nogometas -> november-čice (3.8.2005 0:53:25)
|
Ja, komaj čakam, da mine vročina, potem bo verjetno bolje... Mislim, da ni razlog za depro to, da sem na bolniški, saj sem komaj čakala, da pobegnem od tam (iz službe) in prav uživam, kar se tega tiče, saj lahko več naredim za podiplomca... Razlog je po moje v pomanjkanju gibanja in višku energije, ki se potem napačno pretvarja 8) Ha, ha. Neki tacga, no. Glede na to, da sem prej delala 42 ur tedensko, predvsem na terenu, poleg tega pa imela še vsak drugi dan po eno ali dve uri aerobike (vodila), potem pa čez vikende hribolazila ali kolesarila, se sedaj sploh ne čudim, da je tako kot je... Če grem pa z nenosečkami na pijačo, se pa še bolj slonsko počutim :ups::sloncek:, ko so vse tako lepo vitke in fit, sploh zdaj, poleti... Je pa res, da pomaga druženje... Mah, bo že... samo še teh 14 tednov potrpim...vse za zdravo :duda: Aja, je bil moj :love:kar navdušen nad šolo za starše in je takoj vprašal, kdaj greva naslednjič:bravo: Kdo bi si mislil... Je pa fina zadeva za preganjanje počitniškega dolgčasa, saj veste: pogovora o :duda: ni nikoli dovolj:):):) LEPO SE IMEJTE!!!
|
|
|
|