Mišyka -> RE: Februarke 2011 II.del (30.12.2010 11:06:39)
|
Sem dobila paket za odvzem popkovnične krvi. Sicer nisem še nič odpirala (verjetno je tud boljš da ne), ampak na prvi pogled se mi zdi čudno, da je v epruvetkah vlaga oz. mini kapljice vode. Je to ok? Drugač sem bla pa ful presenečena, da je pršlo tko hitr - v pon. sem šele poslala obrazec, dons mam pa že v rokah. Ko sem se hvalila z magnezijem... zdej ko sem doma se tolk ne spomnim na to in glej ga hudiča, me je sred noči zagrabil v spodnji zadnji stegenski mišici, da sem tulila od bolečine. Dobr, da nisem bla sama, da mi je vsaj mož pomagal, da sem raztegnila nogo in se počas sprostila. Grozn je tole! Povejte mi še to glede kisa v pralnem stroju. Kakšen kis je to? Jst sem zadnjič v trgovini vidla samo beli alkoholni kis ki naj bi bil tud za vlaganje. Je to to? Da ne bom zajebala kšnih cunj in se potem tolkla po glavi. IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nekatere pa imajo popadke res v križu oz. hrbtenici in če poslušam svakinjo, edino ki jo poznam s tovrstnimi izkušnjami, so svinjski. Je pa res, da je to težko primerat, ker naši pragi bolečine so različno visoki. Jst sem v prvo mela točno mesec dni pred rokom svinjske krče v križu in nisem vedla al je to to, al ne. Po pol ure res groznih bolečin je popustilo. Je bil pa petek zvečer (zmerej mam tako srečo da bi šla lahko edin na urgenco - tam pa me ne vidijo, če me res pol ne manjka), tko da v glavnem nisem nikamor šla. Zadnjič, nekej tednov nazaj se mi je pa isto zgodil na sprehodu - spet petek popoldne! Zaenkrat je boljš, ker pač nisem po 8 ur v sedečem položaju. Sej ne počivam, ves čas neki delam, ampak je to za križ velik boljš.
|
|
|
|