MetiLu
|
Čer! Mismis čestitkeeeee! Total, mene razen pritiska tud vse po vrsti daje Trebuh mi čedalje bolj pogosto otrdeva, sploh če kaj migam ali preveč naokol hodim... pa tko čudno me je danes spet spodaj v nožnici špikalo... smo bili celo popoldne zunaj, možek je kosil travo, jaz sem pa neki po kleti pospravljala, s tamalim sva mu pospravila vse njegove zunanje igrače, tako, da ima zdej v kleti svojo "delavnico" , pa vidim, da ni bilo najboljš... bom jutri bolj počivala jaz še ne morem it v P, moram še nekaj stvari uredit ta in naslednji teden Tajs, jaz sem prstan snela zadnji čas, ker sem ponoč tako zatekala, da ga zjutraj več nisem mogla dol spravit. Sam k sreči imam še zaročnega, ki je čist tanek, pa še prevelik mi je in ga lahko sedaj nosim. Če sem pa brez sem pa čist izgubljena si pa fajn komentarje slišala dones pri G mene bi prav vzpodbudili, da bi šla rodit. Zaenkrat mi še ni za it v P se pa vsak dan malo pozitivno naravnavam in se spodbujam, da ne bo tako hudo kot prvič Maca84, med 1. porodom men tudi na misel ni prišlo da bi kaj jedla, pa sem bila cel dan takrat brez hrane. Sam ti itak dajo flašo z glukozo v žilo in ti daje energijo in tekočino. Sam po porodu bi pa vola požrla že v porodni pa mi niso pustili zaradi tistih treh ur, ki jih moraš odležat tam, da se telo umiri, pa da te spremljajo, da ne bi prišlo do komplikacij... mi je pa pasala voda in sem jo lahko parkrat po požirkih malo spila. Imam pa zdej tud že eno flaško pripravljeno v torbi, pa piškotke za potem, ker prvič sem prišla na oddelek šele ob 20.ih zvečer in sem mogla do zajtrka čakat, sem mislila, da bom dol padla od lakote Aqua, držim pesti, da se vaš fantiček z lahkoto obrne in da poseg ne bo prehud Temo na forumu dojenček moramo obvezno odpret, si bomo tudi potem lahko en kup nasvetov izmenjale Zdej se grem pa kobilit po postelji, upam, da danes najdem kakšen udoben položaj Nočko