Tamcika
|
Živjo punce! Da se vam še jaz malo oglasim...sem pa tut bolj lena za pisanje, vas pa skos spremljam sproti Ja kar se tiče zaposlitve sem nekje sicer že omenila, da sem sama absolventka, tak da nimam še službe, razen občasnih del preko šs, ima pa zato moj redno in kar v redu službo, tak da bo za preživet. Na zadnjem pregledu je tudi pri meni poslušal samo srček, o morfologiji pa se z mojim ginekologom nisva se nič pogovarjala, mislim, da bova o tem na naslednjem pregledu, Punce ne se sekirat zarad slabih rezultatov pri presejalnem testu. Sama poznam kar nekaj punc, ki so imele rezultate pri NS super, krvni pa je pokazal poslabšanje, ampak se je pri vseh dobro končalo. Meni je tudi ginekologinja sama predlagala, ko sem imela NS, da mi priporoča še krvni test, ki je pri kar nekaj puncah poslabšal vse skupaj...je pa rekla, da se pri veliki večini na koncu vse dobro konča. Držim pesti in verjamem da bo vse ok. Medva sva ravno zdaj čez vikend po netu brskala za vozički, ker pojma nisva imela kakšnega kupit... Pregledala sva teste vozičkov različnih cenovnih razredov...pokazalo se je, da ni vse v ceni, saj plačaš praktično samo znamko. Na koncu se nama je najbolj dopadu tale: http://cgi.ebay.ie/OBABY-ZeZu-PUSHCHAIR-CAR-SEAT-LIME-TRAVEL-SYSTEM-/330441495757?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item4cefd914cd Tu je še video, kjer je vse lepo prikazano: http://www.youtube.com/watch?v=6LOc68XcZvY Problem je sam ta, da ga ne moreš kupt pr nas . Nama je pa ful všeč, k mas vse v enem in ti ni treba kupvat posebej košare, cena tut ni visoka, zloži se tut super, zadnja kolesa se dajo še stran posebaj, pa zgleda ful kvaliteten. Sva tut pregledla tuje forume in ga ful hvaljo. Sicer bo treba it še mal po trgovinah, mogoče najdeva kej podobnega tudi pri nas, ker je malo bedno, ker ga moras naročit prek neta, ne vem pa kok stanejo kej poštni stroški? Ima mogoče katera kej izkušenj z nakupom v tujini prek spleta? Nekje sem sicer že slišala, da niso visoki stroški, sam ne vem pa od koga sem to slišala O imenih sva pa tut medva razmišljala, oz. razmišljala že vse od NS, ko je nakazalo na to, da bo . Meni je tut tok težko zbrat ime za fanta, za punco je ful lažje. Pa tut v moji in njegovi žlahti so sami fantje in so mi pobral imena, ki so mi bila všeč Je pa mojemu tudi blazno všeč Jakob in Lovro, ki počasi postaja všeč tudi meni . Tak, da če bo na koncu res , bo po vsej verjetnosti res Jakob ali Lovro. Mal sem se razpisala, zdaj pa veselo naprej za knjige... Lepo se imejte in uživajte v rastočih trebuščkih
|