Taddy78 -> RE: Zdaj ko sem še sveže jezna... (28.10.2010 12:52:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Pa še to. Jest osebno marsikaj znam in tud ko zagusti grem fušat. Bi z veseljem plačal davek od moje storitve, ker sem kolikor toliko pošten človek, pa to ne gre. Zakaj? Zato, ker me stane popoldanski SP več skozi celo leto, kot je moj zaslužek, ker grem pač delat takrat, ko rabim denar in posla ni za vsak mesec. Ko bodo te stvari enostavnejše bo tud dela na belo več in bo tud država posledično več pokasirala. Če nekaj napišem glede tega...doma smo renovirali del gostilne. Pa ti povem zakaj smo vzeli same take, ki "delajo na črno"...Ker samo ti pridejo točno takrat ko jih rabiš in naredijo v roku. Ko smo zaradi odobrenih subvencij zidali štalo, pa je to tako dolgo trajalo, da se ti zmeša. Potem nekaj naredijo narobe jih, ker nimajo časa, 1 mesec čakaš da popravijo napako itd...Hb da je gradnja šla preko ene hude (dobesedno) podjetnice , ki jih je terala in klicala, jim grozila in še ne vem kaj, ker bi verjetno še sedaj bili komaj pri temeljih. No, da dokončno zaključim mojo zgodbo. Kljub temu, da sem pravočasno poslala potrdilo o plačilu 18.10., so 22.10. vseeno znesek trgali z računa. No, pa mi sedaj povejte kdo komu kaj plačuje in kdo je na slabšem? Sedaj ima za 3 mesece vnaprej plačane prispevke, in? Če bi Hilde in njej podobni bili samo gnojni mozolji te države, se le-ta ne bi toliko obešala za vrat malim podjetnikom in nekaterim bi se mogoče celo uspelo iztrgati iz krize...nekdo pač mora nadoknadit prazno kaso zaradi milijonske luknje...zanimivo, da je več vredno zajebati Frančeka zaradi dveh nul dolga, kot pa Hildi podobnim, ki se jim dolg piše v šestih nulah...
|
|
|
|