MetiLu
|
Dobr zjutri tole spanje je pa dijo mijo ... sem likar dala kavo v žilo, pa bom šla najbrž kar nazaj ležat ne vem a me vreme daje, al kaj, samo sem čist brez energije zadnje dni in si grem taka prov na živce, ker nisem več tko "mobilna". Nimam volje do pospravljanja, kuhanja, pranja... še s sprehoda se komaj privlečem domov Ponoč sem si tko sredinec na desni roki zaležala, da sploh ne morem prsta iztegnit Kere težave se mi zdi, da se bom kmalu približala točki, ko si bom želela, da grem čimprej rodit Že dva dni razmišljam, da bi napisala porodni načrt. Pa malo sva začela z možekom debatirat, kako bo to vse skupaj izgledalo kdaj se bo začelo, kako bova s tamalim zrihtala... V planu je, da ga pride moja mami pazit, ne glede na to, v katere delu dneva bo treba it v P. Zdej je pa že ona malo nervozna, kako mu bo v tistem momentu razložila kam sva šla čeprav ga že skoz pripravljava in mu razlagava, da bo počakal doma, da ga bo babi čuvala in tako... Tiste, ki že imate , a jim boste v porodnišnici dali kakšno darilo?? Midva imava to v planu, samo je darilo malo prevelikih dimenzij, da bi ga lahko s sabo privlekli ne vem, kako naj bi to izpeljala. Se mi pa zdi, da ne bo lih nasedel, da mu je darilo Iza prinesla s sabo, ker je že malo prebrihten za tak "nateg" Mogoče bi ga kar oči peljal v trgovino ali pa mu darilo dal doma, ker je postal veliki bratec... kaj mislite? Mah, mam polno glavo enih stvari, najbolj da grem res še malo odspat