|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ribe
22.10.2010 12:30:33   
sonček33
Kje (ribarnice nimam kje v bližini) kupujete ribe in katere?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ribe
22.10.2010 13:58:56   
Jessy
Ribarnica Tuš, ob petkih ali sobotah (takrat so v našem tušu sveže). Vzamem brancina ali orado.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2010 14:01:27   
Hope2
V velikih hipermarketih (leclerc, špar, merkator-tak vrstni red)
Kupujemo samo orado, škampe, sveže kozice, hobotnice, včasih še kako kako postrv.
Zamrznjeno pa kupimo škampe, 1x na leto mogoče škarpeno, kak paniran file osliča, lignje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2010 14:16:21   
Felicita
leclerc, največkrat, včasih spar, drugje pa (vsaj svežih) ne. včasih smo v btc-ju na pokriti tržnici, sam so dragi ratal, če se prov spomnim.

najrajši mamo brancina, potem je orada. občasno kupmo hobo/muzgavce, lignje, školjke, mole, kovača, romba, lista; včasih gremo pa sami postrvi nalovit (v nek ribnik pri kranju). od zmrznjenega jemo samo še pango.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2010 14:18:54   
Jantar
Do sedaj Mercator in Interšppar,jutri grem v leclerca,ker mi je glih zdej kolegica rekla,da majo zelo uredu ribe,...kupujem predvsem file lososa,orado in brancina,...hvalijo pa zelo piranskega brancina in tega jutri sprobamo,...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2010 14:21:29   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Jantar

Do sedaj Mercator in Interšppar,jutri grem v leclerca,ker mi je glih zdej kolegica rekla,da majo zelo uredu ribe,...kupujem predvsem file lososa,orado in brancina,...hvalijo pa zelo piranskega brancina in tega jutri sprobamo,...user posted image

sam pripravi se da boš plačala ohohohoulalala user posted image je pa vredno no. men je odličen, se skor kosa z divjim. drugač ga pa lahko tut na dom naročiš (celga ali filiranega) user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2010 19:44:34   
gigi1
Tukaj:

http://www.rivaltrade.si/o_podjetju/index.htm

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2010 19:47:02   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: Jantar

sam pripravi se da boš plačala ohohohoulalala user posted image je pa vredno no. men je odličen, se skor kosa z divjim. drugač ga pa lahko tut na dom naročiš (celga ali filiranega) user posted image

Res je, samo kolikor sem videla v letaku je v Leclercu mislim da 5€ cenejši na kg.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2010 19:53:31   
Dashenka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kje (ribarnice nimam kje v bližini) kupujete ribe in katere?

Ali kupim na LJ tržnici, ki je odlično založena - vedno le divje ribe, nikoli gojenih, ali pa naročim dostavo na dom in sicer gojene brancine od Fonde. Pripeljejo mi jih v torek ali petek zvečer.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2010 12:43:43   
Anonimen
V trgovini samo zmrznjeno škarpeno ali osliča za juho.
Za peko samo v ribarnici, svežo, največkrat plavo ribo.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2010 17:13:27   
kaya2007
v mercatorju, leclercu, v lj ribarnici itd.
kupim pa le ribe, ki niso gojene, čisto odvisno od tega kaj imajo-pogosto vzamem ušato, triljo, lastovko (kar se manjših rib tiče), od večjih rib pa kovača, škarpeno, zobatca...

kje pa lahko naročiš ribe na dom? a tisti link tam zgoraj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.10.2010 20:29:35   
Dashenka
Izvoli link. Priporočam.

http://www.fonda.si/index2324.html?catID=4&pageID=15

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2010 15:42:06   
Metuljček Cekinček
Fonda brancini so res odlični, vendar so res samo za posebne priložnosti, ker so cene za dol past. Mi damo za 4 brancine srednje velikosti cca. 20 €.

Drugače pa kupujemo ribe v velikih trgovskih centrih, sveže predvsem brancina, redkeje pa orado in sardelice. Včasih kupimo tudi tunine fileje, ki pa prav tako niso najbolj poceni. Od zamrznjenih pa imamo najraje fileje škarpene.

Ko smo stanovali še v Domžalah, pa smo ribe kupovali v tamkajšnji ribarnici, kjer so prodajalci super prijazni.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.10.2010 7:57:18   
Reby
Jaz kupujem v Leclercu user posted image

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?