|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
9.6.2011 14:07:04   
balem
Aqua77, sta se pa kr namatrala! Jst mam sestro, ki je 16 let starejša pa brata ki je 8 let starejši od mene. So se pa zame kr neki časa trudli, da so me nardili. Pri nas pa očitno to ni težava... Ravno nasprotno user posted image



(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
   RE: Julijke 2011
9.6.2011 15:10:15   
škrpijonka
Punce ravno sem nekja razmišljala o vozičku in ker vidim da debatirate o temu bom kar vprašala. Sicer mi nerodno vprašat pa vseeno, moj voziček (košara) nima nič po dnu, samo prevleka je in meni se zdi tisto zelo trdo in sedaj me zanima kaj naj dam spodaj?

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
   RE: Julijke 2011
9.6.2011 16:08:25   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: škrpijonka

Punce ravno sem nekja razmišljala o vozičku in ker vidim da debatirate o temu bom kar vprašala. Sicer mi nerodno vprašat pa vseeno, moj voziček (košara) nima nič po dnu, samo prevleka je in meni se zdi tisto zelo trdo in sedaj me zanima kaj naj dam spodaj?
eno brisačo za kopanje čez pa tetra plenico, pa še to bolj zato, da user posted image  ne bo švical

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
   RE: Julijke 2011
9.6.2011 20:37:10   
škrpijonka
Ah sem kokoš, sem šla se enkrat gledat v škatlo, v kateri je spravljen športni del in čisto na dnu je bila še ena škatla v kateri je bila blazina.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 8:18:23   
MetiLu
Dobr zjutri user posted image  tole spanje je pa dijo mijo ... sem likar dala kavo v žilo, pa bom šla najbrž kar nazaj ležat user posted image  ne vem a me vreme daje, al kaj, samo sem čist brez energije zadnje dni user posted image  in si grem taka prov na živce, ker nisem več tko "mobilna". Nimam volje do pospravljanja, kuhanja, pranja... še s sprehoda se komaj privlečem domov user posted image  
Ponoč sem si tko sredinec na desni roki zaležala, da sploh ne morem prsta iztegnit user posted image  Kere težave user posted image  se mi zdi, da se bom kmalu približala točki, ko si bom želela, da grem čimprej rodit user posted image  

Že dva dni razmišljam, da bi napisala porodni načrt. Pa malo sva začela z možekom debatirat, kako bo to vse skupaj izgledalo user posted image  kdaj se bo začelo, kako bova s tamalim zrihtala... V planu je, da ga pride moja mami pazit, ne glede na to, v katere delu dneva bo treba it v P. Zdej je pa že ona malo nervozna, kako mu bo v tistem momentu razložila kam sva šla user posted image  čeprav ga že skoz pripravljava in mu razlagava, da bo počakal doma, da ga bo babi čuvala in tako...
Tiste, ki že imate user posted image , a jim boste v porodnišnici dali kakšno darilo?? Midva imava to v planu, samo je darilo malo prevelikih dimenzij, da bi ga lahko s sabo privlekli user posted image  ne vem, kako naj bi to izpeljala. Se mi pa zdi, da ne bo lih nasedel, da mu je darilo Iza prinesla s sabo, ker je že malo prebrihten za tak "nateg" user posted image  Mogoče bi ga kar oči peljal v trgovino ali pa mu darilo dal doma, ker je postal veliki bratec... kaj mislite?

Mah, mam polno glavo enih stvari, najbolj da grem res še malo odspat user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 9:10:48   
spetko
oj punce..
da se še tukaj oglasim na kratko..(sem se še na fb:))

končno smo se namestili v novem stanovanju..zato se niti nisem preveč oglašala ker mi ni ratalo...je kr trajalo dokler sem vse namestila..
zdej pa samo še pripravim vse za bejbija in pol smo pripravljeni..

nisem vas brala nič za nazaj..ampak upam da je vse ok..in da ni nič kaj preveč novega :))

pregled imam 14.6. ampak je kratek pregled tako da bomo poslušali samo srčka, pa kg in itd..bom pa samo prosla da me malo pregleda ker me je parkrat kr primlo sem imela tko kr otrdevanje trebuha na ene 5 min pol ure...pol pa je nehalo..in nisem nič šla preverjat...sem rekla samo da počaka vsaj še 2 tedna pol pa lahko..:))

metilu..sem prebrala tvoj post...glede darila...mi bomo tudi dali in ker je naše tudi malo večje dimenzije mu bomo dali ko bova z dojenčkom domov prišla..da mu je prinesel..v bolnici pa lih eno majhno malenkost...
upam da sva se prav odločla..sicer pa kot si rekla ...že razumejo vse..ampak mislim pa da bo vseeno lepa gesta :))

no če gre vse po sreči gremo danes v šoping za dojenčka in mamico...
pa da še to vse preperem in pripravim pol pa bom mirna..:)))

no to je tolko od mene...se tipkamo še kaj...lep dan želim



_____________________________

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 9:53:28   
balem
Mi2 bova tudi dala darilo, samo naše bo bol malo, kar knjigico z lepim posvetilom, bosta pa šla ati in Neža kupit darilo za dojenčka, verjetno tudi knjigico. Je Neža še malo premala, da bi čist točn vedla za kaj se gre, pa še rd bo imela v kratkem, tak da sma se odločla, da brez pretiravanja.
Sva pa postavla en pogoj za vse, ki bojo prišli na obisk in to je da se prvo vzame v roke Neža in šele nato dojenček. No sicer sva jih tud prosla naj ne hodijo v velikem številu na obiske, pa naju že lani niso kej velik upošteval.user posted image




(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 10:24:33   
julijka11
darilo za taveliko imama tudi midva v planu, samo izbranega še ne, ker se še želje malo spreminjajo...
je pa hecen ta delodišuser posted image ....pri meni se zgleda spet začenja po malem, me je pa par dni nazaj lenitis čisto prilepil na kavčuser posted image ...zdaj pa spet malo migam, pa crknjena sem že  manj, samo nahod me še malo daje in trganje po kosteh.....vreme bo pa obremenilno še kar nekaj dni...sem gledala na profkotu in je relativna vlažnost full visoka, velikokrat čez 80%, pritisk pa se počasi dviguje ( na srečo, ker prejšnji teden je bil čisto na spodnji meji )....tako da drageuser posted image , za naše zmešano počutje je krivo predvsem VREME!

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 10:30:42   
rakica82
Dan,

še par urc in morjeuser posted image , mojega poberem ob enih in pol že šibava. No še na Rudniku se bova ustavila, ker imamo drug teden teden že prvo poroko in še kar ne vem kaj bom oblekla user posted image . Grem malo na hitro pobrskat, če kaj najdem.

Bubu_bibi pridna si fuluser posted image . Ampak itak, najprej bebika in ti, če kakšen izpit ostane je še najmanjša težava. Važno ,da poskrbiš da si ti v redu, kolikor zmoreš. Samo jst mislim ,da ti no šlo, voljo maš, to je glavnouser posted image .

Metilu tudi tebi mora kdaj zmanjkat energije, si bla do zdej skot tok aktivna, da je to čist logično.

Darila za starejše bratce in sestrice so pa lepa gesta pa tud fajn, da otrok lažje sprejme novega člana. Se pa strinjam s tabo Balem, da morajo obiski najprej starejšega otroka pol šele dojenčka. Jaz ko grem h komu na obisk vedno vprašam starejšega otroka, če mi pokaže sestrico/bratca in tudi prinesem nekaj za oba.

Punce vsem en lep vikend, vreme bo malo boljše tako,da izkoristiteuser posted image user posted image user posted image




_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 10:38:51   
balem
Še eno vprašanje; a hodi katera na akupunktruro?

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 11:15:51   
marjetka15
Punce živijo,

upam da ste vse okuser posted image . Ja tole vreme je čisto mimo. Tudi mene daje nespečnost in se celo noč neki premetavam po postli.
Naša pikica veselo brca, aja nisem nič sporočila tudi midva sva končno izbrala ime, in sicer bo najini princeski ime TIJA user posted image .
To je bila moja želja, vendar je mojemu tudi všečuser posted image .

A se še keri dogaja izcedek iz nožnice. Meni se je včeraj in pa danes zjutraj zgodilo, da ko sem vstala se mi je tko vlilo k da bi se malo polulala v hlačke.
Pa sem klicala G in je rekla da je to normalno, da se počasi pripravljamo na dan D, če bi me pa kaj srbelo pa da nej pridem, al pa če bi se ful vlilo,da takoj v porodnišnico.
Ne vem baje se v lekarni dobijo lističi, da ugotoviš če je to plodovnica, ne vem, samo me kar mal panika grab.user posted image user posted image
Izcedek ni čisto prozoren ampak je malo belkaste (mlečne) barve. Naslednji pregled imam naslednji petek in tudi že ctg. Aja sem pa v 36t.

Tko da sem šla kar prevleko od vozička in koška oprat in dude ter flaško prekuhat, da se na hitro slučajno kaj ne zgodi.

Naslednji teden sva pa z možem od ponedeljka do četrtka v Kranjski Gori, ampak bom za vsak slučaj kar torbo za v P vzela sabo, nikol se ne ve. Pa itak grem v Kranj, tko da nimam ful daleč.
Bom pa bolj počivala in se pustila razvajat možkuuser posted image .

lepo bodite in pazite na svoje buškote.



(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 11:52:37   
frufru
Marjeta lahko, da se ti je začel luščit čep... enim se dalj časa počasi, enim se pa sploh ne.

(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 12:47:44   
MetiLu
Jest sem še kar čist matasta danes user posted image  tud kuhat se mi ne lub, sem mojga masirala, da gremo dones kar v gostilno na pohanca user posted image  če bo seveda sine hotel. Ko smo šli ene tri tedne nazaj na kalamare, sem ga komaj prepričala, da je šel, je rekel, da naj rajši kosilo doma skuham user posted image  

Izcedek imam pa jaz že celo nosečnost ful obilen, mi pa zaradi pritiska na mehur ko vstanem iz wc včasih tud še par kapljic steče user posted image  nekaj časa je bilo tud mene strah, da ni slučajno plodovnica, sam je bila na vseh pregledih ok, tako da sem pol pogruntala, kaj je to. Brez dnevnih vložkov tako ali tako ne grem nikamor... Pa tud vem kako zgleda, ko začne voda počasi tečt user posted image  se je prvi porod tako začel, da mi je bilo hitro jasno iz kje je ta voda prišla user posted image

Mene pa ful pogosto otrdevanje maternice matra, tisti lažni popadki. Je maternica že vežbat začela user posted image  pa blazno mi trebuh dol tišči. Ampak naša Iza raste, ker vsak dan bolj konkretno čutim dele telesa, s katerimi me brca user posted image  tko, da sem še vedno prepričana, da me ne bo nič prehitelo, da tudi v drugo ne bom imela te "sreče" user posted image

Grem se zdej spravit na en kratek špancir, grem do bivše službe se malo pozanimat, kolk mi bojo zavarovanje avta naračunali. Imam registracijo naslednji teden user posted image  Pol pa upam v gostilno na kosilo, ker se mi res ne lub čist nič dones. Si tud še maskare nisem dala na oči, pa to najprej zjutraj naredim ...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 12:50:15   
maca84
frufru zdej si me pa kr malo prestrašila ker imam namreč podobne težave kot marjetkauser posted image ....izcedek zadnjih nekaj dni,ki je pa sicer belkast in tko gostejši občasno (občasno pa čist tekoč) ampak brez kakršnegakoli vonja......pregled imam v torek in zdej samo upam da bo vse tako kot mora bit ker mamo še kar nekaj stvari za poštimat,pa drug teden še materinska šola pa papirje še uredit na CSD.....polno enih obveznosti še.

Marjetka15 v katerem tednu pa si? Jaz bom v torek ko bo pregled polnih 34...torej danes 33 3/7.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 13:08:08   
tajs
lp vsem sotrpinkam!

moja volja do dela........JE NI

moje počutje................KATASTROFALNO (boli me glava, iz nosu mi je začel tečt, sama seb sem odveč,...)

darila za mlajša dva.......SO ŽE V AVTU (tokrat bomo združili prijetno s koristnim in ker starejšemu obljubljamo bazen za na vrt že od lani, smo ga letos kupili in mu ga bo prinesla sestrica, ampak šele k pridemo domou, sm ta prvemu dala darilo ko se je rodil mlajši bratec že v porodnišnici, pa ni bilo pravega ućinka, se je bal bolnice in ni vedel zakaj jaz ne grem domou,... zato bomo zdaj dali ho pridemo domou. smo pa zravn kupili še vsakemu svoje kopalke, mal igračk za v bazen,...)

izcedek........................Z NJIM MAM TEŽAVE ŽE VSO NOSEČNOST (ampak je zdej drugačn, bolj bel - kot topljen vazelin, je pa to se mi začel luščit ta čep, kar pa še ne pomeni da grem jutri že rodit, pomeni samo to da gremo kmalu rodit, da se bližamo koncu, tkko da brez panike)

morje..........................JST BI ŠLA TUD!!! (pa je moj dragi polno zaseden v službi in z ansamblom, tako da komi čakam sredi julija ima en mesec dopusta in bomo takrat izkoristili vse pa še kaj. sama pa ne grem, z dvema mulčkoma in trem tedni do poroda, mi ne diši glih)

no tolk iz moje srani in upam da se mi razpoloženje kaj hitro dvigne,ker če sem jst tečna popoldne k so otroci doma, so avtomatsko tečni tudi otroci, pol se pa samo kregamo. mah, bo že sej je petek!!!! (k da bi mi to kej pomenil, sm itak doma! hahaha). lepo se mejte, pa lep vihend, upam da brez dežja

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 13:29:57   
monika2011
...ko se je meni luščil čep pri prvem je bil bolj rozkast do rahlo rdeče barve, drugi dan pa sem šla rodit. Sm pa jst tud imela tok močan izcedek dva tedna nazaj, ko sem mela spodaj vnetje, s svečkami se je uredilo, izcedka skoraj nič, sedaj pa spet bolj v beli barvi in bolj gost. Jst mislim da ni nič hujšega.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 14:14:34   
zabica81
Hojla souser posted image

Bila na pregledu, vse OK. Sem pa bolj malo za rač oziroma nič, ker me je v torek v križu zagrabilo. KAtastrofa. Boli ko hudič. Pa ne morem sedeti dolgo. Tak da bolj ležim. Sedim samo ko delam user posted image

Drugače pa še vedno prehitevamo v teži. Naslednji pregled skupaj s CTG 20.6. (isti dan začnem s porodniško). Počutje na sploh pa je ta teden katastrofa. Upam, da kmalu minejo bolečine in da bom spet lahko hodila na sprehode. Cel teden sem zaprta doma user posted image


Lep vikend in božajte bušije

(odgovor članu monika2011)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 14:21:50   
marjetka15
OJLA!

Maca 84: sem 35teden in 5/7.
Sem pa malo prej natančno analizirala izcedek in je tak belkasto prozoren in malo lepljiv, ampak k pa ga več steče je pa bl k voda.
Ma res upam da se stanje umiriuser posted image .

Men se tud danes nič ne da, malo sem še posteljnino likala za našo princesko.
Sm pa v sredo kupila blago za posteljnino in sem prevleko za kovtrček in povštrček že skrojila, samo še zašijem.
Naredila bom pa tudi še obrobico za okrog posteljice.


lepo bodte, pa pridno počivajte...

(odgovor članu zabica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 15:16:39   
frufru
Marjetka nisem hotela panike po nepotrebnem zganjat, pa sem jo nehote. Se opravičujem. Tale opis zdajle se bolj sliši kot kakšno vnetje. Probaj s kakšnim tekočim milom za intimno nego (chili ma enga, ki je za razna vnetja) al pa kakšno milo na bazi mlečne kisline. Lahko, da se ti je pH nožnice spremenil. Drugače je pa s temi čepi različno. Meni se sploh ni odluščil, sosedi se je pa mesec pred porodom skoz po malem cedilo. Je rešila z dnevnimi vložki. Drugače pa G vprašaj, to bo še najbolj svetoval, kaj naredit...

Otrdevanje trebuha pomaga Magnesol, ali katerekoli magnezijeve šumeče tablete ali donat. Zase ne morem reč, da otrdeva, se pa ta malo vsake toliko časa naguzi v bunko npr pod rebra ali proti slepiču, da boli. Ko tam pobožam, brcne in spremeni položaj...

morje ful paše ali pa vsaj plavanje v bazenu, se veliko bolje počutim, da o teži oziroma lahkosti v vodi ne govorimuser posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 10.6.2011 15:22:09 >

(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 21:13:59   
total
Tut jaz mam težave z povečenim izcedkom in to kr vsak dan.Je pa zadnje čase bolj temnejši in gre kr v kosih ven,pa še poteče mi mal ven upam,da to res ni polodovnica.Bom počakala do ponedeljka ko imam CTG in G. omenila zadevo.....user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
   RE: Julijke 2011
10.6.2011 23:24:54   
julijka11
uf, kako pa moj škrat danes boksa in brca....sem se skoraj polulala od udarca v mehur in to kar nekajkrat danesuser posted image ; se mi zdi, da je že cel dan buden..upam, da bo ponoči malo bolj mirno suvaluser posted image


izcedki; če so lepljivi, obarvani potem to ni plodovnica...plodovnica je kot voda...baje se jo težko loči od urina

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
   RE: Julijke 2011
11.6.2011 6:35:56   
monika2011
...ko sem imela vnetje spodaj, mi je G rekla, naj bom brez vložkov, nosim bombažne hlačke (naj raje hlačke večkrat menjam), naj pazim s čim se tuširam spodaj in naj se ne brišem preveč, tudi na wcju naj samo malo popivnam z wc papirjem, da ne drgnem...Uglavnem stran od vložkov. Tako je meni rekla.

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
   RE: Julijke 2011
11.6.2011 9:18:17   
total
IZVIRNO SPOROČILO: monika2011

...ko sem imela vnetje spodaj, mi je G rekla, naj bom brez vložkov, nosim bombažne hlačke (naj raje hlačke večkrat menjam), naj pazim s čim se tuširam spodaj in naj se ne brišem preveč, tudi na wcju naj samo malo popivnam z wc papirjem, da ne drgnem...Uglavnem stran od vložkov. Tako je meni rekla.


monika jaz bo pol rabla goro spodnjih hlačk,brez mini vložka sploh ne morm.


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu monika2011)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
   RE: Julijke 2011
11.6.2011 10:31:17   
monika2011
Ja sj jst jih tud...ampak pravi da je tko bolš, čeprov je neprijetno. Jst sm ji rekla da se po trikrat, štirikrat na dan spodaj stuširam, pa pravi da to ni vredu...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
   RE: Julijke 2011
11.6.2011 10:49:10   
bubu_bibi
Pozdravljene babike!

MetiLu in rakica82 - user posted image še enkrat hvala za dobre misli. Prva runda za mano (zdaj čakam rezultate), nasljednji izpit v torek, mene je pa leniritis zagrabil... user posted image

V petek sem imela pregled, nanj čakala uro pa pol, notri bila cca 10 minut. Mi je rekla, da se še nič ne dogaja, pa ji odvrnem, da saj se nima kaj, ker imam še polnih pet tednov do konca pa še pet izpitov vmes. Sva se nasmejali... Naslednji pregled pa 27.6.

Kako ste se odločile glede testa za streptokok? In zakaj, če lahko. user posted image

Upam, da se težave in težavice (izcedki, spanje, bolečine) umirijo in boste vse dobre volje. Lep vikend in se beremo!


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu monika2011)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?