Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha sej sem cist ok, samo vedno ko se spomnem na pondelk mi kr malo dih zastane, grem kr z spakirano torbo tja.. Skrbi me to, ker je rast "zastala" med decembrom in zacetkom januarja.. sicer je blo prej tudi manjse ampak zdaj pa konkretno.. posebej femur - ko je kao glavni za meritve... sej pravim, pomagat ne more, lahko samo cakam in vidim kaj bo! dokler dela obrate in rita ko zmesana ji vrjetno nic ne manjka :) mogoce, pa boma se mi2 kje skup v P ahahah al pa bom z teylo.. in to je to, ko dam copy paste pa kr nekaj kopira :) Ja si na istem, meni tudi femur zaostaja za 4 tedne. Sam meni G reče, da ni panike, pa tko. Sicer je rekla, da bo vrjetno CR. Tako, da ne vem a flegma tko govori ali ji res dol visi ali pa res ni za skrbet. Pa sem se nehala sekirat, ker bi me to požrlo. Na zadnjem UZ mi celo pokazala ga ni na ekrančku me je čisto zgrozilo. No ravno gledam MK ravno femur je pri meni tudi kritičen 4 tedne zaostajamo. Je pa tko, da za mojo G je znano, da je tiho tiho tiho pol pa sam napotnico da in zažene paniko, lete hitro v porodnišnico. To sem zanč vidla pri eni nosečki, ženska se je zjokala. Še zunaj je svojemu govorila, šeč skos je bla tih pa da je ok, zdej pa predčasni porod. To je kar kriza, nikoli nam nebi bilo prav, če je tih al pa če pove Čeprav jaz mam raje, da v naprej vem. Sploh ker se mi je od padca zgodlo do vse skup in skos, pol kaj za nazaj potegnem. Glede špikanja je normalno, jaz mam od padca to. Sicer morjo vmes prenehati. Lahko je šerjenje maternice lahko pa mini mini popadki. Odvisno, kje pa kako te špika. Mene drugače stalno špika s prekinitvam do 5x na dan desno spodaj pri trebuščku, tam me tudi skos stalno boli, zato težko hodim. Da še meti nisem mogla nest vatirance :( Je moj potem odnesel. Biljana ja mal pa moram napače delat, pa kvake Da se malo nasmehnimo no sej to. Jaz sem sla v P k prim. Cerarju in je reko, da to ni normalno.. G. pa ja da je vse ok. Ja caki malo, Cerar se je vedno tata mata proti eni kokli, ki se je pr njem definitivno ucila - se Pusenjak se je. Ampak kakorkoli.. moti mene tudi to, daj povej v ksiht ce ni kaj ok, ne pa eni ja, drugi ne.. pol pa ne ves, al si sam zmesan al ne dok otrocki veselo skacejo in migajo smo potolazene vsaj jaz =)
|