ninchi9 -> RE: Februarke 2011 II.del (30.12.2010 21:45:40)
|
Hej ho punce Kje boste kaj jutri? Mi bomo doma pri enih prijateljih.. Nič kaj posebnega, upam samo, da se ne bo moj preveč napil, ker pol moram vedno kopalnico za njim pucat [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Roza barva - meni je pa čisto všeč. Je pa res, da je pa že too much, če imaš vse roza. In v H&m se mi zdi, da imajo kr različne barve na izbiro za punčke, še posebej mi je v oko padla kombinacija sivo -belo -roza - LEPO. No, jaz bom sicer dobila fantka, tako da imam vse barve (razen roza seveda [sm=smiley36.gif), modre niti nimam toliko. Slabost - ja punce, pazite se, čimmanj same na poti, res je nevarno. Zato pa sem jaz glavne nakupe že prej opravila, ker bi jih zdajle težko v takšnem stanju in slabem počutju. Pa še ena spodbudna za vse [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. http://www.youtube.com/watch?v=0T-NzBFwiD4&feature=related Mene je skor kap zadela, ko sem videla, kaj me lahko še čaka. Eto - tega pa se 100x bolj bojim kot poroda. Porod mine v parih urah, kolike pa lahko trajajo mesec, dva, tri [sm=zmeden.gif] Dajte mi povedat tiste, ki ste dale to skoz, KAKO VAM JE USPELO, DA NISTE IZGUBILE ŽIVCEV????
|
|
|
|