šebela
|
Dan babe!!! Tle v ljubljani pa za spremembo prav lep sonček, mislim da se bom fajn oblekla in šla na kratek sprehod. Na dolgega tako ne morem, ker čakam, da mi pridejo centralno popravit. Še dobro, da sem na bolniški, ker če ne bi znorela. Ti privatniki niso normalni, že od četrtka mi vsak dan reče da bo prišel jutri, no upam da bo današnja malo bolj ostra beseda navsezgodaj zalegla, da res pride danes, če ne bom kr znorela.... naj se la pazi nore nosečke Teyla, jaz sem govorila, da pridem na pilates, pa gre čas prehitro.... sem odlašala, bila bolana in zdaj se selimo v SG.... tako da se mi več ne splača. Mam doma razmigavanje... zlagam stvari v škatle. Sicer sem si kupila knjigo Pilates and Pregnancy, ampak nimam ravno prave motivacije, pa še zoperno mi je gledat v knjigo in telovadit.....lenoba lena pač! Aja še en info, v city parku v knjigarni novak imajo knjigo Vse o negi dojenčka in malčka znižano za 50% (stane 30 namesto 60EUR), če jo katera hoče naj pohiti do konca oktobra. jaz sem jo kr vzela, se mi zdi ok, čeprav še nisem imela časa dosti brat. Da še jaz poročam o brcikah, moja pupa je kr aktivna, oz. ima svoja obdobja ko brca ko zmešana in potem nekaj ur mir. Brca pa vsepovsod tako, da nikakor ne morem določit kam je obrnjena, pomoje se kr obrača. Vsakič ko sem na UZ je drugače obrnjena...komaj čakam jutri da jo spet malo vidim. Čestitke vsem za odlične nakupe Glede denarnih stvari pa se ne preveč sekirat... bo že, glavno da se imate radi!!!
|