|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rezultat
2.8.2005 20:12:55   
Anonimen
Kakršnikoli komentarji na tole obvestilce niso potrebni.
Z moje strani so ukinjeni vsi seznami oz. vsa javna objava teh seznamov, torej:
-rojstni dnevi naših partnerjev
-datumi naših obletnic
-naša izobrazba
-naši poklici
-od kdaj smo na RR-u
Za blagor netolerantnih duš RR-a. Ukinjena je tudi moja nočna debata, da ne bo kdo kritiziral tudi tega, ker imam pač službo, kjer si to lahko privoščim. Ne bom več sodelovala ne na jutranjih in ne na dnevnih debatah, da ne bo šlo še komu v nos, da imam preveč časa, ker ga on sam nima. Ne bom več komentirala nobene druge debate, da ne bo kdo rekel, da sem povsod, ker sam pač ne zmore in ne zna biti. RR bom samo še brala, če pa bo kdo hotel "govoriti" konkretno z mano, bo pa že med aktivnimi uporabniki videl, kdaj sem na RR-u in me bo poiskal na privat, pa bo.
Kdor hoče, si to lahko razlaga kakor svojo lastno zmago nad večino, zame pa je to umik pametnejšega. Pametnejši je tiho. Kadar me bo pa kaj zanimalo, bom pa poiskala drugje, da ne bo koga motilo, če bi tukaj.

Lep pozdrav vsem, ki so se ujele z mano.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rezultat
2.8.2005 20:16:28   
dadica
PA PRIDI NA NAŠ PRIJAZEN FORUM PRVIČ NOSEČA!

tam pa si rade pomagamo čeprav včasih tudi kateri nebodisigatreba tja pride,ampak večje škode ne dela!

lp dadica in :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rezultat
2.8.2005 20:17:11   
KIRA
kerensa, takih sploh ne beri. jaz sem jih že večkrat dobila po glavi, ker padem not na taka izzivanja.... se probam vzdržat in takim netolerantnim osebam ne odgovarjat, me pa vseen vačsih tako razpištolijo, da si ne morem kaj...

če nam puncam tele seznami ne bi bili všeč, se pač ne bi pofočkale. men so, pa jih včasih tud berem, ker mi je tole zanimivo. 9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rezultat
2.8.2005 20:21:56   
Aljakop
ma ne no:((:((
meni so ti seznami ''full kull'',pa kaj me brigajo drugi,pa naj ne berejo,no,če jih takoo moti..
pa čveke in debate samo berem,mi je kar malce nerodno ''posečti''vmes med ''stare bajte'' tu na RR:)-
ampak je kul,no, mene prav nič ne moti..Naj vsak s svojim cajtom razpolaga, saj jaz tudi iz službe pišem, pa kaj pol. Ni strank.Dokler nobenega ne moti..
;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rezultat
2.8.2005 20:26:49   
anajmad
Ma res ene so tako zagrenjene,da najraje pljuvajo po drugih:zmeden::zmeden:.Men ,če kej ne paše - ne preberem.Men grejo tudi takšni dialogi brezvezni na živce,sploh ko se ponavadi enetaiste pogovarjajo med sabo.Mene seznami sploh ne motijo,jih zlo rada preletim,še kej zanimivega izveš in dobiš kakšno idejo.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rezultat
2.8.2005 20:28:19   
polona2
To poslavljanje se mi zdi brezveze, če ti dop..., pač greš, tiho...
Glede seznamov,mene ne motijo, sem pa vedela, da bo nekega dne počilo na to temo...
Glede tega, koliko je kdo gor na RR-ji, če ste to opazile, ste gor vsaj toliko, kot dotična oseba, ne?
To je pa res stvar posameznika, koliko svojega časa posveti forumu, pa Kerensa ima še službo prav prikladno,
Kerensa, na začetku, ko si bila par postov nižje napadena zaradi seznamov, si se vedla prav diplomatsko, tvoja drža mi je bila všeč, škoda, ker nisi nadaljevala v tem stilu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
2.8.2005 20:29:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Rezultat
2.8.2005 20:33:37   
mamči
Komaj včeraj sem začela pisati tu gor, tebe Kerensa sem bla skoz nekak navajena in vesela... Očitno nama grozi, da se ne boma dodobra spoznali al kaj ??? Ti pa povem, da ko sem prej brala kaj se je tu dogajalo mi je kar malo minilo še teh zadnih nekaj dni :nosecka: brati take PRIMITIVNE NAPADE ! Najslabše od vsega, kar pa zdaj lahko ti narediš je to, da se umakneš in nekomu narediš VESELJE??? kolko je meni znano (FORUMU SLEDIM NEKAJ MESECEV) je to JAVNI forum prijetnih, ljubeznivih mamic, nosečk, trudečih se za materinstvo... Ampak tipično za nekatere primitivneže je pa to, da namesto tega, da nekoga pohvalijo za trud in vložen čas je, da se pač vdari po nekom. Ker sem odkrit človek lahko povem, da že od nekdaj opažam, da pa je tu kar nekaj žensk ali pa so morda še punčke??
ki so pogosto tu, da se neki izživljajo in napadajo. Verjetno pa to ni namen tega foruma al ne ??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
KERENSA ne odhajaj!!!! Pokaži malo :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Rezultat
2.8.2005 20:35:00   
Mariposa
Jaz pa ne razumem, kako lahko punce padate na taka provociranja in posledično zaradi tega nehate sodelovati. Najprej Teja, nato še ti, pa po moje še katera, ki se je zdaj trenutno ne spomnim. Z odhodom samo omogočite "zmago" tistim,ki ste jim trn v peti. Adijo pamet:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Rezultat
2.8.2005 20:39:44   
ZARA
Se strinjam.Mene so že 'ziljonkat' napadl,pa še kar smrdim po forumu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Rezultat
2.8.2005 20:40:09   
Joe
Komentar praviš da ni potreben, ni pa prepovedan:

Vsaj na nočnih, jutranjih in dnevnih pogovorih ne manjkaj, če že seznamov ne pišeš več! Moja želja.

(O seznanih in sploh o vsem: če ima tema razviden naslov, naj le bo. Če nima razvidnega naslova, naj ga ima naslednjič, vseeno pa naj tema ostane.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Rezultat
2.8.2005 20:40:54   
Moyca_
Kaj te serješ K., nima pomena, ker bo vedno kdo ki ga bodo vsake toliko spljuvali. Če hočeš tukaj preživet ti mora postati ravno za uporbnice ki jim nisi všeč. Koga briga kaj si misli Al bina o tvojih postih, ali morda jaz? Mene ne in mi dol visijo posti ki me ne zanimajo, sploh nisem vedela da obstaja toliko seznamov, dokler jih niso naštele.
Pa da si non- stop na rr pa kaj- saj nisi edina- ravno take ki so te danes spljuvale non- stop visijo gor in čakajo kje bo katera kaj narobe rekla in kje bo kaj za povedat. In za marsikatero od teh se sama včasih sprašujem kako jim znese vsak post prebrat, na vsako temo odgovorit,..... pač vsaka čast takim, ker jaz nisem tak ekspert in sem jim fauš:)-
In ne izpostavljam nobene, ne me narobe razumet

Kakorkoli ne se spuščat na njihov nivo in dvigni glavo in bodi dalje del rr

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Rezultat
2.8.2005 20:42:42   
CIPRESA
Kerensa ne pusti se!!! Zakaj bi nehala pisat po forumu??? Se vsaj neki skos dogaja za nas ki veliko previsimo na RR-u.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Rezultat
2.8.2005 20:44:54   
puncica
Kerensa ne it, tud jaz sem bila že napadena pa se nisem predala, le zakaj, kot je ena rekla to je javn forum, pa če naklamfaš gor 30 novih seznamov ok, kaj ti pa kdo more, nekdo drug bo pa kej drugega trapastega vprašal. men osebno čvek teme niso všeč in jih spustim, spustim tud kake čudne teme, ki so ala grozljivo, mamica ubila 9 otrok,..... Vem pa da so nekatere vesele če se nekdo spomni na njih al ob rojstnem dnevu malčkov al pa njihovega dragega, ena punca me je celo prosila če bi dala rojstni dan od njenega fanta gor.
Tako je to to je virtuala in tud jaz sem se sprva ful sekirala zdej pa vse jemljem na izi, celo smejem se provokacijam:)-:)-:bravo::bravo:

Mariposa a Teja je šla zakaj?????????????? A to Teja&Maj?????? A res al kaj kaj je pa blo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Rezultat
2.8.2005 20:45:32   
india
Kerensa, halooooo? A se lahko vrneva teden dni nazaj?? Se spomniš mene in mojih težav? Pa daj no, niso vsi na tem forumu istega mnenja in nismo vsi proti seznamom in tvojim temam!
Kot je rekel Jose: vsaj na čvekih ne manjkaj, pa kakšno pametno idejo od tebe tudi rabimo!
A boš zdaj dala tistim prav,ki so danes pač povedale, da jim seznami niso všeč? A se boš zaradi takih nehala vključevat v lajf med nami??? Daj no... a se spomniš...10 minut ti dam, da se oglasiš;);););););)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Rezultat
2.8.2005 20:46:07   
kofetek2010
joj, Kerensa, ma nima se smisla umikat, pridi nazaj, vem, da si tam za vogalom in spremljaš iz daljave! :)

to se pač zgodi na RR če si preveč aktiven :)-

ne pusti se! 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
2.8.2005 20:46:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
2.8.2005 20:47:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Rezultat
2.8.2005 20:49:05   
puncica
Mene tud zanima

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Rezultat
2.8.2005 20:49:11   
SANDY
jaoooo babe...žabe...spet bo dž!! :hudicek: mene bo pa zeblo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Rezultat
2.8.2005 20:55:29   
mamči
V zraku je tak en ful pritisk al kaj! Ženske drage bi naj tu malo počvekale in se sprostile e pa take otročarije... Kerensa pa sm mislila , da bi me dala na tvoje sezname, ko paje tak fajn, da je nekdo tako pozoren, kot si ti. Prosim nadaljuj s svojim poslanstvom, če pa komu ni všeč, pa naj se nauči uporabe tipkovnice, kako te sezname in čvekanja preskočiti!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Rezultat
2.8.2005 20:55:33   
puncica
Veš **** da se men tud tako zdi:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
2.8.2005 20:59:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Rezultat
2.8.2005 21:01:17   
SANDY
pa to sploh ni nč narobe ane!??

Sej to so že itak 100x premlete teme, tko da komentar ni potreben spljoh..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Rezultat
2.8.2005 21:01:54   
Anonimen
Meni ti seznami niso ravno všeč, motijo me pa tudi ne, če jih ni ravno za celo stran. In ker mi niso všeč, jih pač preskočim. Ampak moj okus ni merilo za to, kar naj bi kdo počel tukaj.

Sicer pa ne pišem zaradi tega.
Želim komentirati tvoj stavek, da je pametnejši tiho. Pametnejši ni tiho. Pametnejši je morda lahko tiho ampak naprej dela po svoje.
Ignoriraj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Hoja
dejzi

Kdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?

8m (35%)

9m (15%)

10m (17%)

11m (10%)

12m (10%)

kasneje (13%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!