odmeva moji glavi. Ni mi vseeno in me boli. user posted image

Eh. Ne sekiri se zaradi drugih. Midva sva namesto čestitike slišala, da ni pošteno, da bova dobila otroka, ker nisva poročena. Svak in njegova pa sta. user posted image Kot, da bi morala najprej njiju počakat al kako? Tašča je pa 600 km stran in ko pride k ta drugemu otroku na obisk (cca. 10 km stran), nas ne pride pogledat. No, niti ne sporoči, da je v SLO. Midva sva se poročila šele lani.

< Sporočilo je popravil trsica -- 27.10.2010 15:02:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
27.10.2010 15:04:49   
Tisia
kaj ste hitre sploh ne dohajam več,komaj komentiram
pa ste že novo temo odprleuser posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 146
27.10.2010 15:08:57   
trsica
Tko, zdaj sem pa končala za enih par minut. user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 147
27.10.2010 15:09:27   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Pilotgirl7 glede DM Baby bonus,preko neta se ne moreš včlaniti,ker moraš prijavnici (ki jo prav tako dobiš v poslovalnici) priložiti fotokopijo prve strani materinske knjižice.

Meni ni zahtevala materinske knjižice - je rekla, da se itak vidi, da sem noseča. Sicer pa pol ves čas dobivaš neke bone do prvega leta mislim da, potem naprej pa pred RD otroka neke malenkosti (mi smo zdej dobili barvice).

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Jaz sem pa dons šla podaljšat otroški dodatek in seveda bila prepozna (bi morala že septembra to uredit) in sem zdej en mesec še brez tega vira denarja user posted image . Lani so obvestili, da nam bo poteklo, letos sem pa na vratih na CSDju prebrala, de od aprila ne obveščajo več - hvala jim user posted image . No, zdej si bom zapomnila: malega za njegov RD ne peljemo na tortico ipd., ampak na CSD po dodatek user posted image .

Če bi jst izpustila en mesec otroškega dodatka se mi nebi ravno poznalo, tale "bogatija", ki ti jo država nameni za otroke.

IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

D3lfink4 

http://www.tusdrogerija.si/zdravo-lepotica-lepotec/preobrazba-meseca/preobrazba-v-pricakovanju-dvojckov

Se strinjam. Vau!!!! Sprememba za 100%

Dons ste pa res klepetulje. Bog ne dej, da te cel dan ni gor!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 148
27.10.2010 15:15:21   
Anonimen
Patrisha o ja pri meni isto, tud glede faksa in glede nabava opreme. Jaz v te vraže nevrjamem, logično da kupuješ ko je popust pa ko maš €. Vsaj prišparaš, ne pa da zadnji mesec dva loviš in kupuješ najdražje.

trsica ja uz se je nekje prav lepo nastavil ;) Da se cvidi rokice pa glavca, joj bi ga kar z vo rokah imela. Še mal pa bo 22.2.2011. Sej vem mal čudno zgledam, sam ga bi kar v rokah že mela ;) Dobro, da je okoli mene tako majhnih, da jih malo po cartlam.
Ja dobiti v najem je najbolje. Samo pri meni slabo kaže :) Vsi še uporabljajo, tako, da sva morala kupiti. No sicer so obljubili, da bova dobila stolček pa gigalnik. Bova videla, sicer za stolček se še nemudi, gugalnik pa tud ni muja, tako da ga sigurno ne bom kupila.

Ah pustmo tele taščice user posted image

biljana l jaz se tudi nekaj takega spravljam delat, mamo napretek jabolk. Mi je škoda, da zgnijejo. Prilepi link recepta.

sara1986 imaš kaj več informacij o ULTIVA? Kje sploh omogočijo porod z ULTIVA? Meni je dokaj neznana reč.

D3lfink4 uper user posted image . Pru luštna.user posted image

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
27.10.2010 15:20:17   
Tisia
http://www.kulinarika.net/recepti/3170/sladice/zdrobov-narastek-z-jabolki/
http://www.kuhajmo.si/default.asp?k=recept&rid=226  no ta je pa z  jabolki in skuto
no jaz pa moram čakat na limonco iz trg. ker jo nimam za v receptuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?