Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 22.10.2010 20:07:08
|
|
|
|
_sanja_*
|
V živo še bolj. Je letos pela na eni veselici tule bliz nas... Men je blo nerodno, tolk so si norce z nje delali.
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 22.10.2010 20:10:24
|
|
|
|
Šarki
|
maaaaa kakšne žnable ima, k da bi jo en na hobec... katastrofa
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 22.10.2010 20:11:59
|
|
|
|
čaki
|
katastrofa od babe
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 22.10.2010 20:39:11
|
|
|
|
maya2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki maaaaa kakšne žnable ima, k da bi jo en na hobec... katastrofa najprej sem pomislila, da si je verjetno dala ekstra botoxa not, da bo za par tednov dovolj
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 22.10.2010 21:22:36
|
|
|
|
hmm...
|
Meni je slabo postalo, ko sem videla kakšna je.
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 22.10.2010 21:27:10
|
|
|
|
liliana
|
Kje pa je bila Čepinka, da ste jo vse tam vidle...?
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 22.10.2010 21:39:36
|
|
|
|
hmm...
|
Takoj na začetku je prišla, potem pa je kazalo kaj se je včeraj dogajalo.
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 22.10.2010 21:47:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki maaaaa kakšne žnable ima, k da bi jo en na hobec... katastrofa groza od groze....
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 22.10.2010 22:23:04
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Šarki maaaaa kakšne žnable ima, k da bi jo en na hobec... katastrofa groza od groze.... Cela je grozna.
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 7:15:46
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Šarki maaaaa kakšne žnable ima, k da bi jo en na hobec... katastrofa groza od groze.... Cela je grozna. grozen obraz
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 7:18:38
|
|
|
|
alda
|
Enkrat spomladi je v BTC lj šetkala z eno šjoro in res kot je ena zapisala, ljudje so se obračali za njo in dajali take komentarje da je ne samo za zjokat ampak tudi za kozlat. in res baba je zelo grda , une usnice kot da bi imela par kranjskih/ ojej delam krivici kranjskim/ klobas prilepljenih , da o opravi , obnašanju sploh ne govorim. Glasna da jo je ja vsak opazil,.... Mislim da ima šjora doma ogledalo, ki so ji ga naredili po naročilu, ki jo avtomatsko retušira, ker če bi imela kaj v glavi ali pa zdrave oči ne vem če bi se s to pojavo toliko izpostavljala. Je pa kot klon une bjonde, ki sem jo videla v napovedniku BB.
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 9:31:55
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
no, pa kje je bla Urška?
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 9:33:58
|
|
|
|
klaja
|
Je nova stanovalka Big Brotherja.
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 9:37:56
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
o, pa res....jo ze gledam!
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 16:39:35
|
|
|
|
malajka84
|
jp res to pa so žnabli..groza!pol s ep ajs sekiram, k se mi vsake tolk herpes na ustih nardi pa mam zatečene..eh...eni pa plačajo za to:) Mislm groza...k bi jo napihnu...:)
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 20:46:19
|
|
|
|
barika
|
čist zatečena je v fris ... al pa je to normalno
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 20:54:20
|
|
|
|
muška
|
stara 25 let, zgleda pa 35
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 21:11:16
|
|
|
|
tajtaja
|
stara 25 let, zgleda pa 35 user posted image Lepo prosim, ne žali vse vprek. Jaz jih mam 42, pa če zgledam samo 20% tak ogabno, grem takoj na štrik. Ogabno od ogabnega bolj.
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 21:12:18
|
|
|
|
enea
|
za br.****
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 21:13:06
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika čist zatečena je v fris ... al pa je to normalno ja, najbolj grozno je da zgleda v glavo zatečena, žnabli so samo en kos otekline.. sem prvo pomislila, da ga je začela redno sojsat..
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 21:34:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška stara 25 let, zgleda pa 35 A samo 25 let je stara?? Jao, sem bila prepričana (po videzu), da jih ima čez 30...
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 21:34:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malajka84 jp res to pa so žnabli..groza!pol s ep ajs sekiram, k se mi vsake tolk herpes na ustih nardi pa mam zatečene..eh...eni pa plačajo za to:) Mislm groza...k bi jo napihnu...:) Komentar tedna
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 22:27:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška stara 25 let, zgleda pa 35 meni se zdi da zgleda za okol 40 ....
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 22:28:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: barika čist zatečena je v fris ... al pa je to normalno ja, najbolj grozno je da zgleda v glavo zatečena, žnabli so samo en kos otekline.. sem prvo pomislila, da ga je začela redno sojsat.. res je grozna
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?