Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Mamice deklic, kaj pa pravite na to? 2.8.2005 17:17:10
|
|
|
|
bonika
|
sem tud jaz kar debelo pogledala,ko sem jih vidla v katalogu,nisem mogla verjet da prav vidim,svet je res čist zrolan
|
|
|
|
Mamice deklic, kaj pa pravite na to? 2.8.2005 18:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem pa kupimo še čipkaste modrčke za naše triletnike. Še pred desetletjem so bile tanga znak lahkih žensk, danes pa jih oblačimo že otrokom. Mislim da je bistvena razlika v nagi otroški ritki oz. v otroški ritki s tangicami! lp
|
|
|
|
Mamice deklic, kaj pa pravite na to? 2.8.2005 19:09:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnjič v trgovini sem nabasala na eno mamo s prb. 2 leti staro hčerko. Mama je po rokah vrtela majhne tangice in z zafnanim glasom razlagala prodajalki: Joj, veste, k si jih pa tooooook želi... :hudicek: Pardon, ampak tangice na vse, kar je mlajše od 10 let... Odpade!
|
|
|
|
Mamice deklic, kaj pa pravite na to? 2.8.2005 20:26:19
|
|
|
|
Joe
|
Tange na pet in več letnih punčkah (ali fantih)? V erotičnem pomenu so bolne, čisto teoretično pa je takole: Če se nosijo kot spodnjice pod neprosojno obleko, kakšna je v nebo vpijoča razlika med navadnimi in tanga hlačkami? Upam, da ima deca dovoljšno higieno, da ta ne dela razlike. Ali gre za kakšne otrokove občutke, npr. za prezgodnje prebujanje spolnosti ali spoznavanje sebe kot spolnega objekta? Tu je morda smiselno omejevati nošnjo tang, morda pa tudi ne. Ne vem, vsaj za zdaj še ne. Iz previdnosti bi se izrekel za omejevanje, ne bi pa prepričano in ogorčeno vzklikal. Še kako res pa je, da so modrčki na pet in več letnih punčkah zelo neumni (npr. na plaži), pa se večini zdi normalno. Verjetno jih same hočejo nositi zato, da bi bile videti bolj podobne starejšim. Včasih so se ženske kopale v žakljih ali posebnih potopnih napravah, ki se jim danes smejimo. Torej? Moj teoretični izlet (lahko preskočite, če ste hitrih odgovorov): Če je sploh potrebno kaj nositi pri kopanju, predvsem na redko obljudenih plažah (na 10m narazen), je navadno vseeno, če se nosi ali enodelne ali bikini kopalke. Če so bikinke boljše od enodelnih, ker se lahko ali več sončiš ali so prej suhe ali sploh kaj tretjega, potem so bržkone primerne tudi tange, vsaj za odrasle osebe. Morda gre le za vprašanje naslednjih 10ih let, ko bodo postale čisto običajne (glede na razmah v zadnjih letih). Kaj če si punce (ali pa fantje, kaj vemo, kaj še pride) želijo nositi tange? Vsaj toliko primerne so kot prezgodnji modrci, če upoštevamo mojo teoretično poenostavitev. V globalu bi rekel torej ne, a je težava predvsem v odraslih. Tudi jaz sem si bil sam kriv, da so me motile postavne ženske na plaži, pa čeprav niso (razen treh) imele tangic.
|
|
|
|
Mamice deklic, kaj pa pravite na to? 2.8.2005 21:33:43
|
|
|
|
Joe
|
Aja, še to: Valjda, da si punčke (otroci) želijo posnemati mame. Vsaj pri nas bodo otroci videvali starše tudi nage in v spodnjem perilu. Če spodnjega perila ne bodo kazale naokrog, kje je razlika med navadnimi in tanga hlačami? Če se sedem ali večletnica kdaj pa kdaj naliči kot mama, zakaj bi ne smela tu in tam obleči perilo, podobno njenemu? Je ličenje zares tako daleč od lepega spodnjega perila? Sprašujem, ne prepričujem! Če imate utemeljne odgovore, komaj čakam!
|
|
|
|
Mamice deklic, kaj pa pravite na to? 2.8.2005 22:59:28
|
|
|
|
piščanc
|
jaz se strinjam z Joejem. naša je stara 4,5 let in ji je cel žur, da si nalakira nohte, da ima obleko... na dan se preobleče tud po petkrat... enkrat hlače, drugič kiklo... pa ji nisem jaz za zgled :zmeden:. ne lakiram si nohtov, nerada imam kikle, pač sem praktik ;). sem 100% da si bo kmalu zaželela tangice, sam da jih vidi na kateri kolegici (jaz jih ne nosim). res pa je, da ji jih kupila ne bom še kmalu. mala pa odrašča 100/h, danes se je npr. sama malo postrigla in česala pred ogledalom... frajla. pa všeč mi je da se spoznava. v katalogu pa te ponudbe ne bi bilo, če ne bi bili prepričani, da bodo prodali. imajo pa tam še veliko bolj neumnih izdelkov.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......