julijka11
|
jutro punce, danes sva s tamalo vlekle do 10....jaz bi sicer še spala, ker sem ponoči bolj slabo, me je tamali spet zbrcal v vse strani dec, se vidi že zdaj....če ne more on spat, pol tudi mama ne bo aqua77, poziv deluje saskam od zdaj pa le poročaj redno sunny jaz sem prvo tudi 1 teden pred rokom rodila, sicer tamali še tudi lahko gre po njenih stopinjah mi je pa v prvo brizgnilo že nekaj dni pred porodom nekaj vode, ko sem se vstala s kavča in to tako, da sem mela hlačke in trenerko kar fajn mokro, nisem bila ziher ali sem se polulala ali pa mi je šla plodovnica....ker se potem ni več nič dogajalo, nisem šla nikamor....potem se spomnim še, da se mi je čisto zgoraj maternice nekaj znižalo, kot bi se mi nagrbančila, je blo full čudno...čez nekaj dni me je pa kar konkretno začel boleti križ, ponoči sem se zbudila minuto predtem, ko se mi je pa plodovnica dobesedno vlila...takrat pa ni blo nobenega dvoma več, mislim, da je še malo počilo, pa tamalo sem full bolj čutila čez trebuh......se nisem upala niti vstati več, ker še ni ležala čisto nizko, če sem kaj odprta pa nisem vedela; sem se kar leže umila za silo, preoblekel me je mož, potem pa je poklical rešilce.......sicer do lifta sem se mogla sprehoditi, ker imamo vmesna nadstropja, lift pa miniaturen in to mi je blo full stresno pregledi mene vsakič sestra stehta, zmeri pritisk, pa vedno G pogleda vodo, občasno kri ( samo hemoglobin ), čisto vedno me na vročem stolu pretipa ročno, preveri izcedek, zmeri trebuh z metrom, posluša utrip...ker le tega ni vedno našla, me je potem vedno dala še na UZ, kjer je potem še premerila malega ( tudi na 14 dni ) in me z zadnjimi meritvami prestrašila ( kolikor sem brala Pušenjaka, se rast v 14 dneh komaj kaj pozna )...če sem kaj odprta pa ne vem, ker mi ni nič rekla
|