|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   november-čice
2.8.2005 11:47:55   
nogometas
Danes pa šok pri G: sem pridelala že +10kg. Nenormalno. Ni čudno, da sem sama seb težka. Jem pa skoz isto. Nč več al manj. Samo gibam se nič ne, mal sem na morju plavala, pa mal grem na grad in dol in to je vse... Pa ne, da bi bla lena, samo noge me neznosno bolijo in v spodnjem delu trebuha... pa me je strah, da ne bi bilo kaj narobe

Sestra me je okregala, G pa potolažil: ja mal se pa morte zredit, a ne... Sem bla kuj bolš volje

A kero daje melanholija in depresivnost?? Mene ves čas in počasi imam tega dovolj... ne bo se dobro končalo... Kaj naj naredim???

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   november-čice
2.8.2005 12:01:28   
Pikica76
Kaj se sekiraš zaradi kg glavno je da se ti ok počutiš. Mene čaka prelged šele čez tri tedne ko pridem z morja na morju pa saj veš kako je non stop se kuri žar, tako da upam da me moja g. ne bo sekirala zaradi kil. Mislim da mi zadnje čase zastaja voda in zato se sama sebi zdim težka ko ti praviš. Zadnjič sem imela dva dni tako zatečene noge da sem se sama sebi zdela taka bajsa. Potem sem si pa kupila en gel za masažo in si zmasirala celotne noge pa imam že spet vitke gležnje. JUPI!!! (če pa česa ne prensem so pa debeli gležnji).

Nogometas a si ti na bolniški? Možno da je zaradi tega prišla depra. Jaz sem sicer še v službi in se mi non stop nekaj dogaja tako da ni časa za kakšno depresijo. Moj recept za depro je: čimveč pijačk s prijateljicami (pa ne vedno z nosečkami), čimveč morja in čimveč žuranja (seveda takega, ki se zaključi pri meni že ob 11:30 ker sem že tako zaspana da komaj gledam, ampak mi pa pomaga da grem mal v life z mojim dragim, ker se potem ne počutim zapuščeno).

Upam da sem kaj pomagala.

(odgovor članu nogometas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   november-čice
2.8.2005 12:01:58   
Teni_
Zgleda,da večina sester non-stop nekaj paničari. Če ginekolog ni nič rekel, pol je ok. Meni na srečo ni nikoli sestra nič rekla, ginekologinja pa samo, da moram pazit. In pazim. No, lahko bi malo bolj. Mene tudi noge obupno bolijo, oz. podplati, pa ne vem, če nisem začela malo zatekat v noge. Ne vem, ali sem ze prej imela take noge ali ne, ker se to nikoli nisem zavzela. Lp,Mojca:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   november-čice
2.8.2005 16:41:00   
Andy13
Glede komentarja na pridelano težo bom počakala do jutri, ko imam redni pregled in bom noseča 23 tednov. Kak dan sem bolj zaprta in takrat prav čutim, da sem težja, pa slabše se počutim. Zavedam se, da premalo pijem, zato se kar silim, da pijem vodo - to me še najbolj odžeja.
Gibanje - v zadnjem času še najbolj plavanje mi zelo pomaga, da se počutim bolje, za sprehode pa imam v tej vročini prav malo volje in energije. Čakam, da se malce ohladi. ;)
Opazila sem, da so tudi brce v tej vročini redkejše, pa če ves dan nekaj migam, recimo čez vikend sploh nisem mirovala, jih je bilo takoj občutiti manj. Ponavadi ga/jo :duda: najbolj čutim po jedi, pa zjutraj in zvečer.

Lepo se imejte!
Andy

Neposredna povezava do sporočila: 4
   november-čice
3.8.2005 0:53:25   
nogometas
Ja, komaj čakam, da mine vročina, potem bo verjetno bolje...
Mislim, da ni razlog za depro to, da sem na bolniški, saj sem komaj čakala, da pobegnem od tam (iz službe) in prav uživam, kar se tega tiče, saj lahko več naredim za podiplomca... Razlog je po moje v pomanjkanju gibanja in višku energije, ki se potem napačno pretvarja 8)
Ha, ha. Neki tacga, no. Glede na to, da sem prej delala 42 ur tedensko, predvsem na terenu, poleg tega pa imela še vsak drugi dan po eno ali dve uri aerobike (vodila), potem pa čez vikende hribolazila ali kolesarila, se sedaj sploh ne čudim, da je tako kot je...
Če grem pa z nenosečkami na pijačo, se pa še bolj slonsko počutim :ups::sloncek:, ko so vse tako lepo vitke in fit, sploh zdaj, poleti... Je pa res, da pomaga druženje...
Mah, bo že... samo še teh 14 tednov potrpim...vse za zdravo :duda:
Aja, je bil moj :love:kar navdušen nad šolo za starše in je takoj vprašal, kdaj greva naslednjič:bravo:
Kdo bi si mislil...
Je pa fina zadeva za preganjanje počitniškega dolgčasa, saj veste: pogovora o :duda: ni nikoli dovolj:):):)
LEPO SE IMEJTE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   november-čice
3.8.2005 9:15:56   
Teni_
Meni je pa danes uspelo prit pod 100. Še 99 dni do poroda. Jupi. Zdaj bo pa res ze treba nekaj pripravit, da me kaj ne prehiti. Saj ze na srečo vse imam, samo še flaške in dude, pa kako pmalenkost, pa bo. Aja, pa v lekarno bpo še treba stopit, potem pa na čakanje na :duda:. Zdaj bo tako ali tako prehitro minilo, ker me še čaka učenje za izpite. Lp,Mojca:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   november-čice
3.8.2005 10:24:02   
wawa
Ohoj čvekice!

Vidim da ste kar vredu.

Ej nogometaš, če se prav spomnim pred nosečnostjo nisi imela prav veliko kg. zato je normalno, da si se več zredila, da ne boš mislila da si edina tudi jaz mam 8 kg več, pa sem paniko zagnala in me je G nadru, da kaj paničarim da sem bila itak prej presuha........skratka, po porodu bo šlo vse dol, ob tvojem načinu življenja sigurno. Je pa res da se tudi jaz veliko manj gibam kot prej in se zato počutim slabo in okroglo, ampak nič kar ne prežene en pohod na sosednji hrib;);););). Pojdi ven na pijačo, tudi z suhimi in fit frendicami, saj so vsi navdušeni nad našimi bušiji, tako da tistih nekaj kil več ki jih opaziš ti oni niti ne opazijo, sploh pa HALLLOOOOO TI MAŠ NEKAJ KAR ONE NIMAJO, lepa postava gor ali dol!!!!!!!!
Pa če ti ne paše pretirano hodit, naredi kako vajo za mišice doma, pa saj jih poznaš eno goro, če si vodila aerobiko!!!!!!

Skratka ne obupavat pa se predajat depresiji, ti se ji kar lepo upri, če pa ne gre pa nas pokliči ;);););););););)

Ej Mojca a ti tudi še izpiti, joj mene pa čaka zagovor diplome, si sploh ne predstavljam s tem trebuščkom tja pridet:)-:)-:)-:)-:)- bodo rekli" ja gospa a nebi raje po porodu prišli, da nam ne boste tukaj rodila:)-:)-:)-:)-:)-:)-"

No uživajte, grem naprej delat!!!!!!!

PAPA

Neposredna povezava do sporočila: 7
   november-čice
3.8.2005 12:58:15   
Urša
Nogometas, ne sekiri se! Itak si taka športnica, da bo šlo to 1,2,3 dol, boš vidla!
Glede depresije pa... hormoni. Mene tud občasno vrže, pa kr jokam v 3 dni, se zaprem sama vase in sploh ne vem kaj hočem. Pa mine. Aja, če ne bi šla vn samo s fit in suhimi puncami, sem ti na voljo-ker jaz to defenitivno nisem! :)-:)-:)- Se mormo res enkrat zmenit, če ne za kej druzga, pa za eno uro aerobike! :)- Drži se!:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   november-čice
3.8.2005 17:43:20   
nogometas
Ej, hvala vam za vso tolažbo, res ste fantastične! Sicer pa se zadeve res obračajo na bolje, odkar je babica v starševski šoli popihala na dušo naših :love: in jih povprašala, kdaj so se nazadnje pogovarjali z :duda: in kdaj so nazadnje pohvalili mamico :nosecka:, ki :duda: tako pridno nosi... pa še en kup drugih malenkosti, da je moj :love: kar slino požiral, ko je govorila in pomenljivo dvigovala obrvi :)-
Sem bla takoj deležna nežne masaže hrbta, pa novega vozička 9nebesa, sva se odločila za queenija, speedy xs ali nekaj takega, na katerega namontiraš še maxi cosi lupino in ima vse, kar potrebujeva (ročno zavoro, enostavno zložljiv, lahek, od ležečega položaja dalje,... pa še dokaj zmerna cena). Zdaj je samo še treba zbrat samoprispevek od dedkov in babic...
Danes je ful super vreme, končno se bom malo ohladila in moje noge so prav hvaležne, čeprav nosijo min 8kg več kot ponavadi... Tudi jem polovično, ker je zgleda maternica že tolk zrastla, da mal zaseda prostor želodčku, pa se raje ne nažrem preveč, da mi ni potem slabo...
Kako pa ve?
Zdaj prihaja čas priprav... Upam, da se bomo po dnevu D kaj dobile, da izmenjamo izkušnje, ker vem, da bo zdaj vedno manj časa za zmenke....
UŽIVAJTE!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   november-čice
4.8.2005 8:18:05   
wawa
Ohoj nogometaš tole si pa res lepo napisala.

Tudi moj :love: je imel včeraj neke izpade v pozitivnem smislu, me je pošteno presenetil. Tako da mislim, da mu bom morala danes nekaj odličnega za kosilo skuhati:zmeden:.

Midva sva tudi v torek kupila voziček :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: - Quinny frestail confort (pa ne me kregat zaradi črkovanja), zdaj si ga ogledujeva v otroški sobici-no do tega poimenovanja ji manjka še malo barve, pa otroška posteljica, pa ena gora igrač, ki jih bosta nabavila neučakani :love: in novopečeni dedi (si ne pustita dopovedat da obstaja razlog zakaj na igračah piše 1+):)-:)-:)-:)-

Ej punce res bi se mogle dobit, sam smo pomoje iz tok različnih koncev Slovenije, no mogoče bi se pa dalo zmenit???????????????

Neposredna povezava do sporočila: 10
   november-čice
5.8.2005 0:02:43   
nogometas
Ja, mislim, da bo treba narediti vsaj dve srečanji; eno v MB in drugo v LJ!!!
Drgač pa je v šoli za starše res kul, predava nam ena ful šponska babica (tko bi včasih rekli), res je fenomenal!!!
Drug teden v sredo imam v MB snemanje dokumentarca na temo: baby in my womb ;), is it he or is it she :zmeden:, no vsaj zvedli bomo za ziher, ker je mela na zadnjem UZ roko med nogami, pa se ni prav dobro vidlo (ta bo čist po mami;))
Tko.
Dele pa šlafat.
LAHKO NOČ

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?