Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 22:34:53
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika čist zatečena je v fris ... al pa je to normalno Taka je kot čebelarski vajenec....
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 1:39:27
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: barika čist zatečena je v fris ... al pa je to normalno Taka je kot čebelarski vajenec.... , njo je po moje kak sršen kam piknil
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 9:05:32
|
|
|
|
liliana
|
No, tako grozna pa spet ni......na pinkovi televiziji so vse estradnice take....
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 9:16:15
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana No, tako grozna pa spet ni......na pinkovi televiziji so vse estradnice take.... Ma dej , kaj ni !!! Ej , da se zjutraj zbudim poleg take babe , po moje bi me še dolgo tlačila mora !!!
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 9:19:00
|
|
|
|
alda
|
muco a ne bi bila dobra na kakih zaslišanjih., pa za ustrahovanje ?
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 12:14:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška stara 25 let, zgleda pa 35 še več kot 35 zgleda
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 12:33:50
|
|
|
|
ZARA
|
A 25 let ima ona šele? Res je malo zgarbana, mater.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 24.10.2010 12:34:01 >
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 12:48:57
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: liliana No, tako grozna pa spet ni......na pinkovi televiziji so vse estradnice take.... Ma dej , kaj ni !!! Ej , da se zjutraj zbudim poleg take babe , po moje bi me še dolgo tlačila mora !!! Itak nimaš šans, da se poleg take babe zbudiš.......
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?